#جوجه_پنیری
موادلازم📝
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
ماست دو قاشق غذاخوری
زعفران دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده دو حبه
فلفل دلمه ای یکعدد
پنیر موزارلا یک بسته
نمک.فلفل.آب لیمو به مقدار لازم
جعفری خورد شده به مقدار لازم.
طرزتهيه📝
اول از همه سینه مرغ به صورت نوارهای دراز و و تقریبا باریک(به اندازه دوبند انگشت)برش زده
پیاز و سیر رنده شده و همراه ماست و زعفران و نصف فلفل دلمه ای خورد شده و ادویه و نمک و زعفران و آبلیمو باهم خوب مخلوط میکنیم و نوارهای مرغ میریزیم توش و به مدت دو ساعت میزاریم یخچال استراحت کنه.
بعد دو ساعت نوارهای مرغ با گوشکوب فلزی میکوبیم تا نازک بشه و روی نوار مرغ پنیر و جعفری خورد شده و فلفل دلمه ای که بهصورت باریک برش زده میزاریم و رول میکنیم و خلال دندان فیکسش میکنیم.
رول های مرغمون میزاریم تو ماهی تابه که روغن ریختیم در ماهی تابه رومیزاریم اجازه میدیم مغز پخت شه.
و در آخر در ماهی تابه رو برمیداریم تا قشنگسرخ بشن.
@shirini71❤️
۱۸ مرداد ۱۳۹۸
#دسر_زعفرانی
#دسر_لیوانی
مواد لازم برای شش نفر
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر نصف پیمانه
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱ ق چ
زعفران دم کرده و گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا شیر و شکر را جوشانده سپس زعفران و گلاب و وانیل و پودر ژلاتینی که با ۱/۳ آب حل شده و بن ماری کردید را به مواد اضافه کنید کمی که جوشید خاموش میکنیم .
میزاریم خنک بشه حالا خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم فقط باید موادتون خنک شده باشه وگرنه خامه میبره ؛ در ظرف مورد نظر میریزیم و چند ساعت داخل یخچال میمونه تا خودشو که گرفت تزیین کنید .
دسر بسیار خوشمزه ای هست
😋 حتما امتحانش کنید 😉
@shirini71❤️
۱۸ مرداد ۱۳۹۸
#پیتزای_مرغ_و_قارچ ⛱
🔴طرز تهیه🔻🍕
🔸کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
۱۸ مرداد ۱۳۹۸
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مینی_برگر_مرغ
@shirini71❤️
۱۸ مرداد ۱۳۹۸
۱۹ مرداد ۱۳۹۸
۱۹ مرداد ۱۳۹۸
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🍉 روز نوزدهم مرداد 🍉
🍋ناشتا: یک لیوان آب
🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو
🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+۵ قاشق خورشت کم چرب
🍋عصرانه : چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی
🍋بعد از شام 1 عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71❤️
۱۹ مرداد ۱۳۹۸
#تابه_مکزیکی
✏مواد لازم برای۶ نفر :
🚩پنیر چدار رنده شده ۳/۴ پیمانه
🚩لوبیا (کنسرو) ۳۴۰ گرم
🚩پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری
🚩پودر چیلی ۲ قاشق چای خوری
🚩برنج پخته نشده ۱ پیمانه
🚩کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم
🚩ذرت نیمپز ۲ پیمانه
🚩سوسیس ۳۴۰ گرم
♨طرز تهیه:
🔹سوسیسها را خرد کنید و در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
🔹ذرت، گوجهفرنگی، برنج پخته نشده، آب، پودر چیلی و پودر زیره سبز را در تابه بایکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
🔹سپس حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه نیمجوش بپزند و آب آنها تبخیر شود. در این فاصله باید برنجها نیز تا اندازهای نرم شده باشند. لوبیا و سوسیسهای پخته شده را اضافه کنید.
🔹پنیر را بریزید و در تابه را دوباره ببندید تا 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم پنیرها آب شوند.
