آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_کشمشی 🥮
یه کیک نوستالژی و پنبه ای کنارش یه چای و قهوه برای یه عصرونه دلپذیر
👈🏻مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شکر
1 لیوان کشمش
1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی ترک یا یک ق غ سرصاف
1 پاکت وانیل 5گرمی ترکی یا کمی وانیل ایرانی
2.5 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری آرد برای آردی کردن کشمش ها
👈🏻طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کف کند و کرم رنگ و کشدار و حجیم شود
سپس ماست، روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و با دور کند هم بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
کشمش ها را به مدت دو دقیقه در آب داغ خیس کنید.
سپس آنها را از صافی رد کنید و روی دستمال خشک بریزید و نم آنها را بگیرید.
داخل کشمش ها یک قاشق آرد بریزید و آنها را تکان دهید و آنها را آردی کنید و به مایه کیک اضافه کنید.
قالب کیک را با کره چرب کرده و مایه کیک را در قالب جرب شده بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود45دقیقه بپزید .بعد از پایان پخت تست خلال را انجام دهید تا از پخت اطمینان پیدا کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_کشمشی
این کیک عالی روز سیزده بدر پخته وخورده شد دلم نیومد کیک به این خوبی رو خدمت دوستان معرفی نکنم دستورشو عینا از سایت بیتوته براتون مینویسم من هیچ تغییری در موادش ندادم وبنظرم عالیبود اگه دوست داشتین امروز درست کنین و عصرهمراه بایک فنجون چای دبش از عزیزانتون پذیرایی کنید
مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی :
آرد دو و نیم پیمانه ،شکر یک و نیم پیمانه ،تخم مرغ درشت پنج عدد (حتما به دمای محیط برسانید) شیر ولرم یک پیمانه ،روغن مایع سه چهارم پیمانه ،بکینگ پودریک قاشق غذاخوری وانیل مقداری ،کشمش پلویی نصف پیمانه
طرز تهیه کیک کشمشی :
(کشمش را از یک ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید بعد داخل صافی می ریزیم و بعد با پارچه نخی تمیز خشک می کنیم و با دو قاشق غذاخوری آرد الک شده خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم زرده ها را کمی با همزن دستی می زنیم تا از لختگی در بیاید سپس نیمی از شکر را اضافه می کنیم و با دور متوسط می زنیم کمی بعد وانیل را اضافه می کنیم حالا آنقدر می زنیم تا غلیظ و کش دار و حجم آن دو برابر شود، در این مرحله شیر ولرم و روغن را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و سه بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم
سفیده ها را جداگانه می زنیم تا حدی که چند برابر شود و در حین فرم دادن سفیده نیمه باقی مانده ی شکر را هم کم کم به سفیده اضافه می کنیم تا کاملا پف کند طوری که وقتی ظرف را برعکس می کنیم از ظرف نریزد و با استفاده از لیسک یا قاشق چوبی به صورت دورانی با باقی مواد تا حدی که مخلوط شود هم می زنیم حواستان باشد که زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابد و در انتها کشمش را هم اضافه می کنیم.
باز هم خیلی خیلی کم فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم مواد را درون قالب که چرب و آرد پاشی کرده ایم می ریزیم و دورن فر که از قبل گرم شده به مدت 40 الی 50 دقیقه با دمای 180 درجه می پزیم قبل از اتمام وقت با سیخ چوبی تست کنید. نوش جونت
دوستان قالبم بیست وهفت سانتی میان تهی با ارتفاع دوازده سانته
fariba_ss
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@mivhe71
#تست_مرغ_کنجدی 🍗 😋
▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد
▫️ران مرغ ۱ عدد
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد
▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ
▫️هویج رنده شده ۱ عدد
▫️کنجد به میزان لازم
▫️نان تست به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
@shirini71
#فینگرفود_جیب_تاجر😍
دو عددنون تست رو روی هم میذاریم وبا وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم چسبیده . نون ها رو آغشته به تخم مرغ میکنیم وبعد در آرد سوخاری می غلتانیم ودر روغن داغ فراوان سرخ میکنیم نون در روغن پف میکنه . بعد از سرخ شدن یه طرف نون رو باز میکنیم وهر چی دوست داشتین داخلش بذارین.
من مرغ ریش ریش شده با مایونز و جعفری وکاهو گذاشتم .
@shirini71
#شامی_ترش
گوشت و پیاز رنده شده و نمک و ادویه رو کمی ورز دادم...بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم...تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم...بهش پاپریکا، پودرسیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم...بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو به اضافه نمک و یک استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه...بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش..و تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره
🍔 @shirini71
#کوبیده_مرغ
سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران غلیظ دم شده یک قاشق
سیر 5 حبه یا پودر سیر یک قاشق چایخوری(به دلخواه)
جعفری تازه به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای رنده شده یک عدد
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم و پیاز و سیر هم همراه مرغ چرخ میکنیم.(من پیاز جداگانه چرخ کردم آبشو گرفتم و بعد به مواد مرغم اضافه کردم).
نمک،زعفران ،فلفل، جعفری تازه و فلفل دلمه ای رنده شده را اضافه میکنیم سپس یکم ورز میدهیم و میزاریم یک ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند.
بعد از یک ساعت داخل کباب زن (که پلاستیکی به شکل مستطیل هست همه فروشگاه ها دارن) زدم یه کاسه آبم کنارتون بزارید نوک انگشت خیس کنید و کباباتونو صاف کنیدو بذارید داخل ماهیتابه رژیمی با حرارت خیلی کم تا پخته و برشته بشه. اواخر پخت می تونید یه قاشق روغن اضافه کنید حسابی سرخ شه.
🍔 @shirini71