آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
😍😍😍
#کیک_شیفون
😍😍😍😍☺️☺️
کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلیی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد : ۲۴۰ گرم
شکر : ۱۴۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آب: ولرم نصف لیوان
روغن: مایع ۷۵گرم
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا سفیده و زرده جدا
سفیده رو با مقداری شکر میزنیم تا خوب پف کنه
وقتی سفیده رو میزنین یکم شکر حالت بارانی بهش اضافه کنین
بعد زرده و شکر وانیل ابجوش ولرم یکم وقتی خوب کش دار شد بقیه ابجوش و روغن اضافه کنین
آردم ۳ بار با پکنیگ پودر الک بشه تو ۳ مرحله اضافه کنین
بعدش ک دورانی هم زدین سفیده رو ۳ مرحله اضافه کنین
فرم از قبل گرم باشه طی مدت پخت درب فر باز نشه تا ۳۵ ۴۰ دقیقه اول
داخل قالب۱۸
برای استفاده از رسپی امتحان شده ی من
شادی روح پدر عزیزم عموجانم و تمامی رفتگان صلوات🙏🙏🙏❤️
@shirini71
#سالاد_سیب_بروکلی
#سالاد_شیرین
کلم بروکلی ۱ونیم لیوان
هویج متوسط ۲ عدد رنده شده (درشت رنده کنید)
سیب قرمز ۱ عدد خرد شده
پیاز بنفش ۱ ق غ ریز خرد شده
گردو خورد شده ۴ ق غ
کشمش ۲ ق غ
مغز تخمه افتاب گردان ۲ ق غ
برای سس:
ماست خامه ای شیرین ⅓ لیوان
سس مایونز ۱ و نیم ق غ
نمک کمی
اب نصف یک لیمو ترش
عسل ۱ ق غ
طرز تهیه:
قسمت گل کلم را جدا و تکه تکه کنید داخل قابلمه اب را جوش بیارید و نمک بریزید و گل بروکلی را ۵ دقیقه در اب بجوشانید.سپس ابکش کنید و اجازه دهید خنک شود .
سپس تمام ذکر شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید وبعد میل کنید .
alam_food_gallery
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#مافین_ماکارانی
#لقمه
#شام_سبک
#عصرونه
#تولد
#مهمونی
اسپاگتی ۲۵۰ گرم
پیاز نصف یک عدد متوسط(اندازه پیاز سلیقه ای و دلخواه)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
پارمزان ۱۲۰ گرم
گوشت یا کالباس۱۰۰ گرم
اسپاگتی را در آب و نمک به مدت ۸ دقیقه بپزید.فر را به دمای ۱۸۰ برسانید.
پیاز را ریز ریز خرد کرده کمی تفت دهید اگر گوشت استفاده میکنید انرا اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
خامه و زرده را باهم مخلوط کنید و اسپاگتی را که ابکش کرده اید و آب اضافی آن گرفته شده را با خامه و زرده آغشته کنید و در آخر پارمزان و مخلوط گوشت و پیاز یا کالباس رابریزید.همه را مخلوط کرده و به کمک قاشق و چنگال اسپاگتی ها را رول کرده داخل قالب مافین بریزید و روی ان را کمی پارمزان وکالباس ( دلخواه)
مدت زمان تقریبی پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میباشد.
نکته 🔺️🔺️🔺️
چون در دستور اصلی گوشت استفاده نشده ،موادی برای تفت دادن هم نبوده ،پس اگر موادتون رو تفت میدهید حواستون به مقدار روغن باشه .بدلیل وجود خامه، اسپاگتی مواد چرب دارد و اگر مواد روغنی هم اضافه شود داخل قالب اب می اندازد.پس دقت کنید.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
#فردا_پنج شنبه ۱۴ بهمن ، اول ماه رجب المرجب
#نماز_اول_ماه فراموش نکنیم .
رکعت اول بعدسوره حمد 30 مرتبه سوره توحید
رکعت دوم بعدسوره حمد 30 مرتبه سوره قدر
بعد نماز هم صدقه بدهید .
با این عمل سلامتی خود را در این ماه ازخداوند خریداری کنید.
🌹 اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد
و عجّل فرجهم 🌹
@mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#آش_بلغور_مخصوص
مواد لازم :
لوبياسفيد نصف پيمانه
لوبيا قرمز يك پيمانه
نخود نصف پيمانه
عدس يك پيمانه
بلغور جو 1/5 پیمانه
بلغور گندم 1/5 پیمانه
پياز دو عدد
سير ده حبه
سبزی آش یک و نیم کیلو
نعنا خشك يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
كشك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه آش بـلغـور مخصوص افطار:
ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خيس كرده سپس ميپزيم. وقتي كمي پخته شد بلغورها را به آن اضافه ميكنيم و وقتي كاملا پخته شد، سبزي و يك پياز رنده و سرخ شده را به آن اضافه ميكنيم. سپس سير رنده شده و نعنا را تفت داده و ميافزاييم (وقتي آش جا افتاد) نمك و فلفل را اضافه كرده و (سير، پياز و نعنا را با زردچوبه سرخ ميكنيم) در صورت تمايل ميتوانيم كشك را هم در آش ريخته و بگذاريم چند جوش بزند.
اين آش اگر تند باشد خوشمزهتر است.
asal_khanoom96
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71