هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
با این سبزی خوش طعم قندخونتان را کنترل کنید!
▫️پیازچه علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد؛ این نوع سبزی در حفظ سلامت قلب، تقویت استخوان ها بسیار مفید است.
▫️همچنین برای پوست، درمان سرماخوردگی، حفظ سلامت چشم ها، کاهش ریسک سرطان، کنترل قند خون، سلامت گوارش، برطرف کردن عفونت ها بسیار مفید است و میتوان از آن بهرههای زیادی برد.
@MajalePezeshki71
کله جوش و اشکنه جزو غذاهای سنتیه ,که هر شهری به یه نحو درست میکنه که همین نکته کلی تنوع بهش داده ,تو پیج انواع متفاوتش هست ,مقایسه کنید هر کدوم به نظرتون با سلیقه خانواده جوره همونو درست کنید👆😊👌
خوراک کله جوش یا کالجوش😋
یک غذای خوشمزه و سرشار از کلسیم و فسفر و پروتئین ، از غذاهای محلی اصفهان و غذای اصیل ایرانی ست.
🥣 طرز تهیه :
یک عدد🧅 پیاز درشت رو خرد کرده و تفت دهید
سه قاشق گردو خرد شده رو اضافه وتفت بدین
سپس نیم کیلو کشک محلی رو که با آب رقیق شده رو اضافه کرده
بعد از ریز جوشید نعنا داغ و نمک و زردچوبه و درصورت دلخواه فلفل سیاه رو اضافه کنین .
البته اصل این غذا با روغن حیوانی درست میشه ولی میتونین یک قاشق کره هم اضافه کنین.
کالجوش آماده رو با نان محلی نوش جان کنین.
@shirini71
#كتلت_ساطوري(سنتي گيلان) 🧆 😋
▫️٥٠٠ گرم گوشت با چربي
▫️يك عدد پياز
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️جعفري ١ ليوان خرد شده
▫️گوجه حلقه شده يا گيلاسي به مقدار لازم
▫️ابغوره ١.٤ ليوان
▫️نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
🔸گوشتو با حوصله ساطوريش كنيد و بعد به ترتيب پياز رنده شده جعفري خرد شده تخم مرغ و ادويه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم سپس به اندازه ي دلخواه سرخ كرده و بعد گوجه هارو روي كتلت ميچينيم و كمي اب اضافه ميكنيم تا بپزن در اخر ابغوره اضافه كرده و يكي دو جوش خوره و خاموش ميكنيم
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_خرمایی👩🍳
ده عدد خرما
دو قاشق ارده
نصف پیمانه آرد نخودچی
کیک یک تخم مرغی بدون فر😋😋😋😋
#کیک_یک_تخم_مرغی
#کیک_ساده
مواد لازم
آرد یک و نیم لیوان
شکر یک پیمانه
ماست یا شیر 3/4 (میتونید از آب یا آبمیوه هم استفاده کنید)
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
پودر پوست پرتقال یک قاشق چایخوری(دلخواه)
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر, تخم مرغ, پودر پوست پرتقال و وانیل را تا زمانیکه کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید. سپس شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و روش کنجد و بادام پرک با ... بریزید. مدت حدودا 50 دقیقه داخل فر که با دمای 180 گرم شده قرار دهید.
◀️میتونید از هر قالبی که در دسترس دارید استفاده کنید من از قالب لوف به سایز ۲۰ در ۱۳ سانتیمتر استفاده کردم.، قالب گرد به قطر ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتر هم مناسبه. حتی میتونید تو قالب بزرگتر درست کنید تا کیک پف کمتری داشته باشه و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ازش استفاده کنید.
من این کیکو با فردست ساز درست کردم
🍕🥗
@shirini71
✅ ژله میوه ای 😋
ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم.
#ژله_میوه_ای
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#اسنک_سیب_زمینی_غذایی_هندی
مواد لازم:
سینه مرغ بی استخوان: 200 گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
سیب زمینی: 2 عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
پیاز: 1 عدد متوسط
نان تست: 16 ورق
گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)
پیتزا گودا:8 ورق
سیر: 2 حبه(رنده شده)
پنیر پیتزا: به مقدار لازم (رنده شده)
نمک، فلفل، زردچوبه، کره: به مقدار لازم
طرز تهیه
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
مواد را مدام هم بزنید و 7- 10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
بعد آن ها را به مدت 3 تا 6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می شود.