@shirini71❤️
۱۹ مرداد ۱۳۹۸
#موهیتو_لیمو
@shirini71❤️
♨طرز تهیه
🔸 دو عدد لیموترش بزرگ را چهارقاچ کنید. آن ها را با پوست داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید، دو پیمانه آب و ۲/۳ پیمانه شکر اضافه کنید. در غذاساز را بگذارید و ۳۰ ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا لیمو ها خرد شوند (قرار نیست پوره شوند، فقط باید خرد شوند تا طعمشان خارج شود).
🔹مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آن ها اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
🔸برای سرو موهیتو، لبه های لیموهای ترش را به لبه لیوان هایی که می خواهید سرو کنید بمالید. سپس آن ها را داخل شکر فشار دهید تا دانه های شکر به لبه لیوان ها بچسبد.
🔹در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عطر و عصاره آن ها خارج شود. مراقب باشید آن ها را له نکنید (قصد این است که فقط عطر و عصاره از آن ها خارج شود). اگر هاون ندارید، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبی می توانید این کار را انجام دهید. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آن ها قالب های مکعبی یخ رابریزید و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید با قاچ های لیمو آن ها را تزئین کنید.
💡دقت کنید : از شکری استفاده کنید که دانه ریز دارد و خیلی سریع در آب حل می شود.
اگر یکم آب پرتغال طبیعی را در آن بریزیم هم طعم جالبی میگیرد.
۱۹ مرداد ۱۳۹۸
#خورش_اناردانه_مسما
@shirini71❤️
✏مواد لازم برای۴ نفر
🚩مرغ ۱/۲ عدد
🚩انار دانه شده ۲ عدد
🚩پیاز ۲۰۰ گرم
🚩شکر در صورت تمایل ۲ قاشق غذا خوری
🚩رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
🚩نمک و فلفل به مقدار لازم
🚩روغن به مقدار لازم
🚩زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
♨طرز تهیه
🔹مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ میكنیم. سپس آن را به همراه آب میگذاریم تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجهفرنگی را به مرغ میافزاییم تا خوش رنگ شود. پیاز خلالی خرد شده را با كمی روغن در تابه تفت میدهیم، سپس دانههای انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
🔹وقتی مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد. در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش میكنیم. این خورش باید غلیظ و كمآب باشد.
💡سایر نکات
میتوانید كمی شكر به این خورش بیافزایید تا طعم آن شیرینتر شود.
۱۹ مرداد ۱۳۹۸
🔷#ترفند_آشپزی
اگه زرشکت سیاه میشه و بلد نیستی
روغن خیلی داغ رنگ زرشک را از بین میبرد باید در هنگام پخت به ان شکر اضافه کرد و ان را روی حرارت ملایم به مدت زمان کم تفت داد.
@shirini71❤️
۱۹ مرداد ۱۳۹۸
🔷#فينگرفود_الى
دوتا نون تست رو روى هم بذاريد و با كاتر گِرد قالب بزنيد و با وردنه حسابى تختش كنيد تا نونها بهم بچسبن
يا ميتونيد اول با وردنه تخت كنيد بعد كاتر بزنيد من از روش اول استفاده كردم
بعد يه تخم مرغ رو بزنيد تا از لختگى دربياد ١/٤پيمانه شير بهش اضافه كنيد نون ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخارى بغلتونيد بعد داخل روغن داغ سرخ كنيد،نونها وقتى توى روغن برن پف ميكنن هر دو طرفش رو سرخ كنيد بعد از وسط با قيچى دونيم كنيد و داخلشرو باهر چيزى كه دوست داشتين پر كنين
اصلش اينه كه داخلش رو
با مرغ پخته و ريش شده
خيار شور نگينى خرد شده
يه كم جعفرى ريز خرد شده
سس مايونز
نمك و فلفل
همه رو با هم مخلوط كنيد و داخل جيب ها بذاريد
از مواد ماكارونى هم مي تونيد استفاده كنيد فقط خيلى كم روغن باشه.
@shirini71❤️
۱۹ مرداد ۱۳۹۸