#معده
غذارا خوب بجویید
به تلویزیون نگاه نکنید
روی زمین غذا میل شود
استفاده از میز و صندلی برای خوردن غذا ممنوع
آهسته بخورید
پرخوری،درهم خوری ممنوع
آب بین غذا یا بعد از آن ممنوع
مصرف نمک طبیعی دریا خصوصا قبل وبعد از غذا
مخلوط آویشن نیمکوب ونمک نسبت ۳ب ۱
روغنمالی معده هر شب باروغن بنفشه زیتونی
مخلوط بارهنگ وعرق نعناع
۱ق مرباخوری بارهنگ در یک لیوان عرق نعناع جوشیده
بعد از خنک شدن با کمی عسل میل شود
مصرف روغن زیتون
سویق گندم ب صورت ناشتا
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين #شيرينی خيلي اسونه🥰🤌🏼بدون نياز به روغن😊
ماست ١/٤پيمانه
روغن ١/٤ پيمانه
ارد ١ليوان
پودر پسته ٥٠ تا ١٠٠گرم
پودر قند ٥٠تا ١٠٠گرم
گلاب چند قطره
.
زياد گلاب نزنين كه شل بشه چون از خمير ميزنه بيرون...
حرارت كم باشه و خوب سرخ كنين🌸👉🏼
@shirini71
#کوکو_دورنگ
تخم مرغ چهار عدد
سبزی کوکو دو پیمانه
زردچوبه ی ق چ
نمک ی ق چ
آرد دو ق غ
سیب زمینی. 2 عدد
نمک،فلفل،زردچوبه. بمیزان لازم
تخم مرغ. 1 عدد
سیب زمینی را میزاریم ابپز بشه پوستشوو گرفته بکمک کوشتکوب یا رنده له کرده نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد هر نوع شکلی ک بخواییم توی دست فرم داده ته ماهیتابه چیده بعد کوکو سبزی ابتدا سبزی رو ساطوری کرده و تخم مرغارو ی طرف ظرف میشکونیم و نمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم تخم مرغارو همزده و اروم اروم از سبزیا قاطی کرده هم میزنیم تا کاملا کف کنه بعد در اخر ارد رو اضافه کرده هم میزنیم بعر روی کوکو سیب زمینی ریخته درشو گزاشته میزاریمم باحرارت ملایم بپزه بعد برمیکردونیم طرف دیگه اش سرخ بشه بعد داخل ظرف سرو کشیده تزیین کرده
@shirini71
Tati...
گز آردی
شکر ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ دو عدد
گلاب ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
گلوکز ۱/۲پیمانه
پسته وگردو نصف پیمانه
آرد سفید به میزان لازم
سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا ابری بشه وازظرف وقتی برمیگردونم نریزه
شکر وآب و گلاب رو روی حرارت کم و ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه،وقتی که یکم غلیظ شد گلوکز رو اضافه کردم و دوباره روی حرارت کم گذاشتم تا شهد غلیظی بدست بیاد
باید خیلی غیظ باشه و چسبناک که بین دو انگشت کشدار و چسبناک بشه
غلظت شهد مهمه وگرنه گزشل میشه
دو قاشق از شهد رو داخل سفیده ریختم و هم زدم و بعد همه سفیده رو داخل شهد ریختم وروی حرارت کم با همزن سفیده و شهد رو زدم حدود پنج دقیقه تاحجم بگیره وکمی سفت بشه وبعدبا قاشق مواد راهم زدم تا کاملا سفت بشه و از کناره های ظرف جمع بشه و وقتی وسط ظرف جمع شد از روی حرارت برداشتم و پسته وگردو رو اضافه کردم
ته ظرف یک لایه آردریختم و مواد گز رو روی آرد ریختم و پخش کردم و دوباره کمی آرد روی گز ریختم وحدودنصف روز داخل یخچال گذاشتم وبعدباچاقو برش دادم
با این دستور ۴۰۰ گرم گز شد
@shirini71
#کیک_شکلاتی
🍰🍫🍰🍫🍰🍫
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل 1/4 ق.چ
روغن مایع یک پیمانه
آب جوشیده نصف پیمانه
پودر کاکائو دو ق س
نوتلا دو ق س
آرد 1 و 1/2پیمانه
بکینگ پودر دو ق م
ابتدا دو ق سوپخوری پودر کاکائو را در نصف لیوان آبجوش خوب حل کنید تا کاملا مخلوط شوند کمی که از حرارت افتاد 2 ق سوپخوری نوتلا را به مخلوط آب وکاکائو اضافه کنید وهم بزنید و بزارید تا کمی خنک شود درکاسه ای تخم مرغ ها را به همراه شکرووانیل خوب بزنید تا کرم رنگ شود وسبک شود.روغن را اضافه و دوباره بزنید سپس مخلوط نوتلا وآبجوش و پودر کاکائو را به مواد تخم مرغی اضافه کنید ودوباره هم بزنید،حالا مخلوط آرد وبکینگ پودرراکه قبلا الک کرده اید در چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود در قالب چرب شده در فر از پيش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت تقریبی35تا 45 دقیقه بزارید تا کیکتون پخته بشه قبل از خارج کردن کیک رو با خلال چوبی چک کنید تا کاملا پخته باشه
@shirini71