#خاگینه_تابه_ایی
#عصرونه
این اندازه برا یه ماهیتابه به قطر ۲۰ سانت هستش به نسبت ماهیتابتون مواد رو کم و زیاد کنید
.
۵ عدد تخم مرغ ۵ قاشق غذاخوری آرد و ۵ قاشق غذاخوری ماست سفت و یک پنس نمک و یک قاشق چایخوری پکینگ پودر و چند قطره زعفران دم کرده غلیظ رو با همزن زدم تا صاف و یکدست بشه
ته ماهیتابه رو دوسه قاشق روغن ریختم و گذاشتم داغ شد نصف مواد رو ته ماهیتابه ریختم و ماهیتابه رو روی شعله پخش کن گذاشتم و روی درب ماهیتابه دم کنی گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا خودش رو بگیره
بعد کمی گردوی درشت خرد شده و پودر دارچین و زنجبیل رو مخلوط کردم
روی مواد ماهیتابه ریختم و بعد باقی مواد رو روی گردوها ریختم
و دوباره درب ماهیتابه رو با دم کنی گذاشتم تا خوب خودشو بگیره
و بعد خاگینه رو برگردوندم تا طرف دیگش هم سرخ بشه
و روش شهد خنک شده ریختم و گذاشتم چند جوش بزنه تا شربت جذب خاگینه بشه
برا شربت هم ۲ لیوان شکر را با ۱ لیوان اب گذاشتم بجوشه و نصف لیوان گلاب و کمی هل و وانیل و زعفران و یه قاشق ابلیمو ریختم و از رو حرارت برداشتم و گذاشتم یخچال تا خنک بشه
simin__nahani
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#برگرمرغ_وسویا
#فست_فود
#ساندویچ
یه غذای خوشمزه واسه اونایی که غذا با سویا میخواستن، رژیمی، ارزون، به صرفه، راحت،دلچسب وبدون مواد نگهدارنده واستون آوردم
این مواد من 17 تا برگر درست کردم
خدایی ببینید تو شرایط بد اقتصادی اگه از بیرون میخریدید چقدر پولش میشد؟ 😉
دوست داشتید سویا رو کمتر بریزید مرغ رو بیشتر.... من همیشه غذاهای این شکلی رو توی فریزر آماده دارم، واسه زمانایی که فرصت آشپزی ندارم....
چطور درست کنیم؟؟
دو لیوان سویا رو خیس کردم
بعد با فشار دادن آبشو کاملا گرفتم
با یه دونه سینه مرغ،
سه تا پیاز
6 یا 7 حبه سیر
همه رو باهم چرخ کنید. یا توی غذاساز بریزید
اگه آب پیازو دور بریزید طبعا پودر سوخاری کمتری میخواد،
پودر سوخاری خونگی دو سه ق(منظورم همون خمیر باگتی که خشک کردم وآسیاب کردم میتونید حتی خمیر یه باگت رو توی شیر خیس کنید وبعد فشارش بدید که شیر کاملا جدا بشه بعد خمیرشو با مواد مخلوط کنید)
نمک، فلفل قرمز وسیاه،زردچوبه، پودر پیاز (اگه دوست داشتید یه ذره ادویه ولی من نریختم)
همه موادو با هم ورز بدید ویکساعت توی یخچال بذارید
بعد به اندازه یه نارنگی از مواد بردارید وگرد کنید وتوی یه بشقاب بچنید وروی هر کدوم کیسه فریزر بذارید و با یه بشقاب روش یه ذره فشار بدید بعد توی فریزر بذارید تا منجمد بشه
بعد هرچندتاشو که خواستید توی تابه ی رژیمی رو یه کمی با روغن کنجد چرب کنید و بذارید با حرارت متوسط پخته بشه حرارت نباید کم باشه چون آب میندازه
درآخر هم کاهو رو خرد کنید با دو ق مایونز وسس تند مخلوط کنید و با خیار شور وگوجه ساندویجهاتون رو درست کنید
جالبه که بدونید این ساندویج رو میتونید حتی یکی دوساعت قبل هم بپیچید وتو یخچال بذارید
البته با گوشت خیلی خوشمزه تره، اما رژیمی ومقرون به صرفه نیست🙋
ashpazi_yas
@shirini71
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای_مخلوط
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم
نوش جان 💖
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته🍛🍛
اگه کشکتون غلیظ هست رقیقش کنین
به این صورت که آب جوش داخلش بریزین و بزارین رو حرارات تا دو تا جوش بخوره.
با استفاده از زعفران و رنگهای خوارکی هم می تونین کشکتون رو رنگی کنین
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بادمجان كباب گيلاني
۴ عدد بادمجان متوسط
گردو ١٥٠ گرم
رب انار ٣ قاشق غ
رب الوچه يا رب انار ترش ٢ قاشق غ
پياز ١ عدد
سير ٣ حبه
سبزي معطر ٢ قاشق غ
نمك و فلفل و زردچوبه
گوجه فرنگي ( دلخواه )
زرشك براي تزيين ( دلخواه )
بادمجان هارو بعد از اينكه پوست گرفتيد بزاريد كلاه بادمجان باقي بمونه و وقتي ميخواييد شكمشو باز كنيد ٢ سانت از بالا و ٢ سانت از پايين رو فاصله بزاريدبعد از اينكه داخل و خارج بادمجان هارو نمك زدين بزاريد تو اب كش و ١ ساعت بمونه كه اب و تلخيش گرفته بشه
@shurini71
#کیک_فندقی_شکلاتی_با_سس_کارامل
مواد خشک:
225 گرم آرد
172 گرم فندق آسیاب شده
40 گرم پودر کاکائو تلخ
1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
مواد خیس:
115 گرم کره
225 گرم شکر
190 گرم ماست
360 گرم شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
مواد رویی:
سس کارامل
طرز تهیه:
فر رو در دمای 175 درجه گرم کن.
قالب کیک رو چرب کن، کنار بذار.
توی یه کاسه بزرگ ، مواد خشک رو الک و با هم مخلوط کن کنار بذار.
کره ، شکر و ماست رو با هم بزن تا خامه ای بشن. نصفی از مخلوط آرد رو اضافه کن و هم بزن.
شیر ، وانیل و مخلوط آرد باقیمانده رو اضافه کن ، با دور متوسط 1-2 دقیقه مخلوط کن.
خمیر رو به آرامی توی قالب اماده شده بریز.
به آرامی روی پیشخوان ضربه بزن تا هوای بینش آزاد شه.
به مدت 40-45 دقیقه بپز، بعد یه خلال دندان رو وارد کیک کن اگه تمیز خارج شد امادست.
قالب رو از فر خارج کن و بذار به مدت 10 دقیقه خنک شه.
کیک رو با کاغذ روغنی روی قفسه برگردون و بزار کاملاً سرد بشه.
روش رو با سس کارامل بپوشون و به مدت 2 ساعت توی یخچال بزار تا خودش رو بگیره.
@shirini71