eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍜 😋 🔸اول از همه یه دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تو قابلمه سرخش کردم بعد یک و نیم پیمانه برنج آش رو که از قبل خیس کرده بودمو همراه چن حبه سیر خرد شده و ساقه سیر تازه به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه بعد دو قاشق آرد رو با یکم آب سرد خوب همش زدم و ریختم تو قابلمه و نیم کیلو سبزی آش که شامل گشنیز تره . اسفناج و کمی شوید و ترخون رو بهشون همراه یک پیمانه نخود پخته شده اضافه کردم و دو بسته دوغ محلی که بهتره ترش باشه رو ریختم و اینقد همش زدم تا به جوش اومد و یکم که لعاب انداخت آشمون آماده شد ♦️نکته مهم :تا موقع جوش اومدن مدام هم بزنید تا دوغ نبره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ساندویچ هات داگ کریسپی🍓 😋 هات داگ ۹۰٪ گوشت: ۲ عدد نون هات داگ: ۲ عدد پنیر ورقه ای گودا: ۶ عدد کاهو: به میزان دلخواه خیارشور: به میزان دلخواه گوجه فرنگی: یک عدد آرد: یک پیمانه آب سرد : ۲ پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اشکنه کشک یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه ای هست که بین چند مدل اشکنه ای که هست طرفدار زیاد داره برای درست کردن این اشکنه مواد زیر لازم هست که من تخم مرغ و سیب زمینی رو خودم اضافه کردم که شما میتونید نریزید و فقط از مدل ساده اش لذت ببرید👌🏼 پیاز یک عدد سیب زمینی دو عدد کشک ساییده یک پیاله مرزه که میشه از شنبلیله هم استفاده کرد گردو رنده شده ۴ عدد زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم . این بار پیازها رو ما به جای نگینی خلالی برش زدیم و برای اینکه بوی کمتری بده و بهتر سرخ بشه داخل آب ریختیم بعد اون ها رو سرخ کنید و وقتی خوب طلایی شد زردچوبه رو به ا ن اضافه کنید بوی زردچوبه که بلند شد مرزه و گردو رو بهش اضافه کنید و ح استون باشه که نسوزه میتونید از ردی حرارت بر دارید و بعد برید سراغ بقیه کار ها . سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنید و تفت بدین . کشک رو با آب ترکیب کنید و خوب هم بزنید . کشک و به پیاز اضافه کنید و بعد سیب زمینی هارو . من برای یک اشکنه ترکیبی جدید تخم مرغ هم زده هم به غذا اضافه کردم که خیلی خوب شد ولی اگر دوست ندارید میتونید تخم‌مرغ رو نریزید🤗 . اشکنه کشک شما آماده است نوش جان در آخر اضافه کنم که اگر تخم مرغ و سیب زمینی رو اضافه نکنید میشه همون کلجوش یا کال جوش معروف و خوشمزه😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥕🥕 ارد ۱لیوان ارد برنج نصف لیوان هویج ن کیلو روغن مایع نصف لیوان شکر ۱ونیم لیوان (اگه خیلی شیرین دوس دارین ۲ لیوان ) گلاب نصف لیوان اول هویجاتونو بپزین و کاملا تو غذاساز بلند شون کنین تا پوره بشن بعد ارد سفیدتون تفت بدین تا خامیش گرفته بشه اخرای پخت ارد سفید، ارد برنجتون رو اضافه کنین و چند دقیقه دیگه تفت بدین حواستون باشه اردتون کاملا خامیش گرفته بشه اما تغییر رنگ نده بعد روغن مایع رو اضافه کنین و یکدست کنین ، پوره هویج رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین تا حلواتون جمع بشه حرارت رو خاموش کنین ، شکر رو با گلاب ترکیب کنین و به خورد حلوا بدین و بعد ب دلخواه تزیین کنید😋😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحتترین و خوشمزه ترین پیراشکی ک هر کی خورده عاشقش شده😋 آرد ۳۵۰ گرم تخم مرغ ۱عدد نمک کمی خمیر مایه خشک ۱ قاشق غ بکینگ پودر ۴ گرم پودر وانیل شکر ۳۰ گرم کره نرم شده ۴۰ گرم شیر ۲۰۰ میلی لیتر ولرم 💜💜💜 داخل ظرفی شکر،ارد،تخم مرغ،،نمک،وانیل،بکینگ پودر، رو ترکیب میکنیم. شیز ولرم رو ک با ی قاشق شکر و مایه خمیر ترکیب کردیم و گذاشتیم ب عمل بیاد به مواد خشک اضافه میکنیم. بهش ۱ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان میدیم تا استراحت کنه. از خمیر اندازه گردو جدا کرده و داخل روغن داغ سرخ میکنیم پیراشکی هارو داخل ترکیب شکر و دارچین زده و در آخر دوست داشتین با شکلات میل کنین. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 😋 ▫️چغاله بادام : 400 گرم ▫️گوشت خورشتی : 400 ▫️نعنا و جعفری : نیم کیلو ▫️گوجه سبز : نصف پیاله(در صورت تمایل ) ▫️نمک و زردچوبه : به میزان لازم ▫️پیاز : 1 عدد 🔸ابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت داده همراه با آلوچه سبز به خورشت تون اضافه میکنیم فقط آلوچه سبز رو آخر خورشت میریزم چون زود پخته میشه باید حواستون باشه که آلوچه ها تون له نشه چون چاشنی خییییلی خیییلی خوشمزه ای به خورشت تون میده در آخر نمک رو هم اضافه کنید( و اگر هم دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته