#قیمه_پلو
مواد لازم :
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
یک پیمانه لپه پخته
لیمو امانی دو عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
ادویه دلخواه
چوب دارچین الزامی
سیب زمینی یک عدد
طرز تهیه:
من مواد قیمه رو مثل خورشت بدون کم و کسر درست کردم کم آب که شد ابتدا کف برنج ته دیگ سیب زمینی میزارم و بعد یک لایه برنج زعفرانی و بعد مواد قیمه رو اضافه میکنم و لایه بعد برنج سفید ۴۵ دقیقه دم میزارم و آماده سرو
@shirini71
#شیرینی_با_روغن_مایع_نگین
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: نوک ق
پودر کاکایو: دو ق غ
ارد :یک پیمانه سرپر
پودر قند: نصف پیمانه
تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه
بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنیدیه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد
نکته ی این سبک شیرینی ها فقط اینه مواد رو ورز ندید تا به روغن بی افته و بعد پخت بیسکوییتی بشه و خیلی هم توی فر نمونه تا خشک بشه این شیرینی ها وقتی گرمن و توی فرن نرم هستن یکمخنک بشن کمی سفت تر میشه.من مواد رو دوبرابر درست کردم،برای مواد سفیدم دو قپودرکاکایو رو حذف کردم و به جاش دو ق به آردم اضافه کردم
@shirini71
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_مارپیچی😍😋
سیب زمینی آبپز ۵عدد
پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم
نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه
اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
#کیک_شیفون_پرتقال_لیمو
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر شکر: 170 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 ق غ
رنده پوست لیمو: 1 ق غ
آب پرتقال: 100 میلی لیتر
آب لیموترش: 50 میلی لیتر
روغن مايع: 60 میلی لیتر
آرد سه صفر: 180 گرم
بیکینگ پودر: 10 گرم
کرم تارتار: 4 گرم
نمک: 1 پنس
طرز تهیه:
ابتدا در يک ظرف بزرگ ،آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یکدست شوند.
حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط میکنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن میزنیم. در اين مرحله سفیدها رو کم کم به مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله
حالا داخل قالب شیفون رو با کره چرب و آردپاشی میکنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.ابتدا با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه، بعد بدون اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه میذاریم کيک بپزه. پس از اینکه کيک پخت ،بلافاصله از فر خارج نکنين چون پفش میخوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید. وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب دربیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد.
.
.@shirini71
#شیرینی_نخودچی 🍪
.
مواد لازم :
آرد نخودچی 500 گرم
کره یا روغن جامد 250 گرم
پودر قند یا شکر 250 گرم
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
هل ساییده شده یک قاشق چایخوری
پودر یا خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه
.
.
دستور تهیه :
● ابتدا کره رو از یخچال بیرون بذارید تا نرم بشه، بعد با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید. پودر قند رو داخلش ریخته و به مدت چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا حل بشه، سپس پودر هل رو به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
آرد نخودچی رو دو تا سه بار الک کنید تا کاملا صاف و يکدست بشه، سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه. خمیر رو کمی ورز بدید. (دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده بشه، چون این کار باعث به روغن افتادن خمیر میشه.)
.
● در ادامه زعفران دم کرده رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یکدست و یک رنگ بشه. برای نرمتر شدن شیرینی تو این مرحله میتونید خمیر رو به وسیله چرخ گوشت چرخ کنید.
خمیر رو داخل سلفون قرار داده و اجازه بدید پنج تا شش ساعت استراحت کنه.
.
● فر رو روی دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید. خمیر رو به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتیمتر روی سینی باز کنید، حالا قالب دلخواهتون رو داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید.
شیرینی ها رو با پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل فر قرار بدید تا کمی طلایی بشن. حالا از فر خارج کرده و بذارید خنک بشن و بعد توی ظرف دلخواه بچینید. 😉
.
..@shirini71
🌷#مچبوس گوشت كويتي🇰🇼
ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه
اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻
براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم
براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋
شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁
اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍
🍔 @shirini71