eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(بوشهری) 🍛 😋 ▫️بادمجان ۴عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه ▫️آب تمبر هندی نصف لیوان ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▫️آب ١/٢ ليوان ▫️روغن به ميزان لازم 🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. 🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم نشاسته گندم (همون معمولی‌ها) : 1 پیمانه آب: 4 پیمانه شکر: 2 پیمانه گلاب: 1 پیمانه زعفران: اندازه دلخواه گردو خرد شده: 1 پیمانه کره: 50 گرم (میتونید از روغن مایع استفاده کنید: 4 قاشق) قبل از اینکه ترکیب آب و نشاسته رو بریزید داخل قابلمه، کامل نشاسته رو داخل آب حل کنید. بعد از اضافه کردن مواد 1 ساعت بزارید جوش بخوره. داخل ظرف دلخواه بریزید، نیم ساعت توی اتاق و 2 ساعت توی یخچال سرد بشه که خوب بُرش بخوره. در نهایت میتونید با انواع خلال‌ها و یا پودر نارگیل تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و گوجه فرنگی بو داده مواد لازم : یک فنجان گوجه گیلاسی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک ماکارونی 1 پیاز بزرگ ، خرد شده 3 حبه سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/4 فنجان شیر آب 1 لیمو نمک و فلفل طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را به یک ظرف پخت اضافه کنید ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را بپاشید و ریحان خشک شده را اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد (350 فارنهایت) تفت دهید. در همین حال ، اسپاگتی را بپزید . وقتی اسپاگتی تقریباً به نیمه پخت رسید ، بقیه روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ گرم کرده و پیاز ، سیر و گوجه فرنگی را اضافه کنید. 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید تا معطر شود ، سپس شیر و اسپاگتی آبکش شده را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید ، سپس آبلیمو را فشرده با نمک و فلفل مزه دار کنید. با گوجه های بو داده سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Z.Poorsaleh: 🔫سرفه های خشک؛ 💊پرهیزات: سرخ کردنی، سرمای خشک، گرمای خشک، پرهیز از مواد غذایی صفرازا و سودازا. درمان : ۱_ کتیرای خوراکی و نشاسته و صمغ عربی تخم خشخاش بارهنگ را آسیاب کنید و یک ق م خوری در روغن بادام بسابید و میل کنید . ۲_دمنوش زوفا و گل ختمی بنوشید، استخر سونا بروید، روغن بنفشه و کدو به گلو بزنید. گرفتگی صدای مداحان در ایام محرم از این نوع است‌. 🔫سرفه‌های خلطی بدون سوزش به همراه زبان پف کرده با روکش سفید ؛ 💊پرهیزات : اصلاح آب خوردن کنید و مواد غذایی بلغم زا را ترک کنید و ضد بلغم عمل کنید ‌ درمان :۱_روی سینه و پشت پیشانی را با روغن سیاهدانه چرب کنید . عرق فراسیون مصرف کنید. ۲_شربت های عنصلی مفید است . 🔫صرفه نزله ای، که قبل از سرفه فرد احساس ریختن ماده در ریه از پشت گلو می‌کند 💊مصرف ترخون و قطره‌ی آن بسیار مفید؛ عرق مرزه ترخون مفید است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاغلاما(yağlama) نوعی غذای ترکیه ای پرطرفداره که خیلی خوشمزه ست تقریبا شبیه پیتزاست با این تفاوت که پنیر نداره وترکیب اصلیش گوشت چرخ کرده،گوجه وفلفله . پیازو رنده کنید تفت بدید بهش گوشت چرخی اضافه کنید بعد گوجه رنده شده رب فلفل دلمه ای کمی سیر رنده شده تفاوتش با لاهما جون هم اینه که خمیر لاهما جون نازکتره واینکه بعد باز کردن خمیر مواد گوشتی رو روش میریزن ومیزارن تو تنور یا فر بپزه سپس روش ابلیمو ترش و سالاد سبزیجات میریزن ولوله کرده ومیخورن اما یاغلاما نونشو میپزن وبعد مواد گوشتی روش میریزن وبا ماست موسیر سرو میشه برای درست کردن خمیر من ۳پیمانه ونیم آرد مصرف کردم همیشه گفتم بازم میگم مقدار آرد گفته شده تو دستور ممکنه بسته به نوع و جنس آرد ممکنه متغییر باشه،همیشه آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیری بشه وبه دست نچسبه .بیش از حد هم اگه آرد به خورد خمیرتون بدید نون سفت وبی کیفیت میشه. خمیر رو میتونید روز قبل درست کنید وتو یخچال بزارید یعنی بعد اینکه حجمش دوبرابر شد بدون اینکه سلفونش رو باز کنید بزارید تو یخچال وفردای اون روز بپزید من خودم همین کارو کردم نمک وفلفل غذا رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید هر چه تندتر خوشمزه تره البته اینم نظر منه شما هر طور دلتون خواست عمل کنید موقع سرو هم کنار غذا ماست موسیر و دوغ یادتون نره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا