🔝
#کوفته_قلقلی_در_سس_گوجه_فرنگی
♨️طرز تهیه
گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز رنده شده که آبشو گرفتیم و مقداری جعفری ساطوری و نمک و زردچوبه و فلفل قرمز چرخ شده مخلوط و ورز میدیم و به اندازه گردو قلقلی هامونو درست میکنیم و یه کوچولو سرخش میکنیم و درشون میاریم.
در همون ماهیتابه پیاز و سیر و فلفل قرمز ریخته تفت میدیم و گوجه فرنگیای خرد شده روبهش اضافه میکنیم و آب بهش اضافه میکنیم.
یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وتومیکسر میریزیم تا خوب پوره بشه و مجددا تو ماهیتابه میریزیم و قلقلی ها رو میزاریم توش با شعله زیاد یکی دو تا جوش بخوره.
سیب زمینی نگینی رو جداگانه یه کوچولو سرخش کردم و به مایمون اضافه کردم و حرارت رو کم کردم و درش رو هم گذاشتم تا جابیوفته.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
@shirini71❤️
.♀♀
#ترفند
🎗 #شربت_سه_رنگ🎗 :
برای لایه اول: 1.5 لیوان شکر و 2 لیوان آب، مقداری گلاب و آبلیمو و زعفران
لایه دوم: 3 تا قاشق سوپخوری پر تخم شربتی و آب و کمی رنگ خوراکی سبز
لایه سوم: هم شربت پرتقال و یک تا دو قطره رنگ خوراکی نارنجی
طرز تهیه شربت سه رنگ :
چون شربت زعفرانی غلیظ است با لایه های دیگر مخلوط نمی شود فقط نکته شربت در این است که اولا همانطور که گفتم غلیظ باشد و دوما آن را بگذارید داخل یخچال تا کاملا خنک شود من برای هر پارچ 1.5 پیمانه شکر با دولیوان و مقداری گلاب و زعفران استفاده کردم.
لایه دوم که تخم شربتی و خاکشیر نکته اش این است که میزان تخم شربتی باید زیاد باشد و بگذارید کاملا لعاب بدهد من از 3 قاشق تخم استفاده کردم.
لایه بعدی هم که شربت پرتقال درست کردم و به آن دو قطره رنگ خوراکی نارنجی زدم و آرام ریختم روی لایه ی زیری. برای آن جام ها هم که از تخم شربتی و یک قطره رنگ خوراکی آبی استفاده کردم. می توانید از گل خبازی هم استفاده کنید.
@shirini71❤️
اینم کیک فنجونی من،جاتون سبز، هشت قاشق ارد هشت قاشق شکر یه قاشق پودر کاکایو یه دونه تخم مرغ پنج قاشق روغن مایع کمی وانیل ویه قاشق مربا خوری سرخالی بکینگ پودر وشیر در حدی که یه مایع روان یه دست بهتون بده بعد فنجونهاتون رو با مخلوط ارد وروغن جامدچرب میکنیم واز مایع کیک یک سوم فنجونتون رو پر میکنیم وتو ماهیتابه که از قبل اب ریختیم وبجوش اومده فنجونهارو قرار میدیم، اب باید تقریبا نصفه کمتر فنجونهارو بگیره بعد حرارت رو کم میکنیم ودرشو میبندیم تا کیکهامو بپزه اگه در پیرکس باشه بهتره اگه نه که باید دمکنی بزارین بعد تا بیست دقیق اصلا درشو باز نکنین بعد اونارو با خلال چک کنین اگه نچسبه به خلالتون پخته اگه نه که دوباره بزارین بپزه بعد از پخت بزاین سرد بشه واگه دوست داشتین روش سس شکلاتی بزنین خیلی عالی میشه فقط موقع پخت حرات ملایم باشه که موقع جوش خوردن اب تو فنجونهاتون نریزه، نوش جون
@shirini71❤️
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بال_عسلی_تند
@shirini71❤️
بال عسلی تند
یه آموزش بسیار خوشمزه و راحت براتون دارم. که برای میز مهمانی، یا به عنوان مزه یا یه شام خوشمزه ی راحت بی نهایت عالیه...
#بال_عسلی_تند
نکته اول اینکه ادویه ها رو به دلخوان میتونید کم، زیاد یا جایگزین یا حذف کنید... پس سخت نگیرید...کتف و بال هم با قسمت های دیگه مرغ قابل جایگزینی هستش...
.
یک کیلو کتف و بال مرغ رو با ۴ الی ۵ ق غ عسل، آویشن، فلفل سیاه و قرمز، ادویه کاری یا ادویه مرغ، پاپریکا ، نمک و مقداری روغن مایع یا زیتون یا کره ذوب شده مزه دار کنید .
و بذارید حداقل ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه
سیب زمینی خلالی هم با نمک و فلفل سیاه و ادویه های دلخوه یا آویشن و کمی روغن یا کره مزه دار کنید
بعد داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید کنارش هم سیب زمینی ها رو بچینید. و در فر ۲۰۰ درجه بذارید تا هم بپزن و هم کاملا طلایی بشن
این غذا رو میتونید رو شعله گاز درست کنید یا رو آتیش کباب کنید
طعم دوست داشتنی و باحالی داره .
@shirini71❤️
#ترشی_خرفه👇
بعد از اینکه خرفه رو شستم برگ سبزی خرفه رو به دو یا سه قسمت تکه کردم .
بعد یه دو نه بادمجان پوست کنده و یه بوته سیر که پوستش رو درآوردم رو ریختم تو غذاساز .
یه ساقه کرفس و برگهاش رو هم اندازه خرفه ها خرد کردم و سرکه رو جوش آوردم و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و زیره وکمی گلپر و نمک رو بهش اضافه کردم.
اول بادمجان و سیر و ریختم یه جوش که خورد کرفس و بعد هم خرفه ها رو اضافه کردم .
مقدار خرفه باید از بقیه مواد بیشتر باشه چون ترشی ترشی خرفه هست😉
بعد ریخت تو آبکش و گذاشتم تا خنک بشه و ریختم تو ظرف ترشی و سرکه هم که خنک شده ریختم روش و درش رو بستم.
البته من یه جور دیگه هم درست کردم یه ظرف دیگه رو فقط خرفه و سیر ریختم .
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت هلو
مواد لازم:
3 کیلو هلو
15 استکان شکر(یک استکان حدود 70 گرم)
آب
پارچه تمیز
طرز تهیه:
پوست هلو را جدا کنید ابتدا مثل سیب برش بزنید سپس 2 یا 3 تیکه کنید. داخل شیشه های تمیز بریزید طوری که اندازه یک بند انگشت از سر شیشه خالی بماند داخل هر شیشه 1 استکان شکر بریزید. و شیشه را با آب پر کنید(آب معمولی،جوشیده نیست) طوری که خیلی پر نشود(داخل شیشه حباب های هوا هست یک چاقو یا دسته قاشق را از کناره شیشه داخل شیشه فرو کنید و به سمت وسط خم کنید تا حباب های هوا خارج شود یا با بالا و پایین کردن چاقو هم میتوانید حباب های هوا را خارج کنید دقت کنید هلوها را له نکنید)در شیشه ها را که باید تمیز و خشک باشد محکم ببندید و داخل قابلمه بچینید.لابلای شیشه ها پارچه بذارید که به هم ضربه نزنند.داخل قابلمه را با آب به اندازه ای که روی شیشه ها برسد پر کنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید 20 دقیقه بعد از روی اجاق بردارید. وقتی کمی از داغی افتاد شیشه ها را از قابلمه بیرون آورید دوباره در شیشه ها را محکم کنید و سر و ته بذارید تا خنک شود.نکته مهم این است که در شیشه ها محکم بسته شود و هوا داخل شیشه نرود بعد از سرد شدن برگردانید و در جای سرد و دور از آفتاب نگه دارید. این کمپوت تا یک سال میماند
#فیلم_آشپزی - کانال مرضیه بانو
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌بیست و هفتم 1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71❤️
كاناپس_قارچ
نان باگت ۱ عدد
قارچ 250 گرم
كره 50 گرم
گشنيز خرد شده دوقاشق غذاخوري
آرد يك قاشق غذاخوري
شير يك فنجان
پيازچه پنج ساقه
پنير پيتزا 250 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
پيازچه خرد شده رو با کره تفت میدیم بعد قارچهاي خردشده رو هم اضافه ميكنيم كمي كه تفت خوردن يك قاشق آرد و شير رو اضافه ميكنيم وقتي شير غليظ شد نمك و فلفلو اضافه ميكنيم و آخرگشنيز خرد شده و از رو حرارت برش ميداريم برش هاي اريب زدم رویتان باکت و يك قاشق از مايه رو روش ريختم و پهنش كردم حالا نوبت پنيرهاي كشدار پيتزاس ( مثلا موزرلاي تازه) كه روش بزارين و با دماي فر 180 كه از قبل يكم گرمش كردين طبقه وسط بزارين تا جايي كه پنير آب بشه يك دقيقه آخرهم براي طلايي شدن پنير گريل رو روشن كنين
🎀 #آشپزی_ مرضیه بانو 😋👇
🎉 @shirini71❤️
#مرغ_شکم پر اناری بدون فر
مرغ متوسط
پیاز سرخ کرده دو عدد
انار دون شده ترش نیم پیمانه
فلفل سیاه و نمک و زعفران آبکرده
رب انار دو قاشق غذاخوری
نعناع خشک یک قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز دو قاشق غذاخوری
کشمش دو قاشق غذاخوری
زرشک سه قاشق غذاخوری
سیر چهار حبه
گردو شش عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
عصاره ی مرغ دو لیوان یا قرص مرغ یک عدد(با دو لیوان آب جوش حل میکنیم)
اول از همه مرغ رو با فلفل سیاه و نمک و زعفران آبکرده رومال کرده و سه تا چهار ساعت میره داخل یخچال تا مزه دار بشه.
بعد گردو و زرشک و کشمش و نعناع خشک و جعفری و گشنیز و سیر و شکر و فلفل سیاه و نمک رو با هم میکس میکنیم.
مواد میکس شده رو با رب انار مخلوط میکنیم.
حالا یه دونه پیاز خرد شده رو با زردچوبه تفت میدیم و با مواد میکس شده مخلوط میکنیم.
حالا نیم پیمانه دونه انار ترش رو هم باهاش مخلوط میکنیم.
داخل شکم مرغ رو با مواد پر میکنیم و با نخ و سوزن (مانند فیلم) میدوزیم تا موقع پخت مواد بیرون نریزه.
بعد داخل قابلمه ای نسبتا بزرگ کمی روغن میریزیم و خوب مرغ رو باهاش سرخ میکنیم.
وقتی مرغ حسابی سرخ شد کمی پیاز داغ و دو لیوان آب عصاره ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میبندیم تا دو ساعت مرغمون بپزه
🎀 #آشپزی_ مرضیه بانو 😋👇
🎉 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین کاپ کیک با خامه
@shirini71❤️