آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خورشت_نازخاتون
مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
گوشت بدون استخوان: 800 گرم
نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
آبغوره: یک فنجان
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به تکههای یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد. بادمجانها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجانها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. این خورش از غذاهای محلی گیلان و بسیار خوشمزه است.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_دسر_راحت
✍ کامل با تمام نکات
@shirini71
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلا یه ربع هم برای درست کردن این دسر یلدایی زمان نمبیره ولی خیلی خوشمزه و لذیذ میشه😌
✳️اگه انار هم ندارین میشه از ژله انار به جاش استفاده کنید ولی با انار خیلی خوشمزه تر میشه