eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه قطره روغن بنفشه کنجدی به حالت سجده داخل بینی بریزید و چند دقیقه در همان حالت باقی بمانید حتما باید بعد از روغن احساس سوزش در سر داشته باشید ، در غیر این صورت منافذ بسته است و روغن به مجاری سر نرسیده ، بنابراین باید با استنشاق اب نمک به شکلی که از بینی بالا بکشید و از حلق خارج کنید ، به دفعات انجام بدین تا چندین روز، تا مجاری کامل باز شود و روغن وارد سر شود البته بهتر است قبل از روغن ریزی به ترتیب بخور و استنشاق اب نمک و انفیه و روغن ریزی ( سعوط) هم داشته باشید که نتیجه بهتری بگیرید نیم ساعت بخور با مرزنجوش یا تخم گشنیز یا پونه یا اویشن و ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کاپ کیک هویج
کیک هویج و یا کاپ کیک هویج یکی از اون خوشمزه های پر طرفداره که بسیار بافت عالی و خوبی داره . برای 7 عدد کاپ کیک این اندازه تخم مرغ 2 عدد آرد سفید قنادی 120 گرم ( یه کمتر از یه لیوان) روغن مایع 100 میلی ( تقریبا یک سوم لیوان ) شکر 100 گرم (نصف لیوان) هویج 120 گرم ( 2 عدد هویج . حدودا یک لیوان ) گردو خرد شده به میزان دلخواه بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م سر صاف) وانیل نوک قاشق پودر دارچین 1 ق غ ( میزان دلخواه کم و یا زیاد می تونید بریزین ) تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم . تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود 5 دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو 3 بار الک کردم. مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم . هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش . هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم . گردو رو با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن مخلوط کردم . این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه . درون هر نوع قالب کاپ کیک و یا قالب کیک یزدی و یا مافین می تونید درستش کنید . درون فر دست ساز روی گاز هم می تونید درست کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز نگینی خرد می کنم و تفت میدم ،سبک که شد گوشت چرخ شده رو اضافه می کنم پ نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل قرمز میزنم و یه قاشق هم رب میزنم و تفت میدم و یک سوم ابجوش اضافه می کنم و میذارم بپزه چندتا هم گوجه گیلاسی میندازم توش بادمجان ها رو می شویم و خشک می کنم و تو‌روغن سرخ می کنم و بعد توی تابه یه قاشق رب یا یک لیوان پوره ی گوجه میریزم و با کمی روغن تفت میدم و نمک و فلفل میزنم و بادنجان های سرخ شده رو‌توش می چینیم و شکم بادمجان ها رو برش میدم و توش از مایع گوشتی پر می کنم و چند‌حلقه فلفل دلمه روش می چینم و درب تابه رو‌میذارم تا بپزه.... می تونید چند حلقه سیب زمینی و گوجه هم تو تابه بندازید تا بپزه می تونید کمی هم ابغوره اضافه کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا