eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق نیم پیمانه شکر وانیل ۱ تخم مرغ حدود ۱ و نیم پیمانه آرد یا بیشتر نصف قاشق چایخوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری نمک نیم پیمانه شکلات سفید چیپسی یا خرد شده نیم پیمانه شکلات شیری چیپسی یا خرد شده مقداری شکلات خرد شده هم برای چیدن روشون - کره و شکر رو با همزن برقی بزنین تا ترکیب شه، تخم مرغ رو با وانیل اضافه و هم بزنین با لیسک یا همزن دستی ، بعد آرد، جوش شیرین و نمک رو کم کم اضافه کنین تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه ،اصلا زیاد نریزین و سعی کنید فقط با لیسک مخلوط کنید و با دست ورز ندین. بعد شکلات هارو اضافه و مخلوط کنید بعد از خمیر توپهای به اندازه گردو یا بزرگتر بردارین و گرد کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینین و روشون شکلات بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۰-۱۲ دقیقه بپزین،زیاد نپزین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍋 ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲ بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه نصف ق چ وانیل ۱ ق چ رنده ی پوست لیمو ۲ ق غ نشاسته ۱ ق غ آرد مواد لازم برای سس لیمو: ۱/۳ لیوان آب لیمو ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ ق چ رنده ی پوست لیمو نصف لیوان شکر ۱ ق م وانیل ۱ ق غ خامه ۳۰ گرم کره برای اینکه رنگ زرد بیشتر بشه یک پنس زردچوبه بریزید سس لیمو را از یک شب قبل و یا حداقل از سه ساعت قبل درست کنید. برای سس تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب هم بزنید سپس به جز خامه و کره بقیه ی مواد را اضافه کنید و. وی شعله با حرارت کم بگذارید و تا زمانی که به نقطه جوش برسد و غلیظ شود مدام هم بزنید سپس از روی شعله برداشته و کره و خامه را اضافه کنید. خوب هم بزنید و در یک کاسه بریزید. برای اینکه روی سس نبنده ، سلفون رو به طوری که با آن تماس داشته باشه روی اون ببندید و برای حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید. برای محلبی، آرد، نشاسته،شکر ، زرده تخم مرغ و شیر را در حالی که مدام هم میزنید بجوشانید. وقتی جوش آمد وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید سپس با میکسر مخلوط کنید کمی که سرد شد خامه ر هم اضافه کنید باز هم بزنید . سپس محلبی را در ظرف سرو ریخته و روی آن سس لیمو را بریزید و به هر نحوی که دوست دارید تزئین کنید. نوش جان 🌸 turktarifi_banoo ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(بوشهری) 🍛 😋 ▫️بادمجان ۴عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه ▫️آب تمبر هندی نصف لیوان ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▫️آب ١/٢ ليوان ▫️روغن به ميزان لازم 🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. 🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم نشاسته گندم (همون معمولی‌ها) : 1 پیمانه آب: 4 پیمانه شکر: 2 پیمانه گلاب: 1 پیمانه زعفران: اندازه دلخواه گردو خرد شده: 1 پیمانه کره: 50 گرم (میتونید از روغن مایع استفاده کنید: 4 قاشق) قبل از اینکه ترکیب آب و نشاسته رو بریزید داخل قابلمه، کامل نشاسته رو داخل آب حل کنید. بعد از اضافه کردن مواد 1 ساعت بزارید جوش بخوره. داخل ظرف دلخواه بریزید، نیم ساعت توی اتاق و 2 ساعت توی یخچال سرد بشه که خوب بُرش بخوره. در نهایت میتونید با انواع خلال‌ها و یا پودر نارگیل تزیین کنید.