#رژیم_لاغری_بهاره💓
سیزدهم خرداد ماه 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
قرار دادن قند سوخته درون یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد !
این ترفند بویژه در زمان مسافرت های عید نوروز که یخچال بلا استفاده میماند بسیار کاربرد دارد
@shirini71
#خورشت_آلبالو
گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و کمی پودر سیر ، ورز دادم و برای استراحت داخل یخچال گذاشتم . بعد به شکل قلقلی تفت دادم . توی همون تابه ، آلبالو های هسته گرفته شده ، کمی پیاز داغ ، نمک و فلفل رو اضافه و با قلقلی ها ، یه تفت کوتاه دادم . نهایتا با اضافه کردن مقدار کمی آب ، روی حرارت متوسط گذاشتم تا جا بیفته . بسته به ذائقتون میتونین یه قاشق غذاخوری شکر به خورشت اضافه کنین که من بخاطر علاقه همسرم ، یکی دو قاشق رب انار زدم . برای هر نفر صد گرم گوشت و صد گرم آلبالو کفایت میکنه.
نوش جونتون عزیزانم.😍
╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮
@shirini71
#خورشت_آلبالو_با_گوشت_قلقلی
اگه آلبالو پلو میخواید همین خورشتو بزارید آبش کشیده بشه برنج و یه کم دون آبکش کنید و خورشت و لابلاش بریزید و دم کنید به همین راحتی
من برای سه نفرمون ۱۵۰ گرم گوشت و یه پیش دستی آلبالو هسته گرفته و ۳ قاشق شکر استفاده کردم
البته میزان شکر سلیقه ایه و بسته به اینکه ترش یا شیرین دوست دارین میتونید کم و زیاد کنید
حتما حتما حتما از ادویه های گرم استفاده کنید تا سردیتون نکنه مثل فلفل دارچین و زنجبیل
این خورشت و با مرغ هم میتونید درست کنید خیلی خوشمزه میشه
╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮
@shirini71
#دسر_لیوانی
#دسر_ساده
#دسر_کم_هزینه
▫️شیر ۴ پیمانه
▫️شکر ۱/۲ پیمانه
▫️آرد ۲ ق غ پر
▫️ نشاسته ذرت ۲ ق غ پر
▫️کره ی آب شده ۴ ق غ
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️بیسکوئیت پتی پور به میزان دلخواه
▫️موز ۱ عدد
طرز تهیه دسر لیوانی ساده :
نشاسته ذرت و شکر و آرد را داخل قابلمه بریزید، بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ای در شیر باقی نماند و غلیظ شود، بعد وانیل و کره اضافه کرده هم بزنید مواد را به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت برداشته
و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و موز حلقه شده ته لیوان های مورد نظر می ریزیم. بعد محلبی میریزیم و لایه بعدی بازم بیسکوئیت موز به همین ترتیب لایه ها رو تکرار کنید تا لیوان ها پر شود (من دو لایه کردم میتونین سه چهار لایه کنید)
سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود.
و دسر لیوانی را با هر میوه ی یا هر چی دوست دارین تزئین و سرو میکنیم
ashpazi_saminbanoo
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
@shirini71