10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_زعفرونی
با صدا ببینید🔈
مواد لازم 👇
فیله مرغ ۱۰ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
خردل ۱ قاشق چای خوری
لیمو نصف
زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری
مواد سس قارچ زعفرونی 👇
قارچ ۱۰ عدد
خامه ۲ قاشق غذا خوری
آویشن نوک قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
شیر ۱/۳ پیمانه
زعفرون ۱ قاشق چای خوری
نان تست ۵ عدد
خیار شور ۳ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_رولی
👩🍳مواد لازم
اب گرم یک پیمانه
مخمر یه ق غ
نمک یه ق چ
روغن مایع یا زیتون ۲ ق غ
ارد ۳-۴ پیمانه(انقدر که بدست نچسبد)
#مواد_میانی
ژامبون ۳۰۰ گرم
گوشت چرخکرده تفت داده ۳۰۰ گ
قارچ یک پیمانه
فلفل دلمه ای یک پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زیتون نصف پیمانه
پنیر به دلخواه
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل و آویشن به میزان دلخواه
#طرز_تهیه
در ابتدا مخمر را در آب با شکر حل کرده کنار میگذاریم حدوده ۵ دقیقه تا عمل بیاید با سایر مواد مخلوط کرده و ارد را تدریجی اضافه میکنیم تا به دست نچسبد. ورز داده و در ظرفی که رویش دستمال کشیده ایم در جای گرمی میگذاریم ۱ ساعت تا ور بیاد . خمیر را پس از یک ساعت مشت میزنیم تا هوای اضافی خارج شود به دو قسمت کرده هر قسمت را ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم که دوباره ور بیاد. برای مواد داخل کمی پیاز و سوسیس رو تفت بدید سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی اب و زیتون اضافه کنید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه. روی میز اغشته به آرد خمیر را به شکل مستطیل باز میکنیم. سطح آن را با رب یا کچاب بپوشانید و مواد داخلی آن ( ژامبون ، گوشت تفت داده ، فلفل دلمه ، زیتون و...) را به همراه پنیر پیتزا اضافه کنید .
سپس شروع به رول (لوله) کردن خمیر کرده و انتهای هر لوله را بسته تا مواد بیرون نزند.
ساندویچها را روی سینی پخت برده و با چاقو چنتا برش کج روی خمیرها داده تا تهویه کند و یه تخم مرغ را با چنگال در یه کاسه کوچک با کمی آب میزنیم و روی ساندویچها برس میکنیم وکمی آویشن و پنیر هم اضافه میکنیم. در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم. از فر بیرون اورده میگذاریم ۲۰ دقیقه خنک شود به عرض ۳-۴ سانت برش میدهیم و با سس پیتزا میل کنین.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#مرنگ
👩🍳مواد لازم
2 عدددسفیده تخم مرغ
2 استکان پودر قند
نصف قاشق چایخوری نمک
مقدار کمی وانیل درصورت تمایل
#طرز_تهیه
سفیده و نمک را درون کاسه قرار داده ،با سرعت بالای همزن شروع به همزدن میکنیم در حین هم زدن ، پودر قند به آرامی ، نه یک باره ، بلکه در 5-6 مرحله اضافه می شود. حداقل 10 دقیقه هم می زنیم تا یک قوام براق و جامد بدست آید. درون قیف ماسوره ستاره ای قرار داده و از مخلوط درون قیف میریزیم،و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله فشار میدهیم،به مدت 1 ساعت در فر از قبل گرم شده در دمای 100 درجه سانتیگراد پخته می شود. وقتی از فر خارج کردید بلافاصله ان را از کاغذ روغنی جدا نکنید،اجازه دهید کاملا خنک شود
برای مرنگ های رنگی ، 1-2 قطره رنگ خوراکی به مخلوط اضافه کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
بیست و دوم شهریور ماه ۱۴۰۱
🔵ناشتا
2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۲قاشق املت +۲کف دست نان جو +چای (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
1 لیوان شیر کم چرب +یک بیسکوئیت ساقه طلایی
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۱۰۰ گرم دیزی +دو کف دست نان سنگک+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید +یک لیوان دلستر (۳۰۰ کالری)
🔴میان وعده عصر
یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز یا یک عدد میوه
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۱۵ عدد قارچ سوخاری +یک لیوان دلستر +سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری)
@shirini71