#اسموتی_توت_فرنگی_وهندوانه🍓🍉🍷
#نوشیدنی_سرد
مواد لازم👇
هندونه ۵۰۰ گرم یخ زده
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
تخم شربتی نصف استکان
آب نصف لیموترش
عسل ۱ ق.س
.
درست کردنش خیلی راحته😊کافیه همه مواد لازم رو داخل مخلوط کن پر قدرت سیلور کرست بریزید و ۱ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا همه مواد با هم مخلوط بشن و در انتها هم اول تخم شربتی رو ته لیوان میریزیم و بعد هم به آرومی مواد اسموتی رو داخل لیوان میریزیم و با توت فرنگی تزئین میکنیم مراحل کامل تو ویدئو توضیح داده شده😊
.
📌از این دستگاه میتونید در منزل یا محیط کار و کافی شاپ ها استفاده کنید حتی یخ هم میتونید داخلش خرد کنید و انواع ادویه ها رو آسیاب کنید یا انواع مغزها رو داخلش خرد کنید😊
@shirini71
هوا داره گرم میشه و اسموتی هم تنها نوشیدنی راحته که خوردنش لذت بخشه
هر میوه ای تو خونه خورده نمیشه فریز کنید بعد باهاش اسموتیهای خوشمزه درست کنید 😋👌
#کافی_شاپ_خونگی
#نوشیدنی_سرد
#اسموتی_توت_فرنگی
#اسموتی_هندوانه🍓🍉🍓🍉👆
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قیمه_ریزه
#کوفته_ریزه
#کله_گنجشکی
#آبگوشت_قیمه_ریزه
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری)
گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال
حالا
تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_کنگر_با_مرغ
چه با گوشت قرمز چه با مرغ یکی از یکی خوشمزه تره☺
پیاز رو کمی تقت بدید تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید وباهاش تفت بدید واب بریزید ودرشو بگذارید تا گوشت نیم پز بشه
تو این فاصله کنگر رو تمیز وخرد کنید وبا مقداری آب بزارید تا نیم پز بشه
گوشت مرغ که نیم پز شد کنگر رو نیز اضافه کرده نمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا با شعله ملایم بپزن یکربع آخر مقداری غوره بریزد .بجای غوره میتونید کمی ریواس بزنید عااالی میشه این خورش خیلی خوشمزه حتماااامتحان کنید.
برای خورش کنگر کمی بلند برش بزنید قشنگتره
میخواید کنگر رو فریزیر کنید .تمیز کنید وخرد کرده وبگذارید بپزه سپس تو آبکش بریزید تا کاملا ابش کشیده بشه عجله دارید با فشار دست ابشو بگیرید سپس بسته بندی کرده وفریزیر بگذارید
اگر ابشو نگیرید تو فریزیز یخ میزنه وقتی یخ زدای بشه له میشه پس حتما ابشو بگیرید
کنگر رو خام فریزیر نگذارید بعدا وقتی بزارید بپزه وا میره
موقع پخت کنگر کمی نمک بزنید.
@shirini71