6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کشمشی تابه ای😍😋
@shurini71
#سیب_زمینى_تنورى_ویژه
سیب زمینی روبپزید،یک برش(+) بزنید طوری که تا ته نره و سیب زمینی جدا نشه،کمی روغن زیتون و نمک روشون بزنید و داخل فر بگذارید.
سپس با سالاد تن ماهى سرو کنید
@shirini71
#استیک_مرغ
#استیک
✏مواد لازم
🔸سینه مرغ ۱ عدد
🔸سیر ۱ حبه
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸کره ۲۰ گرم
♨طرز تهیه
🔹سینه مرغ تون را بی استخوان کنید و کف دستتون را روش بگذارید واز عرض یک برش بدهید .حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهن تر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه.
🔹کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه. روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده.
🔹در این مدل استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید حدود نیم تا 1 ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته.
🔹حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید. بعد از 3-4 دقیقه که یک طرف استیکتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه.
🔹همچنین استیکتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه. استیکها از اون دسته غذاهایی هستند که باید بعد از آماده شدن فوری سرو بشند.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شاورما_لبناني
👩🍳موادلازم
ماست ١ پیمانه
پیاز متوسط ١ عدد
روغن زیتون ١/٣پیمانه
آب لیموترش ١/٣پیمانه
سیر رنده شده ٢حبه
زیره سبز ١/٢ قاشق چایخوری
پودرگشنیز ١/٢ قاشق چایخوری
پاپریکا ١ قاشق غذاخوری
زردچوبه ١/٢ قاشق غذاخوری
پودر کاری ١ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل و دارچین ١ قاشق چایخوری از هرکدام
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
#طرز_تهیه
ابتدا باید سینه ی مرغ را مرینت یا مزه دار کنید. برای اینکار سینههای مرغ را به برش های طولی تقسیم کنید و در ظرفی بریزید.
پیاز را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید، ماست غلیظ رو هم اضافه کنید. ( هرچقدر ماست سفت تر و چکیده باشه، طعم بهتری به مرغ میدهد.) تمام ادویهها رو هم رو اضافه کنید. سیر رنده شده و روغن زیتون هم به مواد بیفزایید. (میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید.)
آبلیمو ترش را به مخلوط مرغ اضافه کنید وبه خوبی مواد رو مخلوط کنید. میتوانید از کمی فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. اگر طعم دودی را دوست دارید میتوانید از طعم دهندههای آماده استفاده کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه بدید سینههای مرغ طعم مواد رو به خودش بگیرد.
مخلوط مرغ اگر یک شب در یخچال بماند و مرینیت شود، بهتر است و بهتر طعم میگیرد. اما یک تا دو ساعت هم حداقل زمانی ست که برای این کار احتیاج دارید. در فاصلهای که مرغ در یخچال مزه دار میشود، بهتر است نان را آماده کنید.
نان مناسبت برای سرو شاورما نان پیتا است حتی برای راحت ترشدن کار میتوانید از نان لواش برای تهیه شاورما استفاده کنید.
سینه های مرغ را از یخچال خارج کنید. تابه ای را روی حرارت قرار بدید و کمی روغن بریزید و بعد برش های سینه ی مرغ را در تابه با حرارات بالا سرخ کنید. هر طرف سرخ شد برگردانید و سمت دیگر مرغ را سرخ کنید.
و بعد برش های سرخ شده را میتوانید با چاقو به قطعات کوچیکتر برش دهید.میتوانید اینکار را در فر هم انجام دهید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید. مرغ های مرینیت شده را روی سینی بریزید از سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای، گوجه، چند حبه سیر و پیاز خلالی خرد شده و سیب زمینی هم میتوانید روی سینی فر بذارید تا همراه با مرغ ها پخته شوند و در کنار غذا از آنها استفاده کنید علاوه بر آن طعم بهتری هم به مرغ میدهند. بعد سینی را در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد برای نیم تا یکساعت قرار بدید تا مرغ کاملا پخته شود .
@shirini71
https://eitaa.com/joinchat/2671640808C0d6e412f06
لینک گروه قرآن برای فرج مولا و آقامون صاحب زمان عج، دوستان عزیز همگی دعوتید، منتظر شما در گروه قرآن هستیم🙏🙏🙏🙏