#پلو_مراکشی
#پلو_مخلوط
3 پیمانه برنج
1 عدد سینه مرغ
150 گرم لوبیا سبز
200 گرم قارچ
ذرت پخته شده1لیوان لیوان
فلفل دلمه ای رنگی تقریبا1 لیوان
2عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک فلفل زردچوبه ادویه دلخواه
زعفران دم کرده
لوبیاراشسته آبپز کرده درحدی که پخته ولی له نشود.
سینه مرغ راخورشتی خردوباپیازخرد شده و زعفران و نمک و فلفل حدود دو ساعت دریخچال گذاشته تامزه دار شود.
فلفل دلمه ای را هم خرد کردم.
قارچ ها را هم به شکل دلخواه خرد کرده.
پیاز راخردو در روغن سرخ کرده بعد فلفل دلمه ای را اضافه وتفت دادم.
رب گوجه و ادویه ها را زدم و بعد از تفت دادن لوبیا سبز و ذرت و قارچ را اضافه کردم و خوب تفت دادم.
در آخر زعفران دم کرده و نمک زدم.در یک تابه دیگر با کمی روغن سینه مرغ را تفت دادم. و به مواد اضافه کردم. و کمی زمان دادم تا مواد خوب باهم مخلوط و پخته شود.
برنج را کمی زنده تر آبکش کردم و ته قابلمه سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ گذاشتم قبلش زدم توی کنجد بعد گذاشتم ته قتبلمه و یک لایه برنج و یک لایه از مواد ریختم تا آخر..
زعفران دمکرده کشیدم روش
بعد دمکنی گذاشتم تا برنج دم بکشد.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_قیفی
موادلازم
تخم مرغ2عدد
شکر یک استکان
شیر یک استکان
روغن مایع نصف استکان
وانیل نصف ق چ
پکینگ پودر1ق چ
آرد دو استکان
پودر کاکائو 2ق غ
قیف بستنی آماده 10 عدد
مواد بالا را با هم مخلوط کرده و داخل قیفها بریزید و در مایکروفر ازقبل گرم شده ۱۶۰ درجه حدود 20 دقیقه بپزید با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید از دستگاه بیرون بیارید
با خامه قنادی زده شده یا باترکریم و ترافل تزئین کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍄 #شیرینی_قارچی_با_روغن_مایع
#شیرینی_کم_هزینه
مواد لازم:
یکی دو قاشق کمتر از نصف لیوان روغن مایع
سه چهارم لیوان پودر قند
دو عدد تخم مرغ
دو. لیوان پودر نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری وانیل شکری
سه لیوان آرد
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🍄 طرز تهیه:
روغن ، پودر قند و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. مواد باقیمانده را اضافه کرده و ورز دهید تا زمانی که خمیری داشته باشید که به دست نچسبد. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بر دارید و گرد کنید. لوله یک قیف رو به کاکائو آغشته کنید و وسط شیرینی فشار دهید.«میتونید از بطری نوشابه یا یک دلستر استفاده کنید ولی با لوله ی قیف خیلی ظریف تر میشه🍄» شیرینی ها رو توی سینی، روی کاغذ روغنی بچینید.سینی رو در طبقه وسط در فر ، با دمای صدو هشتاد درجه از قبل گرم شده بپزید ،حدود ربع ساعت بپزید.
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71
شیرینی نعلی بدون فر
صد گرم آرد ۱۰۰ گرم یا دوسوم پیمانه
پودر قند ۳۰ گرم یل یک چهارم پیمانه
روغن جامد صاف یا همون روغن قنادی ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ نصف یک عدد تو یه پیاله ریختم و هم زدم نصفش روریختم
آب یک ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
همه ی مواد رو باهم با دست مخلوط کردم تا خوب روغن و آرد و تو خورد هم برن در اخر یک ق غ آب اضافه کردم خمیر کاملا جمع میشه و نرم بعد هر بار یک ق از مواد گرفتم و توی دستم لوله ای کردم و به شکل نعل حالت دادم سایز شیرینی ها سلیقه ای هست دقت کنید بعد پخت کمی درشت تر میشه برای پخت بدون فر یه قابلمه انتخاب کنید که اون سینی یا هر ظرفی توش میخواین قرار بدید جا بشه یه رینگ یا حتی قالب کوچیک کف دیگ قرار بدید به عنوان پایه سرش دمکنی بزارید و روی شعله متوسط قرار بدید و ده دقیقه بپزه قبل تابه رو گرم کنید
@shirini71