#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیستم_بهمن_ماه_۱۴۰۱🙏
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
👌 پر شدن سریع مژه و ابرو
🌰 10 عدد مغز فندق خام را بخوبی بکوبید و مقداری روغن کرچک به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
🌀 3 ساعت صبح و 3 ساعت شب بصورت موضعی استفاده کنید.
┅┅❅❈❅┅┅
👌 پر شدن سریع مژه و ابرو
🌰 10 عدد مغز فندق خام را بخوبی بکوبید و مقداری روغن کرچک به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
🌀 3 ساعت صبح و 3 ساعت شب بصورت موضعی استفاده کنید.
┅┅❅❈❅┅┅
@MajalePezeshki71
#عدس_پلو 🍛
👩🍳مواد لازم
پیاز 4 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
کشمش پلویی یک لیوان
زعفران دمکرده نصف استکان
برنج 4 پیمانه
عدس 3 پیمانه(خیس شده از 2 ساعت قبل)
روغن مایع یک لیوان
نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه
کره حیوانی 50 گرم
#طرز_تهیه
● پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و تو نصف روغن مایع تفت میدیم، بعد از طلایی شدن پیاز ادویه ها و گوشت چرخ شده رو به تابه اضافه میکنیم، وقتی گوشت هم پخته شد زیر تابه رو خاموش میکنیم و نصف زعفرون رو به مایه گوشتی اضافه میکنیم.
● کشمش پلویی رو با کره تفت میدیم و کنار میذاریم. برنج رو تو آب جوش و روغن مایع میریزیم و بعد از یه قل زدن عدس هارو اضافه میکنیم، برنج و عدس رو مخلوط و بعد آبکش میکنیم.
حالا کف قابلمه رو کمی چرب میکنیم و سیب زمینی های ورقه شده رو میچینیم. بعدش یه لایه برنج، یه لایه مواد گوشتی و زعفران رو به ترتیب میریزیم.
به مدت یه ساعت میذاریم به همراه شعله پخش کن که دم بکشه. موقع سرو با کشمش و پیازداغ تزئین میکنیم.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
🍛دمي گوجه و قارچ
🍃مواد لازم براي سه نفر: برنج دو پيمانه،قارچ ورقه شده دو تا سه ليوان،پياز يدونه كوچك،سير يك حبه ريز خرد شده، زردچوبه،نمك،فلفل،پاپريكا، گوجه فرنگي رنده شده دو عدد(خيلي ريز رنده نكنيد)،ادويه كاري يك ق مرباخوري،رب گوجه فرنگي يك ق غ سر خالي،كره يا روغن دو ق غ
🍛طرز تهيه:پياز رو سه دقيقه در روغن يا كره تفت بديد بعد سير رو اضافه كنيد و يك دقيقه ديگه تفت بديد.حالا قارچ رو اضافه و شعله رو نسبتا زياد كنيد و حواستون باشه تا آب قارچ كاملا كشيده بشه بعد نمك،فلفل،زردچوبه، ادويه كاري و رب رو تفت بديد.گوجه رنده شده،برنج و سه تا چهار ليوان آب يا آب مرغ(براي دوستاني كه گياهخوار نيستن) رو اضافه كنيد،شعله رو زياد كنيد تا قل بزنه و بعد شعله رو ملايم كنيد تا آب غذا كشيده بشه بعد با قاشق برنج رو مثل كوه 😉وسط قابلمه جمع كنيد و در قابلمه رو بذاريد تا دم بكشه.حدودا چهل و پنج دقيقه.
موقع سرو كمي پيازچه خرد شده روش بريزيد.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#شیرینی_بهشتی
قبل از اینکه بریم سراغ رسپی به این دو نکته توجه کنید👇
چون شیرینی خیلی حساسه حتما باید اندازه ها با ترازو وزن بشه
دوم اینکه اگه از روغن صاف خانگی استفاده کردین همون مقدار آرد در حد یکی دو ق غ شاید کمتر یا بیشتر لازم باشه ولی اگه از روغن صاف قنادی استفاده کردین آرد و با احتیاط بریزید چون روغن صاف قنادی به نسبت روغن صاف خانگی یه حالت سفت تر داره
آرد الک شده : ۴۰۰ گرم
روغن صاف : ۳۰۰ گرم
پودر قند الک شده : ۲۷۰ گرم
پودر هل : ۱ ق م پر
زعفرون دمکرده غلیظ : ۱ ق م
پودر کاکائو : ۱ ق غ پر
پودر قند و روغن رو داخل ظرفی بریزید اول با قاشق سپس با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا روشن بشه هل واضافه و مخلوط کنید آرد الک شده رو هم اضافه کنید و با نوک انگشت کمی ورز بدین خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید یک قسمت رو ساده نگه دارید به یک قسمت زعفرون،به قسمتی دیگه پودرکاکائو اضافه کنید هر قسمت رو مخلوط کنیداز مواد گلوله هایی به اندازه ۷ گرم بردارید با دست گرد کنید و با کاتر دلخواه که به آرد زدین روشون کاتر بزنید(کاتر قسمت شکلاتی رو به پودر کاکائو بزنید)و با کمی فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید سپس به دلخواه تخم خرفه یا کنجد بپاشید بزارید داخل فر از قبل گیم شده با دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه تا بپزه نمیخواد زیر شیرینی ها تغییر رنگ بده نباید زیاد تو فر بمونه وگرنه شیرینی ها موقع پخت پهن میشن پس از پخت حتماااا اجازه بدین شیرینی ها کامل سرد بشن بعد جابجاشون کنید در غیر اینصورت شیرینی ها خرد میشن.
🍔 @shirini71