eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ته انداز مرغ اول چند تکه مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون مزه دار کردم.برنج رو خیس کردم بعد از جوش خوردن آبکش کردم.نصفشو با زعفرون مخلوط کردم کف قابلمه ی تفلون پشت مرغها رو چیدم دو دقیقه تفت دادم بعد برگردوندم اون طرفشو گذاشتم و لابه لاش جاهای خالی سیب زمینی خام‌گذاشتم بعد برنج زعفرونی رو ریختم روش و کمی فشرده کردم.بعد بقیه برنجو ریختم و کمی فشرده کردم چند قاشق روغن روش ریختم و با شعله ی کم حدود دو ساعت دم گذاشتم.اصلا مرغ نیاز به پختن نداره کاملا میپزه و خیلی خوشمزه میشه.سیب زمینیهاشم واقعاااا خوشمزه است.خود برنج هم موقع دم انداختن نیاز به آب نداره چون مرغ خودش آب میندازه 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : تخم مرغ کامل ۱ عدد + ۱ زرده شکر : سه چهارم لیوان شیر ولرم : یک سوم لیوان کرم نرم : ۸۰ گرم آرد : ۳ الی ۳/۵ لیوان بکینگ پودر : ۱ ق م وانیل : نصف ق چ ابتدا شکر،وانیل و شیر را داخل ظرفی بریزید تا شکر حل بشه حالا داخل کاسه یی دیگر کره و تخم مرغ را با همزن دستی خوب مخلوط کنید سپس مخلوط شیر و شکر را بهش اضافه و ترکیب کنید آرد و با بکینگ پودر الک کنید کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید(ارد و یکجا نریزید تا جایی بریزید که خمیر لطیف باشه)خمیر و داخل کیسه فریزر بزارید و و بندت نیم ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و با کاتر یا لیوان گرد قالب بزنید روشون با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران آبشده رومال بزنید و با کمک چنگال روشون خطوط مربع بزنید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه تا بپزه. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی مربایی (مشهدی) ۱۵۰ گرم آرد شیرینی ۸۵ گرم روغن جامد من ۵۰ گرم جامد ۳۵ گرم نیمه جامد ریختم ۳۰ گرم پودر قند یه ق م وانیل ۱۰ گرم عسل ۵ گرم شیر خشک قنادی یک عدد زرده تخم مرغ روغن جامد باید به دمای محیط رسیده باشه روغن را میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد مواد خشک را الک کرده اضافه می‌کنیم حالت پودری میشه چند ثانیه میزنیم بعد زرده تخم مرغ عسل وانیل را اضافه می‌کنیم چند ثانیه با همزن میزنیم بعد با دست خمیر را جمع می‌کنیم اگر خمیر به دست تمیز نچسبید خمیر را بین نایلون باز می‌کنیم و قالب میزنیم اگر چسبیده بود یه قاشق آرد اضافه می‌کنیم این خمیر نیاز به استراحت نداره فر گرم شده با درجه ۱۵۰ زمان پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه همین که زیر شیرینی تغییر رنگ بده کافیه برای بین شیرینی از مغزی مخصوص شیرینی مربایی می توانید استفاده کنید من بریلو زدم برای تزیین هم می توانید گاناش درست کنید و روی شیرینی ها را تو گاناش بزنید 💞اگر این دستور مورد پسند بود و استفاده کردید صلواتی برای شادی روح پدر بفرستید💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کره 180گرم زرده تخم مرغ 1عدد ارد 300 گرم پودر قند 90 گرم شکلات سفید برای تزئین ترافل تزئین وانیل کمی بریلو تزیین ابتدا کره نرم شده و پودر قند روباهم مخلوط میکنیم وبا همزن میزنیم تا کالاکرم رنگ بشه وبعد زرده تخم مرغ رو اضافه کرده وباز باهمزن میزنیم .ارد رو الک کرده کم کم به مواد اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دستمون نچسبه توجه کنید این خمیر رو نباید اصلا ورز بدین .حالا از خمیر به اندازه ۱۰ گرم برداشته کف دستتون گرد کنید وداخل سینی فر که کاغذ گذاشتیم با فاصله میچینیم و وسط شیرینی رو با هر وسیله ای دوست داشتین گود کنید و داخل فر از قلب گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم وقتی زیر شیرینی کمی رنگ گرفت از فر در بیارین با ژله بریلو و شکلات میتونین تزیین کنید امیدوارم درست کنید ولذت ببرید @shirini71 🌸