eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍊🍊 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی 🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته 🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ 🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
عادت‌هایی که احتمال ابتلا به دیابت را بالا میبرد ! ‌ ▫️صبحانه نخوردن ▫️پرخوری و چاقی شکم ▫️بی‌تحرکی و ورزش نکردن ▫️عدم دریافت نور کافی خورشید ▫️گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی ▫️رژیم غذایی با پروبیوتیک کم ▫️شب بیداری‌های طولانی مدت ▫️کمبود مصرف کافئین @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍗برنج:2لیوان زرده تخم مرغ:2عدد ماست سون:6قاشق غذاخوری روغن مایع:4قاشق غذاخوری زعفرون آبکرده:به مقدار لازم 🥘ابتدا دو لیوان برنج که از دو ساعت قبل شسته بودم رو داخل آب جوش ریختم و کمی زنده تر از برنج معمولی آبکش کردم. زرده و ماست و روغن و زعفرون رو داخل کاسه بزرگی ریخته و خوب هم زدم و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و مخلوط کردم. داخل ظرف مورد نظر مقداری روغن ریختم(من از ماهیتابه کوچیک و گود برای پخت ته چین استفاده کردم) بعد ته چین را داخلش ریخته و با قاشق روشو صاف کردم و دم کنی روش گذاشتم و حدود 40دقیقه بهش زمان دادم تا خوب دم بکشه و زیرش طلایی بشه. برای دورچین هم سینه یا فیله مرغ رو با یدونه پیاز و ادویجات و فلفل دلمه رنگی و مقداری آب گذاشتم بپزه و بعد ریش کردم. یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم نمک و زردچوبه زدم و مرغ تکه شده رو بهش اضافه کرده و باز تفت دادم ،یه قاشق چایخوری زعفرون بخاطر عطرش اضافه کردم و بعد یه قاشق رب داخلش ریختم و خوب تفت دادم(اگر دوست نداشتین رب رو حذف کنید و زعفرون رو بیشتر اضافه کنید)مقداری کاری هم بهش اضافه کرده و از روی حرارت برداشتم.داخل تابه ایی جدا مقداری کره ریخته و تفت دادم و به مرغم اضافه کردم. نکته:میتونید مواد مرغ رو لابه لای ته چین هم بریزید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ میگو کره ای با برنج قهوه ای🥘🍤 100 گرم میگو 70 گرم برنج قهوه ای 1 حبه سیر 1 شاخه پیازچه 0.25 عدد لیموترش 3 گل گل کلم 2 شاخه جعفری 1 قاشق سوپخوری کره 5 گرم ادویه میگو فر را در دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید. کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. پوست سیر را بکنید و آن را ریز خرد کنید. مغز کلم را خارج کنید و کلم را به گلهای کوچک تقسیم کنید. برگ‌های جعفری را از ساقه جدا و ریز خرد کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته‌ها را جدا کنید. ریشه پیازچه را بکنید و دور بریزید. قسمت سفید را از برگ‌های پیازچه را جدا کنید و برگ‌ها را ریز خرد کنید. قسمت سفید را به صورت حلقه‌هایی نازک خرد کنید. 2 قاشق چایخوری روغن زیتون را داخل قابلمه‌ای متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نصف سیر و نصف ادویه مخلوط را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد. برنج و مقداری نمک و 2 فنجان آب را داخل قابلمه بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوش آید. سپس در ظرف را ببندید و شعله را کم کنید. 25 تا 35 دقیقه آنها را بجوشانید تا زمانی که آب آن کشیده شود و برنج نرم شود. سپس از روی گاز بردارید و با یک چنگال آنها را له کنید. برنج را به ظرف سرو منتقل کنید و درجایی گرم قرار دهید. در زمان پخت برنج، گل کلم را روی سینی فر قرار دهید و کم کم روغن زیتون روی آنها بریزید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. کلم‌ها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. کلم‌ها را به صورت یک لایه کف سینی بچینید و 24 تا 26 دقیقه در فر قرار دهید تا تقریباً قهوه‌ای و ترد شوند. (چنگال به آسانی در آن فرو رود.) سپس آن را از فر خارج کنید. در زمان کبابی کردن گل کلم، کره نرم شده، جعفری، قسمت سفید جعفری و باقی سیر را داخل کاسه‌ای کوچک بریزید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. با یک چنگال مخلفات را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی گل کلم کباب شد، میگوها را خشک کنید و داخل یک کاسه بریزید و مقداری نمک، فلفل و باقی ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا میگوها کاملاً به ادویه آغشته شوند. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون داخل تابه نچسب، روی حرارت نسبتاً زیاد بریزید تا داغ شود. میگو را داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سیر و کره را به همراه آب دو قاچ از لیموها داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا میگو کاملاً مات و پخته شود. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و مقداری نمک و فلفل بزنید و در ظرف سرو بریزید. آب باقی لیموها را با مقداری نمک و فلفل روی گل کلم بریزید. سپس گل کلم‌ها را در ظرف سرو بریزید. غذا را با برگ پیازچه تزئین کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یدونه تخم مرغ کامل+یک سفیده(زرده باشه برای رومال) روغن مایع:یک سوم لیوان شکر:یک سوم لیوان آرد:۲تا ۳ لیوان(بستگی داره، باید تا‌ حدی آرد اضافه کنید که به دستتون نچسبه) وانیل:نوک قاشق چایخوری زعفران دمکرده:۳قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه:یک قاشق چایخوری مواد لازم برای کِرِم داخل شیرینی: آرد:نصف پیمانه شکر :نصف پیمانه شیر:نصف پیمانه وانیل:نوک قاشق چایخوری برای رومال: زرده+کمی زعفرون برای شربت روش میتونین دوقاشق عسل و با آب ولرم مخلوط کنین . نحوه ی عمل اومدن خمیرمایه تو اسلاید های بعدی بصورت عکس است ورق بزنید مشاهده کنید. طرز تهیه: ابتدا یک تخم مرغ کامل و یدونه سفیده و وانیل و نمک و شکر و روغن رو داخل ظرف بریز و خوب ترکیب کنیدبعد زعفرون روهم اضافه کن وبعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کن وبعد آردو کم کم بهش اضافه کن،مراقب باشین زیاد آرد نریزید که شیرینی سفت نشه. بعد بادست ورز بده تاخمیر لطیف بدست بیاد. خمیر و داخل یک ظرف بزارو روش‌ رو با یه پارچه بپوشون. تا بمدت یک تا دوساعت خوب استراحت کنه. بعد بریم سراغ درست کردن کرم داخل شیرینی.ابتدا شیرو آرد و شکر و ترکیب کن تاخوب ترکیب بشه،بعد روی حرارت بزار مدام هم بزن تا به غلظت فرنی برسه. یه نقدارغلیظتر ازفرنی بشه، وبعدگمی وانیل بریز. حالا روی کرم رو با کیسه فریزر بپوشون تا رویه نبنده، و اجازه بده خنک بشه. حالا خمیر که دو ساعت ستراحت کرده رو روی سطح کار پهن میکنیم و صافش میکنیم و از کرم که خنک شده روش میریزیم و رول میکنیم و بعد باچاقو یا قیچی برش میزنیم. داخل سینی فر بچین و روش رو با زرده و زعفرون رومال بزن و کنجد بپاش. بره داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت نیم‌ ساعت. بیش ازحد آرد اضافه نکنید چسبندگی خمیر باید با ورز دادن حل کنید نه آرد بیش ازحد تاشیریتی ها داغه شربت رو روش بریز @shirini71