eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: شیر گرم ۱ ل خمیر مایه ۱ و ۱/۲ ق چ اندازه گیری تخم مرغ ۱ ع روغن زیتون ۲ ق س خ نمک ۱ ق چ آرد نان ۳/۵ ل مواد میانی: اسفناج ۲۰۰ تا ۳۰۰ گ درشت خرد کنید و با کمی آب بذارین کمی پخته بشه پنیر خامه ای ۱۵۰ تا ۲۰۰ گ نمک و فلفل و آویشن به میزان دلخواه پنیر موزارلا ۲ ق غ در صورت تمایل رومال: زرده تخم مرغ ۱ ع شیر ۱ ق م سیاه دانه یا کنجد طرز تهیه: شیر و خمیر مایه رو مخلوط کنید روغن و نمک و تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید آرد رو اضافه کرده مخلوط کنید ورز بدین تا خمیر یکدست بشه و به دست نچسبه خمیر رو یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه خمیر آماده رو به دو قسمت تقسیم و چانه کنید با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید داخل سینی قرار بدین مواد میانی رو که با هم مخلوط کردین به شکلی که تو ویدئو نشون دادم روی خمیر قرار بدین و لایه دوم خمیر رو روی اون قرار بدین دورش رو با انگشت فشار بدین تا بچسبه وسطش یه ظرف گرد بذارین و دورش رو به ۱۶ قسمت برش بزنید رومال بزنید من وسطش سیاه دانه پاشیدم و به شکلی که نشون دادم بپیچید نوک گلبرگها رو فشار بدین تا خوب بچسبه و تیز بشه با کیسه بپوشونید و سی دقیقه استراحت بدین در فر گرم با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدین تا طلایی بشه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بعد از پخت روی توری قرار بدین هم میتونید گرم و هم سرد میل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
با سینه مرغ ریش مواد لازم : سینه مرغ ، باقالی تازه دون شده یا فریزشده ، شوید تازه خرد شده و کمی شوید خشک ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه مرغ ، برنج ، روغن به میزان لازم طرز تهیه : من اول برنج رو چند ساعت قبل از پخت با آب نمک خیس میکنم و میگذارم کنار بعد میرم سراغ شوید تازه بعد از پاک کردن و شستن شویدها رو خرد میکنم و آماده میکنم حالا سینه مرغ رو با یه پیاز خرد شده کاملا تفت میدم و بهش نمک ، فلفل ، زردچوبه میزنم و کمی آب با حرارت ملایم میذارم رو گاز تا کامل بپزه بعد از پخت سینه مرغ رو ریش ریش میکنم البته نباید زیاد ریز باشه بعد تو تابه دو تا پیاز متوسط رو خرد میکنم و تفت میدم تا کمی طلایی بشه و مرغ ریش شده رو بهش اضافه میکنم نمک و فلفل ، ادویه مرغ ، و زعفران دم کرده میزنم و میزارم کنار حالا میرم سراغ آبکش کردن برنج وقتی برنج کمی نرم شد باقالی تازه رو بهش اضافه میکنم چند جوش که خورد آبکش میکنم و سبزی شوید خرده شده رو باهاش قاطی میکنم ته دیگ برای برنج میزارم نان لواش و یا سیب زمینی حلقه ای حالا برنج رو روی ته دیگ میریزم و برنج آبکش شده و یک لایه از مرغ و پیاز تفت داده شده و همینطور ادامه میدم تا مواد تمام بشه و میگذارم تا خوب دم بکشه من وقتی پیاز تفت داده شده و مرغ ریش شده رو تو تابه آماده میکنم بهش زعفران دم کرده هم میزنم هم مرغ خوشبو میشه و هم داخل برنج بعد از پخت خوشرنگ میشه من همیشه برای باقالی پلو از شوید تازه استفاده میکنم البته به همراهش لابه لای برنج شوید خشک هم کمی میزنم مقدار مواد که من برای خودمون پختم : 6 پیمانه برنج پیمانه پلوپز ، 1 سینه مرغ کامل ، نیم کیلو شوید تازه ، باقالی دون شده و زعفران دم کرده هم به مقدار لازم . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر طبقه ای 📜مواد لازم: ۱۵ عدد بیسکویت کرم دار شکلاتی ۱۲۰ گرم شکلات تکه ای خرد شده نصف پیمانه شیر دو پیمانه خامه ی یخ زده یک چهارم پیمانه شکر . طرز تهیه: بیسکویت هارو با استفاده از مخلوط کن خرد کنید و کنار بذارید. شکلات های خرد شده رو تو یه کاسه بریزید و شیر رو که تا مرحله بخار داغ شده روی اون اضافه کنید و بعد از ۲-۳دقیقه هم بزنید. اگر به خوبی حل نشده بود مخلوط رو به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر بذارید تا شکلات ها کاملا اب بشن و مخلوط مثل شکلاتی بدست بیاد و بعد بذاریدش تو دمای اتاق تا سرد بشه . خامه و شکر را در کاسه جداگانه به مدت ۵-۷ دقیقه به خوبی مخلوط کنید تا سفت بشه. خامه رو دو قسمت کنید یک قسمت اماده استفاده تو دسر و قسمت دوم باید با شکلات مخلوط بشه . حالا مخلوط شکلات رو به آرامی به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت بدست بیاد. حالا طبق تصویر مخلوط هارو به صورت طبقه ای به ظرفتون اضافه کنید . من یه لایه خامه شکلات یه لایه خامه ساده یه لایه بیسکویت ها و دوباره یه لایه خامه یه لایه خامه شکلات و برای روش خامه رو شکل دادم و یکم از بیسکویت هارو برای تزئین روش ریختم . دسرمون اماده سرو شدنه اما اگه دوست دارید شکلات سفت تر باشه به مدت دو ساعت بذاریدش تو یخچال و بعد سرو کنید نوش جان😊😍 miss_deser @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد 100گرم(3/4لیوان) شکر 100 گرم(نصف لیوان) تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 ق چ آبجوش 2 تا 3 ق غ بکینگ پودر 1/2ق چ عسل 1 ق چ (باعث میشه رنگ رولت کمی تیره تر بشه اگه نبود نریزید) خامه قنادی 300 گرم پودر کاکائو 1 ق چ قالب به سایز 30 در 40 طرز تهیه: فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه ابتدا کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنید زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید بهتره تخم مرغها خنک باشن تا موقع جدا کردن زرده و سفیده دچار مشکل نشید سفیده ها رو به همراه نصف شکر دستور با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرن و وقتی کاسه رو برمیگردونید از کاسه نریزه بعد کاسه رو بزارید یخچال تا زمانیکه دوباره بخواید ازش استفاده کنید زرده ها رو به همراه باقیمونده شکر، وانیل و عسل با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه وسط کار حتماً چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا بعد از پخت کیکتون بوی تخم مرغ نگیره. در حین هم زدن آبجوش رو اضافه کنید. مخلوط زرده ها رو به سفیده فرم گرفته اضافه کنید و با همزن دستی خیلی آروم‌ مواد رو مخلوط کنید. در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی 2 مرحله روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی یا لیسک به آرومی هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه به اندازه دو قاشق از مواد کیک رو جدا کنید و با پودر کاکائو مخلوط کنید. مایه کیک رو داخل قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید و مایه کاکائویی رو توی قیف یکبار مصرف بریزید خطوط اریب روی مایه کیک بریزد و با سیخ چوبی به حالت رفت و برگشتی طرح روش ایجاد کنید قالب رو چند بار روی سطح کار بکوبید و بعد طبقه بالای فر گرم شده با دمای180درجه سانتیگراد 8 تا 10 دقیقه قرار بدید بلافاصله بعد از پخت کیک رو فر خارج کنید چون اگه زیاد توی فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه اگه روش رنگ نگرفته بود یه دقیقه گریل رو روشن کنید وقتی قالب رو از فر درآوردید یه سینی یا یه پارچه روش بندازید 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی از حرارت بیفته روی یه پارچه ی دیگه پودر قند الک کنیدو کیک رو روش برگردونید، کاغذ روغنی رو جدا کنیدو اگه اطراف نون رولتتون خشک شده با چاقو اطراف رو برش بزنید تا موقع رول کردن ترک نخوره. بعد با همون پارچه کیک رو رول کنید. نیم تا یکساعت بزارید کنار تا کاملاً سرد بشه خامه قنادی رو از فریزر توی یخچال بزارید تا یخش باز بشه خامه رو توی کاسه استیل یا شیشه ای بریزید و یکی دو دقیقه با دور کند و بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره کیک رو باز کنید خامه رو روش بریزید و با پالت یا قاشق سطحش رو بطور یکنواخت صاف کنید خیلی آروم کیک رو رول کنید. میتونید توی همون پارچه یا توی کاغذروغنی بپیچید. چند ساعت توی یخچال بزارید و بعد به دلخواه تزئین کنید. به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید میتونید همین مراحل کار رو توی تابه رژیمی و رو گاز و با شعله پخش کن بپزید فقط تمام مواد رو نصف کنید. نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا