eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قابلمه ای 😍😋 چطور بود؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد طرز تهیه: مواد لازم ۲ فنجان آرد ۱فنجان شکر ۱پیمانه پودر کاکائو بکینگ پودر ۱ پیمانه روغن ۱پیمانه آب ۴ عدد تخم مرغ حتما شعله پخش کن بزارید و در و دم کنی باشد و حرارت را خیلی کم کنید وقتی کاملا کیک پف کرد و پخته شد با خلال یا چاقو تست کنید اگر به آن کیک نچسبد کیک ما آماده است @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
25.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید یک حلوای خوشمزه،لطیف ،خوش عطر و دوست داشتنی سیب گلاب رنده شده یک لیوان، آردسفید یک لیوان، شکریک لیوان، آب یک لیوان، کره ۵۰ گرم، روغن جامدیک ق غ، روغن مایع ۱/۳لیوان، گلاب ۱/۴ لیوان، زعفران دم کرده 🔴آردرو روی حرارت کم مدام هم بزنید تفت بدید تا رنگ آردتغییر کند بعد الک کنید سیب را پوست بگیرید ورنده کنید. آب، شکر و سیب گلاب مخلوط کنید روی حرارت بگذارید وقتی جوش اومد و شکر حل شد زعفران و گلاب را اضافه کنید یکی، دو جوش زداز روی حرارت بردارید آردالک شده را به تابه منتقل کنیدکره و روغن را اضافه کنید کمی آرد رو با روغن تفت بدید بعد شربت را در دو مرحله به حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا جایی که حلوا جمع شود و بعد ها را گهواره کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزیین کنید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🍹 نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و  شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم  این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و‌سرد.میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
با پودر خامه پودر خامه گیاهی یا قنادی ۶-۷ قاشق غذا خوری شیر سرد ۱ فنجان پودر قند ۴ قاشق غذا خوری اسانس دلخواه ۲ قطره طرز تهیه ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۵دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دور متوسط همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.در اواخر کار اسانس دلخواه رو هم اضافه میکنیم. زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاكستانی مرغ چرخكرده300گرم،پياز رنده شده كه آب اضافشو گرفتيم1 متوسط،گراماسالا 1ق غ سر پر،برگ گشنيز ساطوري3ق غ،فلفل قرمز1ق مرباخوري،آب ليموي تازه1ق غ،كره ذوب شده2ق غ،نمك و زردچوبه. تمام مواد رو مخلوط و خوب ورز بديد(كره هم با مواد مخلوط ميشه،پياز خيلي ريز رنده بشه،گشنيز كاملا ساطوري).حالا سيخهاي چوبي رو برداريد،دستتون رو با آب مرطوب كنيد و از مواد به سيخ بزنيد ،تابه داغ رو با قلمو چرب كنيد(با كره) و كبابها داخلش بذاريد تا بپزه و برشته بشه. روي كباب با قلمو كره بزنيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا