eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
@shirini71 najmeh_shariat - 🌹🌹🌹 🍃🍃 🌿ܓ🌺سلام بر همه شما خوبان تو این بعد از ظهر گرم تابستونی هیچ چیز مثل یه شربت خنک عرقیات دلچسب نیست.حالا اگه یه مقدار سیب گلاب رنده شده هم بریزید داخل این شربت که دیگر چه شود. من شربت عرق بهار نارنج درست کردم و گذاشتم تو یخچال تا حسابی خنک بشه بعد چندتا سیب گلاب رو پوست کندم و رنده درشت زدم و بلافاصله ریختم توی شربت چند دقیقه بعد هم نوش جان کردیم اسمش هم گذاشتیم فالوده سیب.جای شما دوستان خالی @shirini71
۸ خرداد ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸ خرداد ۱۴۰۱
۸ خرداد ۱۴۰۱
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک خیس شکلاتی بهمراه موس شکلاتی سلام، این کیک فوق‌العاده خوشمزس برای 12-15 نفر مدت زمان لازم: 2 ساعت و 20 دقیقه برای کیک: 1 بسته پودر کیک شکلاتی حاضری که طبق دستورش درست میکنین، فقط بجای آب، نسکافه دم کرده و شیرین نشده میزنین - برای گاناش شکلاتی: 3/4 پیمانه چیپسهای شکلاتی تلخ 2-4 قاشق غذاخوری خامه پرچرب - برای پودینگ شکلاتی: 1 بسته پودر پودینگ شکلاتی حدود 96 گرمی 1 و 1/4 پیمانه شیر 1/2 پیمانه قهوه یا اسپرسوی غلیظ که درست کردین با کمی پودر کاکائو - برای موس: 1 بسته پودر پودینگ شکلاتی حدود 96 گرمی 1ونیم پیمانه شیر 1/4 پیمانه قهوه یا اسپرسوی غلیظ که درست کردین با کمی پودر کاکائو حدود 227 گرم خامه فرم گرفته چیپسهای شکلاتی و سس شکلاتی (اختیاری) - فر رو در دمای 180 درجه بزارین، در یک کاسه متوسط، پودر کیک، روغن، تخم مرغ ها و نسکافه آماده شده رو مخلوط کنین تا خوب مخلوط شن، بعد در قالب 23 در 33 سانتیمتری بریزین و طبق دستورالعمل روی بسته، بپزین.بعد از فر دربیارین و 20 دقیقه صبر کنین، سپس روی کیک رو با دسته قاشق چوبی یا هر چیز دیگه ای سوراخ سوراخ کنین و وقتی داره سرد میشه، سس رو درست کنین. برای گاناش شکلاتی، در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، شکلات های چیپسی و خامه رو مخلوط کنین و در مایکروویو بزارین 30 ثانیه و دربیارین و مخلوط کنین، اینکارو اونقدر تکرار کنید تا مخلوط شن، بعد اینو روی کیک بریزین. برای پودینگ شکلاتی، پودر پودینگ حاضری، شیر و قهوه یا اسپرسو رو مخلوط کنین و بپزین، تا غلیظ شه، بعد تا سفت نشده، روی کیک بریزین و نیاز بود، با لیسک یکدست روی کیک پخش کنین.کیک رو بزارین یخچال حداقل یک ساعت، تا پودینگ خودشو بگیره و کاملا سرد شه. در این حین میتونین موس رو درست کنین.در یک کاسه متوسط، پودر پودینگ، شیر و قهوه یا اسپرسو رو مخلوط کنین و بپزین تا غلیظ شه، بعد 10-15 دقیقه بزارین سرد شه در یخچال. بعد خامه فرم گرفته (شیرین شده) رو بهش اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا مخلوط شن. بعد موس رو روی کیک بدین و حداقل 1 ساعت بزارین یخچال. هرچقدر بیشتر یخچال بمونه، بهتر. حین سرو، تزیین کنید. نکته: شیرینی قهوه یا اسپرسو سلیقه ایه.خودتون شیرینی گاناش و موس رو به سلیقه کنترل کنید. اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه @shirini71
۸ خرداد ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸ خرداد ۱۴۰۱
۸ خرداد ۱۴۰۱
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موز بزرگ 3 عدد شیر پرچرب 2 لیوان پودر ژلاتین  2 1/2 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری آب  1 استکان شکر 120 گرم خامه نصف پاکت طرز تهیه: پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا به صورت غیر مستقیم حرارت ببیند (روش بن ماری). وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذارید.شیر را در داخل شکر ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر در شیر حل شود ولی نجوشد. خنک که شد آن راداخل مخلوط کن بریزید موز ووانیل وخامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید وبزنید تا یکدست شه.داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با موز وخلال یاپودر پسته ومغز دلخواه تزیین ونوش جان کنید.برای خوشرنگ شدن میتونید کمی زعفران اضافه کنید. @shirini71
۸ خرداد ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸ خرداد ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸ خرداد ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸ خرداد ۱۴۰۱