10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_برنج🍚🍚😍😋
این ورژن مامان جان منه با یه عالمه فلفل سیاه😋 ندیدم که توی رسپی های دیگه نخود فرنگی بریزن شما هم اگه دوست ندارید میتونید حذفش کنید ولی با نخود فرنگی عااالی میشه 👌و اینکه هم میتونید گوشت قلقلی بریزید هم سینه مرغ ولی با قلقلی یه چیز دیگست.
پیاز نگینی متوسط ٢ عدد
برنج ١ پیمانه پلوپز ١٠٠ گرک
عدس خیس خورده ١/٢ پیمانه پلوپز ٨٠ گرم
نخود فرنگی ١۵٠ گرم
اسفناج خرد شده ٠/۵ کیلو
کره ٢۵ گرم
آب مرغ ١/۵ پیمانه
آب ٧ پیمانه
مواد قلقلی:
گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ١ عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه
🔴پیاز نگینی رو تو کره تفت میدیم و بعد ادویه میریزیم و بعد بقیه مواد رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد(میتونید پیاز رو در کره تفت ندید و ساده درست کنید)
همه مواد قلقلی رو خوب با هم مخلوط میکنیم و قلقلی ها رو توی کمی روغن تفت میدیم و وقتی آش جوش اومد بهش اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت جا بیفته
برای قلقلی آب پیاز رنده رو بگیرید و داخل خود سوپ بریزید
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_مرغ👇
سینه مرغ نصف عدد
سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست داریدبهترکه تازه باشه اگه در دسترس نداشتیدخشک بریزیدهرنوع سبزی که علاقه دارید )1 تا 2 ق غذاخوری
ماست چکیده یک لیوان
نمک وفلفل وپودرسیربه مقدارلازم
#کلیپ_تصویری
#کانلونی
👩🍳مواد لازم
۱ بسته لازانیا (۵۰۰ گرم)
۳۵۰ گرم پنیر موزارلا ورقه شده
۳۵۰ گرم ژامبون
مارگارین برای چرب کردن
۲ فنجان (چای) سس گوجه فرنگی
۱۰۰گرم پنیر پارمزان رنده شده
برگ ریحان
گوجه گیلاسی برای تزئین
#طرز_تهیه
در هر ورق خمیر لازانیا، یک تکه موزارلا و یک تکه ژامبون قرار دهید. به شکل رول در بیاورید و کنار هم در یک ظرف بزرگ چرب شده قرار دهید. روی آن سس گوجه فرنگی بریزید و پارمزان بپاشید و در فر متوسطی که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. ریحان بپاشید و با گوجه گیلاسی تزئین کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#جوجه_چینی
طرز تهیه:
۱۰ عدد فیله مرغ رو با ۱ عدد پیاز و ۴حبه
سیر ، نمک،فلفل سیاه،آویشن،پاپریکا
پول بیبر(پاپریکای تند) و آب نصف ۱ عدد لیمو ترش همه رو با هم مخلوط میکنیم. روشو با سلفون پوشونده و تقریبا ۵ ساعتی استراحت میدیم.
توی کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا کرده سفیده رو تا زمانی که کف کنه میزنیم. زرده رو اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم. نمک،فلفل سیاه، پاپریکا،آویشن ،پودر سیراضافه کرده سپس۲/۳ پیمانه آرد رو در دو مرحله اضافه کرده هر بار به آرامی خوب مخلوط میکنیم. محلول زعفران دم شده هم اضافه میکنیم و تا زمانی که موادمون به این غلظتی که توی کلیپ میبینید برسه بهش به ارامی آب اضافه میکنیم. فیله های مرغ رو یک به یک توی مواد میغلطانیم. در روغن که از قبل داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت و طلایی بشه.
برای تهیه سس سفیدش من از ماست چکیده و ماست معمولی به همراه فلفل سیاه،نمک و شوید خشک شده پودر شده ۲ حبه سیر رنده شده و مقداری آبلیموی تازه استفاده کردم شما میتونین بهش مقداری هم سس خردل بزنید ولی بنظرم اینجوری ساده خوشمزه تره😊 این سس با این غذا خیلی عالی میشه👌🏾
امیدوارم که درست کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین🥰
@shirini71
#نوره_و_حنا
نکات نوره: روز چهارشنبه نباشد (از غروب سه شنبه تا مغرب چهارشنبه)، نِشَسته نگذارید و ۱۲ ساعت قبل نزدیکی نداشته باشید،
نوره را در ظرف ریخته، کمی آب داغ روی آن بریزید تا حالت خمیری، مثل خامه شود. بوی نوره مفید است.
ابتدا کمی به نوک بینی بمالید و بگویید
صَلَّى اللّهُ عَلَى سُلَيْمانِ بْنِ داوُدَ كَما اَمَرَ بِالنُّورَةِ
بدن خشک باشد.
از قوزک پا شروع کنید و با دستکش نوره را تا زیر گردن روی پوست بمالید.
مواظب نوک سینه باشید
برای اولین بار بعد از سه چهار دقیقه بشورید در غیر اینصورت نهایتا تا ۷ دقیقه بعد بشورید. بدای این منظور می توانید لیف نرمی را که با آب ولرم خیس کردید روی پوست آرام بکشید و نوره را ها بزدایید و بعد با آب بشورید.
سپس حنا را که از قبل با آب خمیر کرده اید به کل بدن و موهای سر بمالید و سه ساعت بعد بشورید. اگر در حمام احساس سردی می کنید، بعد از حدود یک ربع که حنا خشک شد، حتما لباسی پوشیده و بیرون حمام باشید (بلوز را در شلوار و شلوار را در جوراب قرار دهید تا حنا بیرون نریزد و روی ملحفه ای که از قبل آماده کردید بنشینید. اگر بازهم احساس سردی می کنید پتو بخود بپیچید. اگر گرم نشدید خود را شُسته و حنا را به پا بگذارید تا بدن آماده شود. می توانید در حنا کمی روغن زیتون بریزید تا احساس سردی را کمتر کند) (چنانچه گر گرفتگی زیاد دارید بجای آب در حنا سرکه بریزید. اگر گرگرفتگی کم است یا عطش زیاد دارید حنا و سدر را با آب مخلوط کرده و آن را بر بدن بمالید یا حنا را با آب و سرکه مخلوط کنید.) (کسانی که از گرگرفتگی زیاد رنج می برند و حنا بر بدن نمی گذراند حتما از ضماد حنا و سرکه به پا بهره ببرند و اثر معجزه آسای آن را ببینند)
بعد از حمام اگر بدن خشکی دارید حتما بدن را روغن مالی کنید.
چنانچه نمی توانید کل بدن را حنا بگذارید، حداقل روزی که نوره گذاشتید، شب حنا از زانو به پایین بگذارید و صبح بشورید. باز هم اگر نمی توانید حداقل از مچ به پایین حنا بگذارید ۴ الی ۵ ساعت بماند. چنانچه کف پا سیاه شد، حنا به پا را هر هفته تکرار کنید تا دیگر سیاه نشود و فقط رنگ حنا روی پا بماند.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم