eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ 🍕املت با سبک ایتالیایی 🌮مواد لازم پیاز خرد شده – ۱ قاشق غذاخوری گوجه خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه سبز خرد شده- ۱ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ – ۱ عدد سفیده تخم مرغ – ۲ عدد پنیر پارمزان رنده شده – ۱ قاشق چایخوری ادویه – ۱/۲ قاشق چایخوری ماهیتابه نچسب 🥘دستور تهیه : ماهیتابه نچسب را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و پیاز و فلفل خرد شده را در آن بریزید.به مدت ۲ دقیقه ترکیبات را پخت کرده و مدام آن را هم بزنید.سپس، گوجه خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر، و یا تا زمانیکه گوجه کمی نرم می‌شود، پختن را ادامه دهید.وقتی گوجه‌ها کمی نرم و پخته شدند، تخم مرغ و سفیده تخم‌مرغها را اضافه کنید و کمی چاشنی به آن اضافه کنید.شعله را کم کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه دیگر، و یا تا زمانیکه تخم‌مرغها کاملاً پخته شوند، آن را بپزید.املت آماده را به بشقاب منتقل کرده و کمی پنیر پارمژان به آن اضافه کرده و املت را به دو نیم کنید.این غذا بدون شک یکی از بهترین غذاها برای سالم نگه داشتن پوست است. گوجه سرشار از ویتامین C است و سفیده تخم مرغ هم چروکها و خطوط پوست را از بین می‌برد.این غذا را می‌توانید بعنوان صبحانه یا نهار میل کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم برنج ۲ پیمانه ماش ۲ پیمانه پیاز ۲ عدد بزرگ فلفل دلمه ۱ عدد گوشت گوسفندی به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه به مقدارلازم و روغن شوید تازه دویست گرم ابتدا ماش را به مدت حداقل ۱۲ ساعت می خیسانیم، سپس به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا ماش به طور کامل پخته بشه گوشت گوسفندی رو با یک عدد پیاز خلال درشت میذاریم روی حرارت وقتی اب گوشت به جوش اومد کف روی گوشت رو جمع میکنیم و فلفل دلمه خرد شده اضافه میکنیم و میذاریم چهار ساعت بپزه اواخر پخت نمک و و زغفرون اضافه میکنیم و میذاریم بیست دقیقه بجوشه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا سبک بشه بهش زرد جوبه و فلفل میزنیم و تفت میدهیم و ربع گوجه دو قاشق غذا خوری و سس هالوپینو اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و زغفرون و بعد گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و سرخ میکنیم و زغفرون اضافه میکنیم و تفت میدهیم پس از اینکه ماش به طور کامل پخت آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده بودیم رو میشوریم و میذاریم روی حرارات وقتی برنج به جوش اومد کف روی برنج رو برمیداریم و روغن اضافه میکنیم وقتی اب برنج کشیده شد به حالت دون برنج رو برمیداریم . ماش رو به برنج اضافه میکنیم و شوید تازه رو خرد کرده و به برنج و ماش اضافه میکنیم و کره اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم یک عدد سیب زمینی رو رنده ریز میزنیم و نمک و یک قاشق روغن و زعفرون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم توی قابلمه مناسب روغن ریخته و یا قالب مناسب و بعد سیب زمینی رنده شده رو ته دیگ میریزم و خوب صاف میکنیم و ماش پلو رو روی نه دیگ میریزیم و میذاریم به مدت چهل دقیقه دم بشه . حالا قالب یا قابلمه ماش پلو رو برمیگردونیم و با گوشت گوسفندی سرخ شده سرو میکنیم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد مورد نیاز 🗨عدس 🗨سیر 🗨ادویه هایی مثل نمک، فلفل و زردچوبه 🗨اسفناج 🗨پیاز 🔘اول از همه عدسی را بپزید و بعد از آن، اسفناج های خورد شده را به آن اضافه می کنید و می گذاریم که به آرامی بپزند. بعد از آن هم ادویه هایی که از آن ها نام بردیم را به مخلوط اضافه می کنیم و دست آخر می گذاریم تا ۲ ساعت این غذا بر روی شعله ی ملایم آتش پخته شود. زمانی زیره را به بشته واش اضافه می کنند که آن را کشیده اند و دیگر موقع سرو کردن آن است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم ژله بلوبری دو بسته،ژله آلوورا یک بسته شیر پرچرب یک لیوان هر کدوم از ژله ها رو جداگونه در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم به یکی از ژله های حل شده بلوبری یک لیوان آب سرد اضافه کردم و یکی دو قطره رنگ آبی هم بهش زدم .ژله بلوبری بعدی رو که در آب جوش حل کرده بودم گذاشتم خنک شد بعد بهش نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت آبی کمرنگ استفاده کردم و به ژله آلوورایی که خنک شده هم نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت سفید استفاده کردم. دو لیوان هم اندازه انتخاب کردم و اول ژله شفاف آبی توش ریختم و توی قالب مافین بصورت کج یا مورب گذاشتم توی یخچال تا خودشو گرفت بعد ژله ی سفید رو در طرف مقابل ژله آبی ریختم و دوباره کج توی یخچال گذاشتم تا خودشو گرفت بعد دوباره در طرف مقابل ژله سفید ژله آبی کمرنگ ریختم و کج توی یخچال گذاشتم و به همین صورت ادامه دادم . @shirini71