#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دهم_بهمن_ماه_۱۴۰۱👩⚕👩⚕
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
#پیام_سلامتی
💎 اگر زیاد جوش میزنید،
حتما نوشیدن روزی یک لیوان خاکشیر را در برنامه غذایی قرار دهید !
خاکشیرخنکه وگرمی روز های داغ را خنثی میکند و به پوستتان جلای خاصی میدهد !
@MajalePezeshki71
#خورشت_ریواس
👩🍳مواد لازم
گوشت خورشتی چهارصد گرم
سبزی ریزریز شده (نعنا و جعفری ) پانصد گرم
ریواس پاک شده و خرد شده سیصد گرم
زرد چوبه ونمک و پودر لیمو عمانی وروغن به میزان لازم
پیاز یک عدد
رب یک قاشق غ سر خالی
#طرز_تهیه
پیاز رو نگینی خرد میکنیم داخل روغن تفت میدیم تا طلایی بشه زردچوبه میزنیم وتفت میدیم گوشت رو اضافه میکنیم وکاملا تفت میدیم تا گوشت سرخ بشه رب رو هم اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه بعد سه لیوان آب اضافه میکنیم ودر قابلمه رو میبندیم تا گوشت کاملا بپزه دراین فاصله سبزی رو داخل کمی روغن تفت میدیم تا سرخ بشه سبزی سرخ شده رو به گوشت اضافه میکنیم ریواسها رو که پاک کردید به دلخواه خرد کنید ودو دقیقه داخل روغن تفت بدید تا داخل خورش له نشن ربع آخر غذا ریواس ونمک و پودر لیمو رو به غذا اضافه کنید یه ربع بیشتر نشه چون ریواسها له میشن کلا برای طبخ این خورش یک ساعت ونیم تا دوساعت زمان لازمه وقتی گوشت پخته شد وآب خورش کمی کشیده شد وخورش به روغن افتاد حرارت رو خاموش کنید .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#استانبولی_با_لوبیا_سبز
👩🍳مواد لازم
برنج 2 پیمانه
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
سیر 1 حبه
ادویه 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
نمک و روغن به میزان دلخواه
کوفته قلقلی سرخ شده به میزان دلخواه
#طرز_تهیه
● پیاز رو با دو قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تفت میدیم تا نرم بشه، سیر له شده رو بهش اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدیم تا طلایی بشن. لوبیا سبز خرد شده رو اضافه میکنیم و نمک، زردچوبه و همه ادویهها رو هم میزنیم.
● حدود پنج دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و هم ميزنيم. به تفت دادن ادامه میدیم تا بوی خامی رب گرفته بشه.
● حدود یک چهارم پیمانه آب جوش در تابه بریزید، درب تابه رو ببندید و اجازه بدین لوبیا سبز روی حرارت ملایم کاملا بپزه و نرم بشه.
برنج رو آبکش کنید و با لوبیا سبز به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. زعفران رو توی چهار قاشق غذاخوری آب جوش حل کنین و با یک قاشق روغن زیتون روی برنج بریزید.
● درب قابلمه رو ببندین و حرارت رو متوسط کنید. بعد از ده دقیقه روی درب قابلمه دمکنی بذارید و حرارت رو کم کنید.
حدود 45 دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشه و با کوفته قلقلی سرخ شده سرو کنین .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی_قابلمه_ای
✔مواد لازم:
آرد ۲ لیوان.بکینگ پودر ۲ق.چ. پودر کاکائو ۱/۲لیوان. تخم مرغ ۳عدد.شکر ۱ لیوان.وانیل ۱/۲ق.چ. شیر ۱لیوان.روغن مایع ۲/۳لیوان. ✔مواد لازم برای گاناش خامه صبحانه ۱۵۰ گرم.شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم .کره ۱ ق.غ.
✔طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کنار گذاشتم. ✔شعله پخش کن روی گاز با شعله کم روشن کردم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه زدم تا کرمی و کشدار شه. بعد شیر و روغن رو اضافه و در حد مخلوط شدن زدم.
مخلوط آرد رو در ۳مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کردم. تا گلوله نداشته باشه.
توی قابلمه رو چرب کردم و کفش کاغذ روغنی گذاشتم و روشو باز چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم. ۳تا ضربه به کفش زدم و روش دم کنی گذاشتم و روی شعله پخش کن ۱ساعت گذاشتم
بعد از ۴۵ دقیقه با خلال تست کردم .
بعد روی توری برگردوندم کاغذ رو کندم تا سرد بشه.
✔حالا گاناش:
خامه و کره روی حرارت کم گذاشتم و وقتی ی جوش از کنار زد خاموش کردم و شکلات رنده شده رو اضافه و هم زدم تا مخلوط شه.
وقتی سرد شد روی کیک سرد ریختم و تزیین کردم
@shirini71