آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#آش_رشته_با_آب_گوجه_فرنگی
👩🍳موادلازم
گوشت چرخ كرده 0/5 کیلو
پیاز رنده شده 1 فنجان
پیاز داغ 1 فنجان
سبزی آش(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
1 کیلو
رشته آشی350 گرم
آرد2 قاشق سوپخوری
حبوبات(نخود، لوبیاچیتی و عدس)از هر كدام 1 فنجان
گوجه فرنگی3 کیلو
سیر داغ و نعناع داغ2 تا 3 قاشق سوپخوری
سركه به مقدار دلخواه
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
#طرز_تهیه
حبوبات را كه قبلاً شسته و خیس كرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه كنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف كرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده كرده و پوست آن را كنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط كرده و به حبوبات پخته شده اضافه كنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را باسیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.
@shirini71
پاستیل زنجبیل تند و خوشمزه
زنجبیل تازه 200 گرم
نشاسته گل درشت نصف لیوان
پودر ژلاتین 4 قاشق پر
شکر یک لیوان
آب 3 لیوان
زنجبیل تازه رو با رنده ریز رنده میکنیم و میذاریم با یک لیوان آب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم با غذاساز یا مخلوط کن و از صافی ردش میکنیم و حسابی فشار میدیم تا کامل عصارش خارج بشه عصاره رو داخل قابلمه ای روی حرارت میذاریم. دولیوان باقیمانده آب هم روش میریزیم.(من نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین و نصف قاشق هم پودر هل ریختم که اختیاری هست نشاسته رو با مقداری آب سرد حل میکنیم تا مثل شیر سفید بشه . پودر ژلاتین هم با آب سرد حل میکنیم بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا شفاف بشه بعد نشاسته و ژلاتین حل شده و شکر رو هم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مایع مون مثل فرنی غلیظ بشه حدودا بیست دقیقه بعد داخل سینی یا ظرف مسطح میریزیم و داخل یخچال میذاریم. یک شب داخل یخچال بمونه. فرداش با چاقو بصورت مکعب های کوچیک برش میدیم. بعد داخل آردمیغلطونیم تا چسبندگیش ازبین بره
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ژله هندوانه
مهمترین نکته این ژله اینه که شیر و ژله هر دوتاشون باید همدمای محیط باشن اگه اختلاف دما داشته باشن و یکیشون سرد یا گرم باشه شیر میبره.
برای قسمت سبز
ژله سبز رنگ ۲ بسته
آبجوش ۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
برای قسمت قرمز
ژله قرمز رنگ ۱ بسته
آبجوش ۱ لیوان
شیر نصف لیوان
مراحل کار خیلی ساده ست که تو ویدئو کاملاً مشخصه
@shirini71