#ژله_نوشابه
یک بسته ژله کولا را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم .
♦️اگرژله کولا دردسترس نبود یک بسته ژله آلورا رودراب جوش حل ویک لیوان نوشابه اضافه کرده و آرام هم بزنیدتا گازآن نرود.
سپس دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم.
یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم.
♦️برای یخ هم باز یک بسته آلوورا را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریم ببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم.
♦️میتوانیدآلورارو درقالب یخ هم بریزید.
@shirini71
#ژله_لیوانی
#دسرتک_نفره
یه ژله به رنگ دلخواه درست میکنید که اینجا بلوبری استفاده شده یک سوم لیوان را پر میکنیم بعد از نیم بند شدن ژله بستنی( یک بسته ژله بلوبری رو با یه لیوان آبجوش حل کنید بعد یه لیوان بستنی بریزیید) روی اون آروم میریزیم .از همون رنگ ژله ی زیر ژله بستنی که اینجا بلوبری در یه ظرف معمولی جدا ژله درست کنید و بزارید یخچال ببنده .
وقتی ژله بستنیمون کامل بست ژله ی داخل یخچال رو برمیداریم و با قاشق هم میزنیم روی هر لیوان میریزیم
با یه پره نارنگی و یه برگ نعنا تزیین میکنیم
zhele_baz
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_اسفنجی_8_تخم_مرغی
😍دستور یه کیک اسفنجی رو براتون میزارم همونطور که توی کلیپها می بینید هم خیلی خوش قد و بالا تشریف داره ، هم خوش رنگ و لعابه 👌
🔷️ مواد لازم :
.👈 8 عدد تخم مرغ بزرگ .
.👈 240 گرم شکر دانه ریز
. 👈170 گرم آرد .
.👈70 گرم نشاسته ذرت .
.👈 نمک یک پینچ .
.👈وانیل 1 قاشق چایخوری
. 👈بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
.
. ◀️ طرز تهیه : . سفیده های تخم مرغ را با سرعت زیاد همزن به مدت 7-8 دقیقه با نیمی از شکر مخلوط می کنیم
در یک کاسه دیگر ، زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده به مدت 3-4 دقیقه با دور تند هم میزنیم . مواد خشک را الک کرده و به مخلوط زرده تخم مرغ کم کم، به مدت چند دقیقه با سرعت کم همزن اضافه می کنیم.
سپس سفیده تخم مرغ را با لیسک یا همزن دستی در ۳ یا ۴ مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی فولد می کنیم .
سپس مایع را درون یک قالب سایز 23 که کف آن کاغذ روغنی گزاشته ایم ریخته و در فر 160 درجه که از قبل گرم شده به مدت 35-40 دقیقه می پزیم .
در آخر کیک اسفنجی پخته شده را از فر خارج کرده و با چرخاندن آن به صورت وارونه روی توری سیمی سرد کنید .
sihirlidokunuslar0
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_اسفنجی_قابلمه_ایی
برای فر دماى ١٨٠ درجه روشن ميكنيم.
قابلمه بیست و دو سانتی خوبه تا بیست و چهار سانت
تخم مرغ : ٦ عدد
آرد : ٢ پ
آب سرد : ١/٤ پ
شكر : ١ پ
روغن مايع : ١/٤ پ
عسل : ١ ق س( میتونید حذف کنید)
ب پ : ١/٢ ق چ
وانيل : ١/٤ ق چ
نمک یک پنس
ابتدا سفيده و زرده را از هم جدا ميكنيم ( بايد بگم كه در اين دستور برعكس دستور بقيه ى كيكها كه توصيه ميشه مواد به دماى محيط رسيده باشند تخم مرغها بايد سرد سرد باشند
ابتدا تمام مواد لازم رو روى ميز كار آماده ميکنیم توى يك ظرف بزرگتر آب سرد وعسل را با هم مخلوط ميكنيم. حالا آرد و بكينگ پودر و وانيل و يك پنس نمك و ٢ الى ٣ بار الك ميكنيم.
سفيده هاى خنك رو با دور تند همزن ميزنيم تا سفيد بشه و پف کند ( ظرفى كه سفيده درآن ريخته ميشه و تيغه هاى همزن بايد كاملا تميز و خشك باشند) سپس شكر دانه ريز رو به سفيده ها اضافه كرده و حدود ٣ الى ٤ دقيقه با دور تند همزن ميزنيم سپس دور همزن را كند كرده و زرده ها رو يكى يكى به سفيده ها اضافه ميكنيم و بعد از مخلوط شدن زرده ها مجددا دور همزن را زياد كرده و حدود ١ الى ٢ دقيقه مواد رو ميزنيم.
حالا ديگر همزن رو كنار بگذاريد. تخم مرغها و شكر زده شده رو به ظرف مخلوط آب و عسل اضافه كرده ( فقط اضافه ميكنيم )
حالا آرد و وانيل و بكينگ پودر و نمك الك شده رو آرام آرام به مواد اضافه كرده و با ليسك به حالت دورانى آرام مخلوط ميكنيم تا مواد كاملا يكدست شوند
حالا روغن را نيز به مواد اضافه كرده و خيلى آروم مواد رويكدست کنید و در قالب ریخته دو سه بار به زمین بکوبید تا حباب هایه داخل کیک از بین بره بعد بزارید روی شعله و بعد چهل دقیقه چک کنید
ashpazi.sahar
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
#آش_آماج
لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
اسفناج یک کیلو
آرد ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن ۳ ق غ خ
نمک و فلفل به اندازه
مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است
@shirini71