● نکته
مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آب لیمو و زعفران مزه دار کنید
@shirini71
بی خیال تمام دلواپسی هایمان
به موسیقی دلنواز گوش کن
فنجانت را سر بکش
و بگذار آنقدر حالمان خوب باشد
که یادمان برود
امروز چند شنبه است🌸
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
پانزدهم خرداد ماه 1402
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
2عدد میوه
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +
2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری)
@shirini71
🥞#كويي_كاكا (گويش گيلكي)، يك #پنكيك كاملا ايراني و اصيل از گيلانه.اين دسر يا شيريني خوشمزه از كدو حلوايي تهيه ميشه و پيشنهاد ميكنم امتحانش كنيد.
🥞مواد لازم برای شش عدد کاکا به اندازه پیش دستی:تخم مرغ چهار عدد،شکر یک ليوان،شير نصف ليوان،وانیل پودری یک سوم ق چایخوری،کدو حلوایی پخته شده و پوره شده یک ليوان(كدو رو با كمي شكر و آب كم بپزيد و بذاريد آب كاملا تبخير بشه و بعد له كنيد)،زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری،آرد سه ليوان،پودر هل یک قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:شکر+تخم مرغ+وانیل رو هم بزنید ، بعد شیر+پوره کدو+زعفران رو اضافه کنید و هم بزنيد،در آخر تركيب آرد و پودر هل رو به اضافه کنید و هم بزنید،حالا اجازه بديد يك ربع تا نيم ساعت مواد استراحت كنه.اين كار در كيفيتش تاثير داره.
تابه رو با روغن داغ کنید و از موادتون با ملاقه در تابه بريزيد(خيلي ضخيم نباشه)و با شعله ی کم دو طرفش رو سرخ کنید.
ميتونيد با كمي عسل و گردو سرو كنيد البته همينجوري بصورت ساده هم عالي
@shirini71
🥘#مرغ_ترش
اول پیاز روتفت میدیم بازرد چوبه وفلفل قرمز چرخ شده وبعد سبزی مرغ ترش که همون سبزی شکم پر هست (سبزیجات معطر شمال _زولنگ _اناریجه_اوجی_سیر فراووون_جفعری ...)روبهش اضافه می کنیم خوب تفت میدیم وبهش ۲قاشق غذا خوری گردوی سابیده اضافه می کنیم خوب تفت میدیم وآب جوشیده بهش اضافه می کنیم کمی آب مرغمونو زیاد دریاچه نشن فقط ودرشو میزاریم تاخوب جابیوفته وآخرا یه قاشق رب انار ملس هم زد تنگش ومرغمونو هم بهش اضافه می کنیم وقبل سرو کمی آب نارنج تازه هم بهش اضافه میزانش بسته به ذائقتون داره
مرغ روهم مثه همیشه درست کردم بانمکو زردچوبه وفلفل مزه دار وباکمی آب ویه قاشق روغن گذاشتم هم بپزه وهم سرخ شه
دوستان درصورت عدم دسترسی به فرمول سبزیای شمال می تونین ازمخلوط گشنیز شمبلیه خیلی کم وجعفری _پونه اگه نبود نعنا و برگ سیرجایگزین استفاده کنین
🌺 @shirin71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خانگی
مواد لازم: سیر ۲ حبه، قارچ بزرگ ۴ عدد،هویج متوسط ۱ عدد،سینه مرغ کامل ۱ عدد،
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان،روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری،دارچین ، هل و جوز هندی به اندازه کافی،نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی،آویشن ، پودر سیر و تخم گشنیز به اندازه کافی،
مواد داخلی کالباس مثل هویج و قارچ دلبخواه و قابل حذفه
💟دقت کنید این دستور خونگیه و طعمش دقیقا شبیه کالباس بیرون نمیشه ولی اگر دوست دارین خودتون توی خونه کالباس درست کنید می تونید از این روش استفاده کنید.