eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸رژیم روز یازدهم ماه رمضان🌙🌸 سیزدهم فروردین 1402 🌞افطاری: 1 لیوان آب جوشیده ولرم + یک قاشق غذا خوری توت خشک + یک کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 3-2 قاشق غذاخوری حلیم 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 3 عدد میوه🍓 + 5 عدد بادام + یک پیاله ماست🥣 🌓شام تا سحر: 7 عدد مغز + یک لیوان آب هویج🥕 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی 🌔سحری: 10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق آب مرغ + یک عدد ران🍗 کوچک مرغ + 1 پیاله ماست🥣 + سبزی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
دلیل گرسنگی های مکرر چیست؟ 🔸بدنتان کم آب شده 🔹خوب نخوابیده اید 🔸معده خود را با کربوهیدرات های نشاسته ای پر کرده اید 🔹دچار استرس هستید 🔸غذای خود را با سرعت می خورید ┅┅❅❈❅┅┅ @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این کلوچه میتونید با ترکیب کشمش ویا مغز گردو هم درست کنید از دارچین یا زیره یا هل و.... به دلخواه هم میتونید استفاده کنید 🔴مواد لازم 👇 شیر 70 میلی لیتر یا یک سوم پیمانه +2ق غ شکر 140 گرم یا سه چهارم پیمانه منهای یک ق غ وانیل یا هل 1 ق چ تخم مرغ یک عدد +یک زرده کره 80 گرم آرد 300 تا 330 گرم یا دو پیمانه +2 تا 3 ق غ بکینگ پودر 1ق غ 🔴رومال 👇 زرده تخم مرغ +عسل1ق چ +کمی وانیل 🔴طرز تهیه👇 شیر وشکر و وانیل را با هم مخلوط کنید کره نرم وتخم مرغ ها را با هم خوب مخلوط کنید وبه محلول شیر وشکر اضاف کنید ومخلوط کنید تا مواد یکدست شوند بکینگ پودر وآرد را با هم الک کنید یا با همزن دستی مخلوط کنید وبه مواد اضاف کنید همه مواد با لیسک با هم در حد ترکیب شدن مخلوط کنید خمیر نرمی حاصل میشود خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و40 دقیقه در یخچال استراحت دهید خمیر را به ضخامت 8 میلی میتر باز کنید وبه اندازه های دلخواه برش بزنید در سینی فر قرار دهید روی کلوچه ها را رومال بزنید فر را با دمای 180 درجه گرم کنید وکلوچه ها را در فر گرم با همین دما به مدت 14 تا 15 دقیقه قرار دهید ashpazi_to_khone @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این بیسکوئیت دایجستیو که یه جورایی به ساقه طلایی تغییر نام داد برای اکثریت ما خاطره برانگیز و همنشین چای ساعت ده صبح و چای عصرونه مونه !😄 حالا چه بهتر که خودمون با مواد اولیه سالم و‌با عطر و طعم اصیلش بدون اضافه کردن افزودنی بپزیم و‌نوش جان کنیم 😋 آرد سبوسدار و آرد سفید گندم 👈 جمعا ۲۳۲ گرم یا یک پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه ، یعنی باید نصف نصف باشه اما اگر دوست داشتین میتونین خالص از آردسبوسدار استفاده کنین منتهی یه کم تردیش کم میشه. کره همدمای محیط👈۱۲۵ گرم ، میتونین مارگارین رو هم جایگزین کنین اما این رو بدونین که هر چه کره مرغوبتر باشه بیسکوییت خوشمزه تر و خوش طعمتر خواهد بود . شکر دانه ریز👈۷۵ گرم یا یک دوم پیمانه که یک قاشق غذاخوری از روی اون کم کنین. اگر شکرتون دانه درشته ، و ترازو در دسترس ندارین ابتدا دو سه پالس داخل آسیاب بزنین بعد پیمانه کنین . بیکینگ‌پودر 👈۴ گرم یا یک قاشق چایخوری نمک 👈یک پینچ شیر 👈۴۵ گرم یا تقریبا ۳ قاشق غذاخوری - منتهی ممکنه یه کم کمتر یا یه کم بیشتر نیاز باشه بعلت نوع جذب آردهای متفاوت دمای فر : برقی ۱۶۰ درجه سلنتیگراد گازی ۱۷۵ درجه سانتیگراد توستر ۱۵۰ درجه سانتیگراد مدت پخت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه اما بستگی به تنظیمات فرهای متفاوت داره. تا زمانی که رویه بیسکوئیت ها طلایی طلایی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا