#تست_فرانسوى 🥪 😋
تخم مرغ:۱عدد
شیر:۱/۳لیوان
شکر:یک قاشق غذاخوری
وانیل :نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
کره:۵۰گرم
🔸ابتدا تخم مرغ و وانیل و نمک وشیرو هم بزنید تا یکدست بشه تابه رو بزارید گرم شه کره رو بریزید و پس از گرم شدن نون تست و بزنید تو مواد تخم مرغی و بزارید تو تابه روی حرارت متوسط تا سرخ بشه من یه کم زود برداشتم اگه برشته تر بشه خوشمزه تره بعد از آماده شدن میتونید روش عسل بریزید و با هر میوه ای که دوست دارید نوش جان کنید.
@shirini71
#میگو_پلو
میگوهاروباادویه،زردچوبه،کمیپودرلیموعمانی،دوحبه سیرله شده وکمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیادبرای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم
@shirini71
#کوکی_شکری
یه کوکیِ ساده و خوشمزه 👌👌
🍪
مواد لازم ⤵️⤵️⤵️
تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : 200 میلی لیتر
آرد : 390 گرم
شکر : 200 گرم
پودر وانیل : یک قاشق چایخوری
شکر درشت : 2 قاشق غذاخوری برای تزیین
🍪
طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️
تخم مرغ، روغن مایع رو کمی هم زده، وانیل و شکر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. آرد رو با بیکینگ پودر، الک کرده و اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
خمیر رو روی سطح کار، ورز میدیم.
سپس خمیر رو برای نیم ساعت داخل یخچال گذاشته، فر رو با دمای 180 درجه روشن می کنیم.
داخل سینی، کاغذ روغنی گذاشته، خمیر رو تقریبا به اندازه گردو جدا کرده و پَهن می کنیم و با کاتر، روی اون طرح می اندازیم و با شکر دانه درشت رویش رو تنظیم می کنیم.
برای پخت، سینی خمیر رو به مدت 15 دقیقه، داخل فر قرار می دهیم.
@shirini71
#شیرینی_گل_سرخ
ارد برنج….. ۱۰۰ گرم
ارد سفید…..۲۰۰ گرم
پودر گل سرخ….. به مقدار لازم
روغن صاف یا کاملا جامد … ۱۴۰گرم
بکین پودر…..نصف قاشق چای خوری
پودر قند……۱۵۰ گرم
پودر هل نصف ق م
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را حدود ۴ دقیقه با همزن بزنید.بعد وانیل و هل و پودر گل سرخ را اضافه کنید کمی هم بزنید.ارد برنج و بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.کمی مخلوط کنید به مواد اضافه کنید. با نوک انگشتان مخلوط کنید وبعد داخل کیسه بزارید .بمدت ۲ ساعت تا استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.قالب بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۱۲ دقیقه قرار دهید
@shirini71
برنجی استاد سید جواد
ارد برنج ۲۲۵گرم
ارد معمولی ۲۲۵گرم
روغن ۵۰ صاف ۲۲۵گرم
گلاب یا شیر ۵۰ گرم
سفیده ۱۱۰ گرم
شکر ۱۱۰گرم
پکین نوک قاشق مربا خوری
وانیل مقداری
ارد برنج و ارد معمولی و روغن صاف را در دستگاه می بندیم و پوک می کنیم حدودا ۲۰ دقیقه چون مواد کم هست چند بار مواد را پاک انداخته زیر رو می کنیم
در هنگامی که دستگاه در حال پوک کردن ارد وروغن هست
شیر یا گلاب و سفیده وشکر را در یک ظرف ریخته هم می زنیم به ارامی که سفیده پف نکند ولی شکر اب شود بعد از پوک کردن از دستگاه باز کرده داخل مواد شیر یا گلاب وشکر و سفیده ریخته و پکینک پودر وانیل را اضافه نموده در حد قاطی شدن مخلوط می کنید زیاد هم نزنید تسمه میشود بعد داخل قیف با ماسوره سلطان ریخته در سینی می زنید یا ماسوره اچاری زده داخل فر میپزید
زیره ماسوره سلطان را با قیف پر کنید یا با دست درست کنید که موقع مربا زدن یا شکلات داخلش می زنید بیرون نریزد
نکته های که در این مدل شیرینی توجه شود
پوک کردن کامل
قاطی کردن به اندازه ای که تسمه نشود
ومدل دلخواهی که ماسوره اش را دارید@shirini71