#بیسکوییت_دایجستیو_با_کشمش
آرد 1 پیمانه
جو پرک 1 پیمانه
شکر 4 ق غ
بیکینگ پودر 1 ق چ
کشمش 3 ق غ
نمک 1 پنسه
کره نرم شده 100 گرم
شیر 2 ق غ
با این مواد 18 عدد بیسکوییت خواهید داشت.
جو پرک را برای 5 ثانیه در آسیاب ریخته تا خرد شود. سپس همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و کره را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا به صورت خرده نان در آید. شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر را به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت داده. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را کاغذ روغنی انداخته . روی سطح صافی کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر و با کاتر دایره 8 سانتی از خمیر قالب زده و در فر به مدت 15 تا 18 دقیقه زمانی که طلایی شود می پزیم. بیسکوییت ها را روی توری سیمی خنک کرده و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
👈 #بیسکوییت
@shirini71
مواد لازم #شیرینی_کره_بادام_زمینی
🍪🍦🍰🎂🍮🍭🍫🍩
کیک پودر شده 400 گرم
کره بادام زمینی 1/4پ
کره 8ق س
شکلات چیپسی 30 گرم
تخم مرغ 1عدد
طرز تهیه:
کره لبنی، کره بادام زمینی، تخم مرغ را در ظرفی با لیسک ترکیب کنید.
کیک پودر شده را افزوده و خوب مخلوط کنید و در نهایت شکلات چیپسی را به مواد اضافه کنید.
مواد را داخل قالب سیلیکون نیم هلال ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ده دقیقه بپزید.
بعد از سرد شدن کامل آنها را از قالب خارج و با شکلات آبکرده تزیین کنید.
نکته... جهت ماندگاری بالای شیرینی برای ترکیب کردن مواد فقط از لیسک استفاده کنید وبه هیچ عنوان از همزن برقی استفاده نکنید.
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
#جوش_زیر_پوستی
👈 خاڪشیر ۲ق.غ
👈 آب ۱لیوان
👈 آب لیمو ترش
👈 عسل
✍️ خاکشیر را هر شب به همراه یڪ لیوان آب خیس کرده و هر صبح مقداری آب لیموترش و عسل به آن اضافه کرده و میل ڪنید
👉
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#جوش_زیر_پوستی 👈 خاڪشیر ۲ق.غ 👈 آب ۱لیوان 👈 آب لیمو ترش 👈 عسل ✍️ خاکشیر را هر شب به همراه یڪ لیوان
به کانال مجله علمی پزشکی سر بزنید و کلی مطالب علمی یاد بگیرید