بواسیر
بواسیر سودای سنگین است و برای درمان آن باید پاکسازی صورت بگیرد.
بسته به اینکه کدام سوداست از سرکه انگبین تنها یا با آب تره و نیز خاکشیر و قرص خون طب اسلامی باید استفاده بشه.
بعضی درمانها را بصورت فهرست وار اشاره میکنم.
هر شب هفت عدد انجیر در گلاب خیسانده و ناشتا بخورد.
بلادر یا قرص کمر دود کند تا دود به مقعد برسد.
گل بادمجان را در روغن بادام تلخ بکوبند و با روغن بنفشه مخلوط کرده و چند روز نگه دارند بعد به موضع بواسیر بمالید درمان خواهد شد.
خوردن هلیه سیاه و امله هم درمان میکند
خوردن شربت فرنجمشک (بالنگو)
مالیدن روغن ایرسا
دود دادن گندنا زیر موضع بواسیر
👌شربت_خیار_سکنجبین🥒🥃
مخصوص رمضان
#شربت_ضد_عطش
یک عددخیار رنده کنین،همراه بایک دوقاشق عسل یاسکنجبین ویک قاشق عرق نعناداخل لیوان بریزین،چند قطره لیم ترش تازه و چندتکه یخ
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# کیک_حلوا _فوقالعاده -خوشمزه
تخم مرغ ......3 عدد
ماست ........ 150 گرم
شکر دانه ریز ...... 100 گرم
آرد قنادی ....... 150 گرم
روغن مایع یا نیمه جامد پخت پز آب شده سرد .... 100 گرم
بیکینگ پودر .... دو قاشق چایخوری
پودر وانیل خالص .... 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل ...... 1/8 قاشق چایخوری
حلوا..............
خلال پسته خرد شده ........ یک چهارم پیمانه جهت تزئین
هل پودرشده 1/8 قاشق چایخوری
مروارید خوراکی یا شکلات چیپسی ......... کمی (درصورت تمایل)
مواد لازم جهت شربت
آب 1/4 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تخم مرغها را با همزن برقی در حدی بزنید که زرده و سفیده آن مخلوط گردد سپس شکر و وانیل را اضافه کرده ، همزده تا روشن و سبک شود ، بیش از اندازه هم نزنید. روغن را افزوده و هم بزنید ، سپس ماست را اضافه کرده و هم بزنید . در آخر همزن را خاموش و آرد و بیکینگ پودر الک شده را را در آن بریزید و با مفتول دستی هم بزنید یا خیلی کم با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد را در قالب 20 در 30 چرب و آرد پاشی شده بریزید ، در صورت تمایل بجای چرب و آرد پاشی کردن ، کف قالب یک قطعه کاغذ روغنی بیاندازید . خمیر کیک را در قالب ریخته و صاف کنید ، یک بار آرام قالب را به سطح کار بکوبید، قالب را در فر از پیش گرم شده ، طبقه وسط ، دمای 180 درجه گازی بمدت تقریبی نیم ساعت در فر قرار دهید تا کیک پخته شود ، سپس آنرا از فر خارج و پس از ده دقیقه از قالب خارج نمائید و اگر از کاغذ استفاده کرده اید ، کاغذ را از آن جدا کنید. پس از سرد شدن کیک روی توری سیمی ، مجددا کیک را درون قالب قرار دهید بهتر است سطح روئی کیک ، این بار مماس با کف قالب باشد ، در صورت تمایل میتوانید قبل از قرار دادن مجدد کیک در قالب ، یک تا دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل کف قالب بپاشید تا علاوه بر جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب ، طعم
کنید و آنرا در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شود. در صورت مرغوب بودن گلاب میتوانید به دلخواه از آب دستور کسر و بر میزان گلاب بیفزائید. شربت سرد را کم کم روی کیک سرد ریخته و در صورتی که زمان کافی دارید ، کیک را 2 ساعت یا یک شب با پوشش نایلونی در یخچال قرار دهید.
پس از آماده شدن حلوا تا هنوز داغ است ، آنرا روی کیک ریخته و با پالت صاف کنید ، میزان مصرف حلوا تقریبی است ، لایه حلوای روی کیک میتواند ضخیم یا نازک باشد اما ارتفاع 3 تا 5 میلی متر مناسب است . سپس یک کیسه نایلونی تمیز روی آن قرار داده و با کمک وردنه درون سینی یا دست ، کاملا روی حلوا را صاف نمائید نایلون را برداشته کمی خرده یا پودر پسته روی حلوا پاشیده و مجددا نایلون را روی آن قرار داده و با وردنه مخصوص کمی روی آن را صاف کنید در صورتی که زمان کافی دارید بهتر است آنرا دو ساعت با پوشش در یخچال قرار داده و سپس برشهای دلخواه بزنید اندازه برشها به دلخواه است اما برشهای مربع 3 سانتی متری مناسب است . در آخر برای تزئین، در صورت تمایل مقداری حلوای مازاد بر دستور را که میتواند به رنگ زعفرانی ، قهوه ای یا کرم رنگ باشد به ضخامت سه تا 5 میلی متر بین دو لایه کیسه نایلونی باز کرده و با قالب های فنری شکوفه یا مینا گلهائی از حلوا تهیه و روی هر برش قرار دهید و با سیخ چوبی میان آن را سوراخ کنید در صورت تمایل مرکز هر گل را با یک نقل خوراکی یا شکلات چیپسی تزئین کنید
حلوای مورد استفاده هر نوع حلوای دلخواه شما مانند حلواساده ، حلوای هویج و تر حلوا میتواند باشد به شرطی که از نوع حلواهای پودری و خشک نبوده و در تهیه آن از شربت استفاده شده باشد. بهتر است حلوا را کمی شل ترو چرب تر و کم شیرین تر از حد معمول تهیه تا اسلایس حلوا لذیذ تر گردد.
- کیک مورد استفاده میتواند بجای دستور ارائه شده ، کیک اسفنجی تهیه شده با 3 عدد تخم مرغ ، انواع کیکهای ساده وانیلی ، کره ای ، کیکهای شربتی یا باقلوائی و کیکهای تهیه شده با سمولینا نیز باشد فقط شیرینی ملایمی داشته باشد
- گرچه به دلخواه میتوانید سه تا چهار قاشق از شربت کیک را کسر کنید ، لیکن توصیه میشود آن را کاملا حذف ننمائید زیرا اگر کیک ، مرطوب نباشد رطوبت حلوا را بخود کشیده و حلوا پس از آن خشك مي شود. نکته.. میتونید کیک رو با شیر هم درست کنید من حلوا رو با خامه صبحانه درست کردم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تهچین_فینگری
#تهچین_لقمه_ای
#ته_چین
سلام عزیزای دلم
از اونجایی که خونه نشین شدیم و تنوعی هم نداریم ، خوبه که به غذاهامون تنوع بدیم تا یکنواختی و از خودمون و خانواده هامون کمی دور کنیم . به همین خاطر هم گفتم یه غذای خوشمزه که به نظر من جایگاهش توی دسته ی فینگر فود هاست آماده کنیم تا با هم لذت ببریم.به امید روزهای خوب 🙏
. ❤ته چین قالبی و فیله حلزونی❤
برای هشت تا ته چین کوچک من دوپیمانه برنج خیس کردم دو قاشق هم نمک زدم تا یک ساعتی خیس بخوره.
برنج رو آبکش کردم البته خیلی دون تر بردارید چون باید با ماست و زعفرون و تخم مرغ مخلوط بشه و بعد بپزه ، اگه برنج و نرم بردارید ته چین شفته میشه پس دقت کنید.
یک عدد تخم مرغ کامل +سر قاشق چایخوری پودر هل و دو قاشق زعفرون دم شده+ سه قاشق روغن مایع و سه قاشق کره آب شده و کمی نمک و چهار تا پنج قاشق ماست نیاز داریم.
اول تخم رو با نمک و مقدار خیلی کم هل بزنید تا کاملا مخلوط بشه بعد ماست و زعفرون بریزید و باز هم بزنید تا مخلوط بشه و درنهایت برنج آبکش شده رو بریزید و مخلوط کنید.دوستان اون سر قاشق هل خیلی خوشمزه میشه و ته چین اصلا بوی تخم مرغ نمیده. داخل قالب هاتونو چرب کنید و قاشق قاشق از مواد برنجی بریزید داخل قالب و روش رو فویل بکشید و چنا تا سوراخ روش ایجاد کنید ، بعد فر رو گرم کنید روی دویست درجه قالب رو داخلش قرار بدید بیست تا بیست و پنج دقیقه اماده هست. اگه از قالب های تفلون استفاده میکنید مشکلی نیست اما اگه از قالب فلزی استفاده میکنید حتما کاغذ کپسولی بذارید که نچسبه. ته چین رو میتونید داخل قابلمه یا تابه هم درست کنید.
برای فیله حلزونی :
دو سینه مرغ رو نواری خرد کردم و بهش کمی پودر زعفرون زدم تا کاملا زعفرونی بشه، یک عدد پیاز و یک فلفل دلمه هم خرد کردم و بهش اضافه کردم .برای ادویه هم پاپریکا و پودرسیر و پودر تخم گشنیز بهش زدم و نمک و فلفل سیاه و در آخر آب لیمو
بعد بشکل حلزونی پیچیدم و داخل تابه یک قاشق کره و و دوقاشق روغن مایع ریختم و جوجه ها رو داخلش چیدم در تابه رو گذاشتم شعله رو کم کردم تا هم بپزه و هم سرخ و طلایی بشه.
بعد از اماده شدن روی ته چین زرشک تفت داده میریزیم و فیله حلزونی رو با خلال های تزیینی روش فیکس میکنیم .
آموزش بیشتر تهچین فینگری👇
@shirini71