eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
خواص انواع گوشت گوشت گوسفند ▫️وزن دهنده، منبع آهن گوشت گوساله ▫️لاغرکننده، منبع آهن ران مرغ ▫️افزایش دهنده وزن، منبع آهن سینه مرغ ▫️افزایش عضلات، منبع پروتئین 🌱 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم لپه ۱لیوان گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم پیاز۱عدد رب گوجه فرنگی ۲ق غ فلفل دلمه ۱عدد گوجه فرنگی ۲عدد نمک وفلفل وزردچوبه،دارچین به میزان لازم آبلیمو ۱ق غ آب نصف لیوان برنج ۴پیمانه لپه رو میزاریم بپزه. پیازهای نگینی خردشده را باروغن تفت میدیم وقتی کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه بعد تفت میدیم،نمک وفلفل وزردچوبه و کمی دارچین اضافه وهمراه گوشت کمی تفت میدیم رب گوجه فرنگی را اضافه وتفت میدیم لپه پخته شده بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده کمی که تفت دادیم گوجه فرنگی رنده شده را اضافه وتفت میدیم آب گوجه کشیده شد، آبلیمو ،آب رو اضافه وحرارت روملایم میکنیم میزاریم گوشت پخته و مواد به خورد هم بره وقتی آبش کشیده شد حرارت رو خاموش میکنیم. برنج رو همراه نمک و روغن وآب درون قابلمه ای میریزیم وقتی آب برنج کشیده شد از روی حرارت برمیداریم برنج رو به ۲ قسمت میکنیم به یک قسمت زعفران اضافه بعد درون قابلمه ای که کمی چرب کردیم میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدیم بعد مواد گوشتی رو روی برنج زعفرانی میریزیم با قاشق کمی صاف میکنیم بعد قسمت دوم برنج رو اضافه میکنیم کمی کره روی برنج میزاریم بعد دم کنی میزاریم ۳دقیقه شعله زیاد بعد شعله رو کم میکنیم ۴۰دقیقه میزاریم تا دم بکشه.وقتی آماده شد برنج رو برمیگردونیم تو دیس سیب زمینی سرخ شده رو هم میریزیم . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای رولت سیب زمینی متوسط : ۴ عدد (خام رنده درشت) تخم مرغ : ۳ عدد پنیر پیتزا : یک لیوان پر جعفری خورد شده ریز : نصف لیوان نمک : ۱ ق غ فلفل سیاه : ۱ ق چ پر مواد لازم برای مواد داخلی رولت: گوشت چرخکرده : ۵۰۰ گرم فلفل دلمه سبز : ۱ عدد فلفل دلمه : قرمز : ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمزه بمیزان لازم اول از همه مواد میانی رو آماده کنید پیاز رو با روغن تفت بدین زردچوبه را بهش اضافه کنید سپس گوشت رو اضافه کرده فلفل سیاه و قرمز بهش بزنید کنی تفت بدین فلفل دلمه و رب را اضافه کنید و مخلوط کنید نصف لیوان آب بهش اضافه کنید در تابه رو بزارید تا بپزه و ابش کشیده بشه. سیب زمینیها رو پوست گرفته و رنده بزنید(درشت)حتنا ابشو بگیرید و داخل کاسه یی بریزید پنیر پیتزا،تخم مرغ،جعفری،نمک و فلفل بهش اضافه کنید و با قاشق خوب مواد و مخلوط کنید کف سینی ۲۵×۳۵ رو کاغذ روغنی گذاشته و با کره چرب کنید(اگه کاغذ نسوز باشه بهتره چرب کردن نمیخواد ولی من کاغذ معمولی استفاده کردم حتما باید با کره چرب کنید) ملات سیب زمینی را بطور مساوی روی قالب پهن کنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا رویه ان کمی طلایی بشه.(مواظب باشید دمای فرها متفاوتن زیاد تو فر نمونه چون خشک میشه) از فر خارج کنید و سیب زمینی پخته شده رو با کاغذ بردارید روی سطح کار بزارید مواد گوشتی را روی سیب زمینی پهن کنید انتهای کاغذ رو بگیرید و محکم رول کنید با کاغذ به قالب برگردونید و ده دقیقه دیگر بزارید داخل فر بعد از ده دقیقه از فر در اورید پنیر پیتزا روش بریزید و دوباره بزارید داخل فر فقط گریل (بالا)روشن کنید تا روی رولت قهوه یی بشه یکم که خنک شد برش بزنید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن جامد خونگی : ۱۴۰ گرم پودرقند : نصف لیوان(میتونید شکر و حذف کنید) تخم مرغ : ۱ عدد وانیل : نصف.ق.چ شیر ولرم : یک چهارم لیوان زعفرون آبشده غلیظ : ۳ ق.غ ارد : ۳/۵ الی ۴ لیوان(من ۴ لیوان ریختم) خرما : ۲۵ عدد روغن مایع : ۲ ق.غ گردوخردشده : نصف لیوان پودرزنجبیل : ۱ ق.م پودردارچین : ۱ ق.م طرز تهیه: روغن جامد(میتونید از روغن صاف قنادی بجاش استفاده کنید)و پودرقندراباهمزن برقی 20ثانیه(با همزن دستی دو دقیقه) بزنید تاموادمخلوط شوندسپس تخم مرغ و وانیل رااضافه کرده و کمی هم زده و شیرولرم و زعفرون را هم اضافه کرده وکمی درحد یکدست شدن هم بزنید و ارد را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید ودرنهایت بانوک انگشتان ورزدهید تاخمیر یکدست و جمع بشه خمیررا داخل کیسه فریزر بزارید و یک دو ساعت دریخچال استراحت دهید برای موادمیانی: پوست وهسته خرماها راگرفته و گردو و روغن و پودر دارچین و زنجبیل رابیفزایید و داخل غذا ساز بریزید تاموادمیانی کاملا یکدست شود(میتونید از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب له کنید) خمیر راپس ازاستراحت باوردنه به ضخامت نیم سانتی پهن کنید قالب بزنید روی یک قسمت مقداری ازموادمیانی بگذارید قسمت دیگرخمیررا روی ان قراردهید و کاتر بزنید. شیرینی ها رادر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت 20 دقیقه درحدی که فقط کمی زیرشیرینی طلایی بشه کافیه این مقدار برای ۱۸ شیرینی شد.اگه ساده دوست دارید باید بجای سه ق غ زعفرون سه ق غ آب ولرم اضافه بشه. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا