eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍹 😋 توت فرنگی بزرگ 8 عدد برگ نعنا 8-12 عدد شربت توت فرنگی 4-6 قاشق غذاخوری آب لیمو 6 قاشق غذاخوری آب 3 پیمانه لیمو ترش کوچک 2-3 عدد. . طراول توت فرنگی ها رو خرد کنین.بعد توت فرنگیای خرد شده رو با بلندِر یا با پشت قاشق، له کنین و بعد تو پارچ بریزین.حالا آبلیمو، شربت توت فرنگی و یه لیوان آب اضافه کنین و خوب هم بزنین. لیمو ترش ها رو هم حلقه کنین و کنار بذارین. بعد دو لیوان دیگه آب اضافه کنین و چند قطعه یخ و در آخر یکی دو برگ نعنا داخل پارچ بریزین تا نوشیدنی طعم نعنا بگیره. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: شیر گرم یک و نیم ل خمیر مایه یک و نیم ق غ خ سفره سر صاف شکر ۳ ق س تخم مرغ درشت ۱ ع روغن مایع نصف ل آرد نان ۵ ل نمک ۱ ق چ مواد میانی: آرد یک و نیم ل کره ۵۰ گ روغن مایع نصف ل پودر شکر ۱ ل زرد چوبه ۲ ق چ و یا در صورت تمایل زعفران غلیظ رومال: زرده تخم مرغ ۱ ع زعفران غلیظ کنجد (دلخواه) طرز تهیه: شیر ،خمیرمایه و شکر رو مخلوط کنید تخم مرغ و روغن رو اضافه و مخلوط کنید بیشتر آرد رو به همراه نمک اضافه کنید مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه حدود ده تا پانزده دقیقه خمیر رو ورز بدین تا کاملا منسجم بشه و به دست نچسبه خمیر رو با پوشش یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه در این فاصله مغزی رو آماده میکنیم آرد رو داخل تابه ای روی حرارت متوسط حدود ده دقیقه تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه و سبک بشه کره و روغن رو اضافه کرده مخلوط کنید تا کره ذوب بشه کمی تفت بدین و با پشت قاشق چوبی ورز بدین تا آرد و روغن کاملا به خورد هم برن زردچوبه یا زعفران رو اضافه و خوب مخلوط کنید چند دقیقه تفت بدین حرارت رو خاموش کنید پودر شکر رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و بذارید تا خنک بشه خمیر آماده رو به تکه های دلخواه برش بزنید چانه کنید ده دقیقه استراحت بدین من چون میخواستم یه نون بزرگ خانواده درست کنم خمیرمو دو تا چونه کردم بعد به ضخامت نیم سانت پهن کردم یکی لایه زیری بعد مغزی رو روش پخش کردم بعد لایه رویی رو گذاشتم دورش رو محکم کردم و به شکلی شکل دادم شما میتونید به اندازه های دلخواه درست کنید میتونید به شکلهای دلخواه مثل نیم دایره و یا نونهای کوچیک هم درست کنید رومال زدم و کنجد پاشیدم و با سیخ چوبی روی نون سوراخ زدم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بستگی به اندازه نونها داره بعد از خارج کردن از فر روی توری منتقل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍝 مواد لازم •    750  گرم سیب زمینی حلقه شده با پوست •    500 گرم سیب زمینی استامبولی با پوست خرد شده •    یک سوم پیمانه روغن زیتون •    1 عدد پیاز نگینی شده •    ¼ پیمانه شوید خرد شده •    ¼ پیمانه ریحان خرد شده •    ¼ پیمانه آب لیمو •    ¼ پیمانه کاپریس •    یک قاشق سوپ‌خوری خردل •    یک حبه سیر کوبیده شده طرز تهیه 1.    سیب‌زمینی و سیب زمینی استامبولی را جداگانه بجوشانید، بپزید تا نرم شوند، سپس در آبکش بریزید. 2.    گریل را گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب‌زمینی و سیب‌زمینی استامبولی را به صورت یک تک لایه در سینی بچینید و کمی روغن روی آنها بمالید. سپس گریل کنید. 3.    پس از این که سیب زمینی ها قهوه ای شدند از فر در آورده و روغن باقی مانده، پیاز، شوید، ریحان، آب لیمو، کاپریس، خردل و سیر را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرزتهیه تن ماهی :1قوطی کنسرو ذرت:1 قوطی خیارشور:4عدد شوید:1/2پیمانه پیازچه:2عدد گوجه‌فرنگی :1عدد کاهو:2پر فلفل دلمه درچندرنگ:1/2پیمانه سرکه:1 ق غ آبلیمو:1ق غ روغن زیتون :1/3پیمانه شکر:1/2ق غ نمک:1/2ق غ خردل:1 ق غ فلفل سیاه:1/2ق چ پودر سیر: 1/2ق چ شوید رو ریز خورد میکنم وفلفل دلمه ای های رنگی رو مکعبی خورد میکنیم خیارشور وگوجه فرنگی رو مکعبی خورد میکنیم وکاهو رو هم خورد کرده تن ماهی وذرت شیرین رو باز میکنیم تن ماهی رو خورد میکنیم وبا کل مواد خورد شده وذرت مخلوط میکنیم حالا خردل ونمک وفلفل وپودر سیر سرکه وآبلیمو وروغن زیتون رو باقاشق در ظرفی خوب میزنیم وبا مواد فوق مخلوط میکنیم وبعد میزاریم یخچال تا مزه مواد به خورد هم بره وبعد در ظرفی یک چند پر کاهو رو میچینیم وسالادتن ماهی رو روی کاهو میریزیم ونوش جان باتشکر دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸رژیم روز دهم ماه رمضان🌙🌸 دوازدهم فروردین 1402 🌞افطاری: 1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل🍯 + یک پیاله کوچک آش 🍵رشته رقیق 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 3 تکه گوشت کبابی🥩 + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا لواش + 1 پیاله ماست 🥣+ سبزی🍀 🌓شام تا سحر: 3 عدد آلو یا برگه ی زردآلو + 4 عدد میوه 🍎 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍋 🌔سحری: یک کاسه آش🍵+ 3 کف دست نان🍞 + یک پیاله ماست🥣 + سبزی🥗