آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#موس_شکلات_سه_رنگ
#کیک_موس
#دسرمدرن
لایه اول کیک شکلاتی میزاربم
لایه دوم
شکلات 200 گرم خرد شده
کره 6 ق غذاخوری
وانیل 1ونیم ق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد زرده و سفیده جدا
پودر شکر یک سوم پیمانه
نمک خیلی کم فر را با 200 درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره وشکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوطشکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد. بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد.
لایه سوم موس شکلات سفید و گیلاس ژلاتین 1 ق چایخوری
آب سرد 1 ق غ خامه سفت 1 و نیم پیمانه
شکلات سفید 180 گرم
گیلاس خرد شده 1 پیمانه (از کمپوت هم میشود استفاده کرد) ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید. بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه سوم دسرتون بریزید
لایه چهارم
مواد لازم برای موس شکلات سفید
شیر کامل 2/1 فنجان (105 گرم)
شکلات سفید 175 گرم
ژلاتین پودر 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
آب 2 قاشق غذاخوری
خامه زدهشده 4/3 فنجان (180 گرم)
شکلات سفید را ریز خردکرده در یک کاسه بزرگ بریزید
پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک با دو قاشق آب مخلوط میکنیم و 5 دقیقه به آن استراحت میدهیم
شیر را روی حرارت گذاشته و میگذاریم بجوش بیاید
وقتی بجوش آمد آن را از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین که سفت شده را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملاً در شیر حل شود
مخلوط شیر و ژلاتین را به شکلات ریز خردشده اضافه میکنیم و آن را به مدت 2 دقیقه استراحت میدهیم تا گرمای شیر شکلاتها را ذوب کند.سپس با همزن خوب هم میزنیم تا یک دست شود و اجازه میدهیم در دمای اتاق خنک شود
در این فاصله خامه را خوب با 1 قاشق شکر هم میزنیم تا سفت شود.
به آرامی با حرکت دورانی خامه و شکلات را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شودوتو قالب میریزیم به مدت دوساعت تو یخچال میزاریم
نوش جان
kadbanooye_tak
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک روز پدر جهت ایده گرفتن
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_خیس_شکلاتی
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخممرغ چهار عدد
روغن مایع سهچهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
بکینگ پودر یک قغ
وانیل یک قچ
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
📝طرز تهیه:
تخممرغها و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند همزن میزنیم، تا کرم و کشدار شود، شیر را افزوده چند ثانیه باهمزن میزنیم، روغن مایع را اضافه و با لیسک یک دور کوچک هم میزنیم، در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم و به بقیه مواد افزوده و با لیسک مخلوط میکنیم...
مایه را در قالب مورد نظر میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم...
برای سس روی کیک:
نصف لیوان شیر داغ را همراه سه قاشق غذاخوری پودرکاکائو و نصف پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه روغن مایع باهم مخلوط میکنیم و داغ داغ روی کیک میریزیم...
برش میزنیم و روی کیک را با مغزهای دلخواه تزیین و نوش جان میکنیم...🍫🍫
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده