آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک روز پدر جهت ایده گرفتن
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_خیس_شکلاتی
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخممرغ چهار عدد
روغن مایع سهچهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
بکینگ پودر یک قغ
وانیل یک قچ
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
📝طرز تهیه:
تخممرغها و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند همزن میزنیم، تا کرم و کشدار شود، شیر را افزوده چند ثانیه باهمزن میزنیم، روغن مایع را اضافه و با لیسک یک دور کوچک هم میزنیم، در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم و به بقیه مواد افزوده و با لیسک مخلوط میکنیم...
مایه را در قالب مورد نظر میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم...
برای سس روی کیک:
نصف لیوان شیر داغ را همراه سه قاشق غذاخوری پودرکاکائو و نصف پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه روغن مایع باهم مخلوط میکنیم و داغ داغ روی کیک میریزیم...
برش میزنیم و روی کیک را با مغزهای دلخواه تزیین و نوش جان میکنیم...🍫🍫
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پست آموزشی
نان_ماست_شکری# خانگی#بافت_پوک_ متخلخل#
خوشمزه#مناسب_عصرانه# صبحانه #کم شیرین
مواد لازم خمیر 👇👇
۱_ ماست ۲۵۰ گرم (در مایکرو یا روی بخار کتری به روش بن ماری خییییییلی کم گرم کنید
در حدی که سرما نداشته باشه وولرم شود حدودا
۴۰ تا ۴۲ درجه سانتیگراد یعنی وقتی انگشتتان را در ماست فرو میبرید احساس گرما راداشته باشد ولی
دستت شمارو نسوزاند ( ولرم رو به خنکی خیییییلی گرم نکنید )
۲_شکر ۷۰ گرم
۳_پودر هل یک قاشق غذاخوری
۴_ کره حیوانی و پاستوریزه ۵۰ گرم به دمای محیط رسیده
۵_نمک یک دوم قاشق چایخوری
۶_خمیرمایه ریزو فوری ۱۰ گرم یا یک قاشق سوپخوری استاندارد کاملا سرصاف
۷_تخم مرغ کامل ۲ عدد با احتساب پوست ۱۲۰ گرم به دمای محیط رسیده
۸_آردنان حدودا وتقریبی ۵۰۰ گرم
چون آبخور آردها باهم متفاوتند بنابراین میزان دقیقی نمیتوان گفت .
درحدی اضافه کنید تا یک خمیر نرمی بدست بیاد که بدست نچسبد (سعی کنید با اضافه کردن آرد،چسب خمیررا نگیرید و خمیر را سنگین نکنید
یه کوچولو چسبندگی باید داشته باشه و طبیعی
است )که با ورز دادن از بین خواهد رفت.
👈👈لطفا وخواهش با آردشیرینی پزی (آرد قنادی )نان درست نکنید .
حتما با آرد نان گلوتن بالا(پروتئین بالا )نان درست کنید این آردها را از لوازم قنادی های معتبر یا مغازه های نان فانتزی بزرگ و معتبر تهیه کنید
رومال 👇👇
دوعددزرده و کمی زعفران دم کرده غلیظ
همه را باهم ترکیب کنید .
موادمیانی خمیرها 👇👇
شکر مقداری(شکر خیییییلی کم نریزید)
روغن مایع مقداری
دمای فر 👇👇
فررا ازنیم ساعت قبل روی دمای ۲۰۰درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود طبقه وسط به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه
نکات مهم 👇👇👇
بعداز پخت کامل وخارج شدن ازفر میتونید کمی عسل گرم را با قلم مو روی نان بمالید که باعث لذید تر شدن نان میشود .
برای برش زدن خمیر، خیییییییلی با احتیاط به ۸ قسمت تقسیم
کنید تا لایه ها جابه جا نشوند .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_چنگالی
بدون فر و همزن
(با ۴ قلم مواد)
پودر قند نصف لیوان
کره ۱۰۰ گرم
وانیل نوک ق چ
با همزن دستی ده دقیقه میزنیم.
تخم مرغ یک عدد اضافه کرده دو دقیقه میزنیم.
ارد یک لیوان کامل بعلاوه دو سوم لیوان.
بکینگ پودر یه ق چ
اضافه میکنیم باقاشق مخلوط میکنیم.
نیاز به ورز نداره
ورز ندید تابعد پخت خشک وسفت نشه.
این خمیر لطیفه ونمیچسبه.
از خمیر به اندازه گردو برداشته کف دست گرد کنید با چنگال یه فشار بدید تا طرح بیفته روش.با فاصله روی کاغذ بچینید.
پخت درتابه دو طرفه: لاستیک دور درب و دربیارید.حرارت کم بمدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه.
نزارید زیادبپزه خشک میشه بعدخنک شدن.
برای تابه معمولی: دم کنی ضخیم شعله پخش کن نیازه.بازم زیادبپزید خشک میشن.
برای تستر: درجه۱۴۰ بمدت ۵ تا۱۰ دقیقه
برای فر ۱۶۰ بمدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه
نباید شیدینی تغییر رنگ بده.یکم که هنوز نرمه خاموش کنید.خودش بعدخنک شدن سفتتر میشه📌
بافتش مثل کلوچه نرم وعالیه.
دراخر باشکلات بن ماری شده که با یک ق روغن حل کردید تزیین کنید.
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده