eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸رژیم روز بیست و نهم ماه رمضان🌸🌙 یازدهم اردیبهشت 🌞افطاری: یک لیوان آب انجیر خیس داده شده (5 عدد انجیر) + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل🍯 + سبزی 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) یک کاسه سوپ🍜 + 1 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 5 عدد زیتون🍈 + 1 پیاله ماست🥣 🌓شام تا سحر: یک کاسه سالاد🥗 سبزیجات (به دلخواه) + 3 عدد میوه🍎🍓🍉 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب لیمو🍋 ترش تازه 🌔سحری: یک لیوان خوراک لوبیا + دو کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + یک پیاله ماست🥣 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: قالب سیلیکونی گل رز برای پوشش بیرونی: ۱ بسته شکلات تلخ ۱ بسته شکلات شیری ۱ بسته شکلات کاراملی برای مواد داخلی: ۱ و نیم بسته بیسکویت پتی بور ۱ فنجان شیر ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم شکلات شیری ۱ و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری شکر نصف قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه: اول از همه ، برای اینکه روی قالب خود را با شکلات بپوشانید، شکلات هایی را که با روش بن ماری ذوب کرده اید، تا نصف قالب سیلیکون بریزید. صبر کنید تا قالب برای مدت ۱۰ دقیقه در یخچال منجمد شود. کره را ذوب کنید تا مواد دیگر درست شود. شیر ، شکر ، کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید. بقیه شکلات را به مواد اضافه کنید و آن را روی بیسکویت های خرد شده بریزید. هم بزنید تا یکدست شود و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس قالب سیلیکون را از یخچال درآورده و مواد را روی لایه قبلی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس می توانید آنها را از قالب خارج کرده و میل کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: خوب اول دو دونه پياز و سير خورد ميكنيم و توي روغن تفت ميديم بعد ٤،٥دونه گوجه بزرگ رنده ميكنيم و ادويه زردچوبه،نمك،فلفل و كمي ادويه مرغ بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم سرخ بشن و ميزاريم كنار، سينه مرغ نگيني خورد ميكنيم و جدا سرخ ميكنيم بعد به گوجه هايي كه كنار گذاشتيم مخلوط ميكنيم و دوباره كمي فلفل سياه و نمكش تست ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و زير گاز خاموش حالا ٣ق غ خامه صبحانه يا اگه خامه نداشتين از ٤،٥ق غ پنير خامه اي استفاده ميكنيم بهش اصافه و مخلوط ميكنيم ، ماكاروني كه پختيم و آبكش كرديم به مواد اضافه هم ميزنيم حالا تو يه پيركس ميريزيم و روشو پنير پيتزا و كمي پودر آويشن ميريزيم و ميزاريم تو فر زير و بالا روشن تا پخته بشه، دماي فر ١٨٠گذاشتم ديگه چكش كنين تا بالاش كامل طلايي بشه خيلي خوشمزست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥮 یه کیک نوستالژی و پنبه ای کنارش یه چای و قهوه برای یه عصرونه دلپذیر 👈🏻مواد لازم 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان کشمش 1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی ترک یا یک ق غ سرصاف 1 پاکت وانیل 5گرمی ترکی یا کمی وانیل ایرانی 2.5 لیوان آرد 1 قاشق غذاخوری آرد برای آردی کردن کشمش ها 👈🏻طرز تهیه تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کف کند و کرم رنگ و کشدار و حجیم شود سپس ماست، روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و با دور کند هم بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. کشمش ها را به مدت دو دقیقه در آب داغ خیس کنید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی دستمال خشک بریزید و نم آنها را بگیرید. داخل کشمش ها یک قاشق آرد بریزید و آنها را تکان دهید و آنها را آردی کنید و به مایه کیک اضافه کنید. قالب کیک را با کره چرب کرده و مایه کیک را در قالب جرب شده بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود45دقیقه بپزید .بعد از پایان پخت تست خلال را انجام دهید تا از پخت اطمینان پیدا کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا