eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روی سالاد چی بریزیم؟🥗 سرکه سیب ⇦ لاغری روغن زیتون ⇦ درمان یبوست آب لیمو ⇦ تقویت سیستم دفاعی بدن آبغوره ⇦ درمان پادرد و کمردرد و گلودرد سویا سس ⇦ ضدسقط جنین وتقویت کننده بنیه بدنی کودک @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این سالاد خوشمزه که از پاستا و گوشت بره تشکیل شده است را حتماً در یک شب تابستانی به عنوان یک شام عالی میل کنید. مدت آماده سازی:20 دقیقه مدت سرد کردن:2 ساعت مواد لازم : برای 6 نفر پاستای با مدل رشته ای 150 گرم روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری پوست لیمو ترش 1 قاشق چای خوری سس پستو 1 نسخه دنده بره 12 عدد نعنا 1 فنجان طرز تهیه: پاستا را بپزید، سپس آب بکشید و بگذارید تا خنک شود. آنرا به کاسه انتقال دهید با لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط کنید. آنرا به اندازه 2 ساعت در یخچال خنک کنید. در ضمن نمک و فلفل به بره بزنید و برای کباب کردن آنرا در فر با درجه 145 درجه فارنهایت قرار دهید. پاستا را با دنده های بره در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس پستو آماده شده را روی آن بریزید. طرز تهیه سس پستو : در یک مخلوط کن یا غذا ساز 2/1 فنجان نعنا، 2/1 فنجان ریحان، 4/1 فنجان روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، 2 عدد سیر چرخ کرده، 6/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز بریزید و مخلوط کنید، در آخر به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده و دو کفگیر برنج رامخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف ماهیتابه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و درش را میبندیم تا خودشو بگیره و سپس برنج سفید رو روش میریزیم و به کمک قاشق کمی فشرده میکنیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. در نهایت برعکسش میکنیم🙂 نکته: تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره. برنج رو کمی دونتر آبکش کنید. واشر نارنجی ماهیتابه باید خارج بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا