eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
بهمراه انجام ورزشی🏄‍♀ 🍉چهاردهم مرداد ماه ۱۴۰۱🍉 🍋ناشتا : 1 لیوان آب بخورید 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ + یک لیوان اب پرتقال 🍋چند حرکت ورزشی مخصوص اب کردن شکم و پهلو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک فنجان قهوه +یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 5 عدد پسته+یک عدد میوه فصل 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان اب 🍋ناهار : یک کاسه آبگوشت بدون چربی +ترشی به میزان خیلی خیلی کم 🍋عصرانه :یک عدد میوه +5 عدد مغز 🍋شام : یک کف دست نان+پنیر و 2 عدد گردو 🍋بعد از شام:یک لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 6 تا 8 لیوان آب میل شود. 🍋 نیم ساعت پیاده روی در روز حتما انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر معده و کبد گرم دارید، ریواس بخورید ! ✅ مصرف ریواس در فصل بهار و تابستان که مزاج افراد رو به گرمی می‌رود، بسیار مفید است و به دلیل داشتن طبع سرد، برای کسانی که کبد گرم دارند نیز، توصیه می‌شود. 1⃣ ویژگی مزاجی ریواس 2⃣ نشانه های کبد گرم 3⃣ خوردن ریواس در فصل بهار و تابستان و در افراد صفراوی چه فوایدی به دنبال دارد؟ 4⃣ موارد منع مصرف ریواس 5⃣ طرق مختلف مصرف ریواس @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرزتهیه تن ماهی :1قوطی کنسرو ذرت:1 قوطی خیارشور:4عدد شوید:1/2پیمانه پیازچه:2عدد گوجه‌فرنگی :1عدد کاهو:2پر فلفل دلمه درچندرنگ:1/2پیمانه سرکه:1 ق غ آبلیمو:1ق غ روغن زیتون :1/3پیمانه شکر:1/2ق غ نمک:1/2ق غ خردل:1 ق غ فلفل سیاه:1/2ق چ پودر سیر: 1/2ق چ شوید رو ریز خورد میکنم وفلفل دلمه ای های رنگی رو مکعبی خورد میکنیم خیارشور وگوجه فرنگی رو مکعبی خورد میکنیم وکاهو رو هم خورد کرده تن ماهی وذرت شیرین رو باز میکنیم تن ماهی رو خورد میکنیم وبا کل مواد خورد شده وذرت مخلوط میکنیم حالا خردل ونمک وفلفل وپودر سیر سرکه وآبلیمو وروغن زیتون رو باقاشق در ظرفی خوب میزنیم وبا مواد فوق مخلوط میکنیم وبعد میزاریم یخچال تا مزه مواد به خورد هم بره وبعد در ظرفی یک چند پر کاهو رو میچینیم وسالادتن ماهی رو روی کاهو میریزیم ونوش جان باتشکر دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍝 مواد لازم •    750  گرم سیب زمینی حلقه شده با پوست •    500 گرم سیب زمینی استامبولی با پوست خرد شده •    یک سوم پیمانه روغن زیتون •    1 عدد پیاز نگینی شده •    ¼ پیمانه شوید خرد شده •    ¼ پیمانه ریحان خرد شده •    ¼ پیمانه آب لیمو •    ¼ پیمانه کاپریس •    یک قاشق سوپ‌خوری خردل •    یک حبه سیر کوبیده شده طرز تهیه 1.    سیب‌زمینی و سیب زمینی استامبولی را جداگانه بجوشانید، بپزید تا نرم شوند، سپس در آبکش بریزید. 2.    گریل را گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب‌زمینی و سیب‌زمینی استامبولی را به صورت یک تک لایه در سینی بچینید و کمی روغن روی آنها بمالید. سپس گریل کنید. 3.    پس از این که سیب زمینی ها قهوه ای شدند از فر در آورده و روغن باقی مانده، پیاز، شوید، ریحان، آب لیمو، کاپریس، خردل و سیر را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✌️😚 صد گرم کره اب شده در دمای محیط را با یک لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و هم بزنید ،سپس چهار عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کرده و هم بزنید ،یک لیوان شیر هم بریزید و مخلوط کنید ،در اخر نصف لیوان ارد سفید و یک و نیم لیوان پودر کاکاوو و دو قاشق مرباخوری بیکن پودر الک شده ارام ارام اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،مایه را درون قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و بذارید تو فر و با دمای صدو هفتاد س و تا زمانیکه کیک خوب پف کرده و پخته شود ،،وقتیکه کیک پخته شد روش سس بریزید،برای تهیه سس شکلاتی صد و پنجاه گرم شکلات شیری (هرچی که باشه) مثل گالکسی ،هرشیز .لینت را به روش بن ماری ذوب کرده و بیست گرم کره بهش اضافه کنید و بریزید رو کیکتون و با توت فرنگی های خوشگل تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب هویج ۱ لیوان بستنی زعفرونی یا وانیلی ۱ لیوان پودرژلاتین ۱نیم ق غ شکر درصورت تمایل ۲ ق غ زعفرون غلیظ ۲ ق غ آب ۱سوم لیوان ژلاتین رو با آب بن ماری کنین. آب هویج رو با زعفرون و شکر مخلوط کنین بذارین روحرارت ملایم تاشکر حل بشه.از روس حرارت برداشته بذارین خنک بشه و بعد بستنی رو که شل شده بهش اضافه کنین و بعد ژلاتینبن ماری شده.بریزین داخل قالب برای ۳ساعت یا بیشتر‌ اگ موادتون صاف نبود از صافی ردش کنین حتما. @shirini71