آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#آبنبات_شیری یا کَسمَک
مواد لازم:
شیر 1کیلو
شکر 500 گرم
زعفران مقداری
هل کوبیده مقداری
مغزیجات، گردو یا پسته
طرز تهیه : شیر و شکر را باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم، وقتی ک بجوش آمد میزاریم مثل رب گوجه بشه فقط هم بزنید ک شیر و شکر زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره وقتی ک سفت شد مثل رب گوجه، هل و زعفران و مغزیجات رو میریزین داخل و میزارین رو ی زمین هم میزنید و قتی که کمی سفت شد داخل سینی چرب شده میریزیم
به پلاستیک فریزر رو چربا میکنیم کف سینی میزاریم و یکی دیگه ام چرب میکنیم برای پهن کردن شکلات
وقتی ک هم زدید و سفت شد داخل سینی پهن میکنید و با چاقو برش میزنیم همینطور که داغه پلاستیک رو روی شکلات ها میزاریم و برش میزنیم میزاریم یخچال تا نیم ساعت خشک بشه بعد میاریم از یخچال بیرون آمادست
نوش جان 😋😋
❌نکته❌ خانواده گفتن که شکرش زیاده، شما 450 گرم خواستید بریزید و اینکه وقتی گذاشتیند روی زمین هم بزنید مواظب باشد خیلی هم نزنید ک خیلی خیلی سفت بشه و ترک داشته باشه
من خیلی هم زدم روی آبنبات هام ترک داره شما مواظب باشید
@shirun71
#کوکو_چیتی
#کوکو_لوبیا_چیتی
⭕کوکو سیب زمینی چینی بدون تخممرغ
⭕موادلازم:
⭕سیب زمینی بخارپز شده 3 عدد
⭕ژامبون
⭕هویج آبپز 1 عدد
⭕آرد گندم 2 قاشق
⭕پیازچه چندتا خورد شده( اختیاری)
⭕نمک و ادویه و فلفل سیاه به مقدار لازم
💢یه غذای فوری و خیلی راحت
💢سیب زمینی های پخته شده را له کنید، هویج آبپز خرد شده(اگه دوست دارید)ژامبون خرد شده و پیازچه ریز خرد شده را اضافه کنید.
فلفل سیاه ، نمک و آرد را بریزید و خوب مخلوط کنید سپس با دست به آن حالت گرد بدهید و در روغن داغ سرخ کنید
💢نکته این که روغن زیاد بریزد کوکو باز میشه
Sweet_home_566
@shirini71
#ژله_نوشابه
یک بسته ژله کولا را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم .
♦️اگرژله کولا دردسترس نبود یک بسته ژله آلورا رودراب جوش حل ویک لیوان نوشابه اضافه کرده و آرام هم بزنیدتا گازآن نرود.
سپس دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم.
یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم.
♦️برای یخ هم باز یک بسته آلوورا را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریم ببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم.
♦️میتوانیدآلورارو درقالب یخ هم بریزید.
@shirini71
#ژله_لیوانی
#دسرتک_نفره
یه ژله به رنگ دلخواه درست میکنید که اینجا بلوبری استفاده شده یک سوم لیوان را پر میکنیم بعد از نیم بند شدن ژله بستنی( یک بسته ژله بلوبری رو با یه لیوان آبجوش حل کنید بعد یه لیوان بستنی بریزیید) روی اون آروم میریزیم .از همون رنگ ژله ی زیر ژله بستنی که اینجا بلوبری در یه ظرف معمولی جدا ژله درست کنید و بزارید یخچال ببنده .
وقتی ژله بستنیمون کامل بست ژله ی داخل یخچال رو برمیداریم و با قاشق هم میزنیم روی هر لیوان میریزیم
با یه پره نارنگی و یه برگ نعنا تزیین میکنیم
zhele_baz
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_اسفنجی_8_تخم_مرغی
😍دستور یه کیک اسفنجی رو براتون میزارم همونطور که توی کلیپها می بینید هم خیلی خوش قد و بالا تشریف داره ، هم خوش رنگ و لعابه 👌
🔷️ مواد لازم :
.👈 8 عدد تخم مرغ بزرگ .
.👈 240 گرم شکر دانه ریز
. 👈170 گرم آرد .
.👈70 گرم نشاسته ذرت .
.👈 نمک یک پینچ .
.👈وانیل 1 قاشق چایخوری
. 👈بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
.
. ◀️ طرز تهیه : . سفیده های تخم مرغ را با سرعت زیاد همزن به مدت 7-8 دقیقه با نیمی از شکر مخلوط می کنیم
در یک کاسه دیگر ، زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده به مدت 3-4 دقیقه با دور تند هم میزنیم . مواد خشک را الک کرده و به مخلوط زرده تخم مرغ کم کم، به مدت چند دقیقه با سرعت کم همزن اضافه می کنیم.
سپس سفیده تخم مرغ را با لیسک یا همزن دستی در ۳ یا ۴ مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی فولد می کنیم .
سپس مایع را درون یک قالب سایز 23 که کف آن کاغذ روغنی گزاشته ایم ریخته و در فر 160 درجه که از قبل گرم شده به مدت 35-40 دقیقه می پزیم .
در آخر کیک اسفنجی پخته شده را از فر خارج کرده و با چرخاندن آن به صورت وارونه روی توری سیمی سرد کنید .
sihirlidokunuslar0
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71