eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم. با گوشت و زرد چوبه و نمک و فلفل با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم. برای کنار غذا، گوجه_فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم. این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید. نوش جان @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ ‌ مواد لازم : پودر جوانه گندم 2 ق س آرد سفید 1 ق س شکر 200 گرم روغن حیوانی یا کره 150 گرم آب 1/2 پیمانه زعفران ساییده شده 1/8 ق چ پودر هل 1/2 ق چ پسته و خلال بادام جمعا 100گرم گلوکز در صورت تمایل 2 ق غ طرز تهیه : پودر جوانه گندم و آرد را الک کرده و روی شعله ملایم حدود 3 دقیقه تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. آب و شکر را به قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زدن ادامه دهید تا مواد شروع به جوشیدن و کف کردن کند، سپس روغن یا کره را اضافه کنید و بعد از ذوب شدن کره و کف کردن مواد، گلوکز و هل و زعفران را اضافه کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مواد به غلظت برسد و قهوه ای رنگ شود و از دیواره های قابلمه با حالت کشسانی جدا شود. زمانیکه غلظت مواد به حد مطلوب رسید فورا با یک ملاقه از مواد داخل سینی چرب یا آردپاشی شده بریزید و خلال بادام و پسته از قبل کوبیده روی مواد بپاشید و با گوشتکوب شروع به کوبیدن و صاف کردن سوهان کنید تا پسته و بادام به سوهان بچسبد و سوهان نازک شود و کمی از اطراف ترک بخورد. سریعا با یک چاقو روی سوهان خطوط نامنظمی ایجاد کنید که مشابه نمونه بازاری شود. سرعت عمل به شدت حائز اهمیت است، بلافاصله سرد میشود و دیگر قابلیت شکل گیری ندارد. پخت بیش از حد سوهان باعث سفت شدن آن میشود و قابل جویدن نیست. سوهان با تایم پخت کوتاه در سینی حرکت می کند و اصلا صاف نمیشود و به گوشتکوب میچسبد. همین که سوهان کمی خودش را گرفت از روی سینی جابجا کنید تا بعدا بتوانید به ظرف سرو انتقال دهید، اگر مدت زیادی بگذرد سوهان به سختی از سینی جدا یا خرد میشود. بعد از سرد شدن سوهان آماده سرو می باشد. . . پ.ن: هم زدن به شکل دورانی باشد. پ.ن: در روش صنعتی مقداری از شکر را با زرده تخم مرغ مخلوط میکنند و در آخر به مواد سوهان اضافه می کنند. پ.ن: پودر جوانه گندم را از لوازم قنادی یا هایپرمارکت بخرید و جایگزینی ندارد. پ.ن: این میزان مواد 6 سوهان با قطر حدودا 10 سانتی میدهد. پ.ن: ترجیحا پخت را در قابلمه مسی انجام دهید. پ.ن: سوهان خانگی به علت نداشتن وسایل کارگاهی تفاوت هایی با سوهان بازاری دارد اما با پخت مناسب و اصولی بسیار مشابه بازاری است. پ.ن: در صورت استفاده از کره بافت سوهان نرم می باشد. ‌‌marjan_rezazade @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 🍔😍 خونگی ، راحت و خوشمزه و خوش بافت😍 حتما با این روش امتحان کن مطمئنا خوشت میاد🤤🤤 ❣️موادلازم❣️ 🎀گوشت مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم (بهتره از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده بشه) 🎀کره یا دنبه گوسفندی ۵۰ گرم 🎀پیاز یک عدد متوسط (رنده و آب گرفته ) 🎀جعفری ساطوری شده ۳ ق غ 🎀نمک به مقدار کافی 🎀پودر سوخاری ۱ ق غ سر پر ❇️درصورت دلخواه ۲ تا ۳ حبه سیر هم میتونین بریزین ✅️من از یک عدد سینه و یک عدد ران مرغ استفاده کردم 🟢🟢استفاده از دنبه یا کره باعث نرم و خوشمزه تر شدن برگر میشه و خشک نمیشه. 🟠ادویه جات🟠 🟣پودر پاپریکا ۲ ق چ 🟣پودر پیاز ۱ ق چ 🟣پودر سیر ۱/۲ ق چ 🟣آویشن ۱/۳ ق چ 🟣پودر تخم گشنیز ۱ ق چ 🟣فلفل سیاه ۱ ق چ 🟣فلفل قرمز ۱/۳ ق چ ✅️درصورت دلخواه میتونین ۱ ق مرباخوری سس خردل به مواد مرغ اضافه کنین. ✅️بعد از قالب زدن برگرها حتما اونها رو یک ساعت داخل فریزر بزارین. ✅️ برگرها حدود ۱۰ دقیقه سرخ بشن کافیه ✅️برای قارچ هم مقدار اون و پنیر پیتزا دلخواه هست    ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  ✏مواد لازم برای۵ نفر 🔸بروکلی بدون ساقه  ۹۰۰ گرم 🔸سوسیس   ۱۰۰ گرم 🔸پنیر چدار   ۲۷۰ گرم 🔸خامه‏   ۲-۱ پیمانه 🔸آرد   ۱/۳ پیمانه 🔸تخم مرغ   ۵ عدد 🔸فلفل سیاه   ۲ قاشق چای خوری 🔸سس خردل   ۲ قاشق چای خوری 🔸نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری ♨طرز تهیه 🔹یک ظرف بزرگ را پر از آب کنید و به میزان کافی نمک اضافه نمایید و اجازه دهید تا جوش بیاید. بوته های کلم بروکلی را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه آنها را بپزید تا حدی که کمی نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد، آبکشی کنید. 🔹سوسیس ها به شکل مربع‌های 0.5 سانتیمتری خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید و آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه آنها جذب دستمال شود. دمای فر را به 210 درجه سانتیگراد برسانید. 🔹کف و دیواره یک ظرف مناسب سرو را کره بمالید. تخم‌مرغ ها را هم بزنید. در یک ظرف دیگر تخم‌مرغ ها را به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید 🔹پنیر چدار را رنده کنید. نمک، فلفل، خردل و تقریباً ⅓ پنیر چدار را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید. کلم بروکلی های پخته را در ظرف نچسب بریزید و⅓ دیگر از پنیر چدار را روی آنها بپاشید سپس سوسیس ها را اضافه کنید 🔹مخلوط آرد و تخم مرغ و خامه را روی این مواد بریزید. به این ترتیب تمام ظرف پر از این مخلوط می‌شود. باقیمانده پنیر چدار را روی این مواد بریزید. 🔹به مدت 25 الی40 دقیقه این مخلوط را در فر بپزید تا زمانیکه سطح رویی آن قهوهای شود. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا از سوختن آن جلوگیری شود ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 شيريني دانماركي آرد 5 لیوان( یا بیشتر) خمير مايه سه قاشق غذاخوري شير ولرم يك پيمانه تخم مرغ سه عدد شكر نصف لیوان روغن مايع يك پيمانه زعفران اب شده يك قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي: دو پیمانه شیر يك پيمانه شكر نصف پيمانه آرد نصف چايخوري وانيل براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت زعفران يا كنجد قبل از هر كاري اول يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه تا خمير مايه عمل بياد كرم رو درست كن كه سرد بشه.. درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه. آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام آرد رو الك كنید. تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه. با وردنه پهن ميكني. خيلي نازك كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاجشتي كه چه بهتر ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه اگه خمیر مایه تازه باشه خمیر زود آماده میشه. روي خمير ها زرده و زعفران و یه کم شکر ریختم . كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش. به مدت پونزده تا بيست دقيقه من خودم تو ماکروفر پختم 150 درجه تقریبا بیست دقیق
دوست داری تو گوشیت یه داشته باشی کە نسخە همە رو داشتە باشی تا بتونی خودت رو کنی؟😍🌿🍃🌱 📣📣 درمان فوری تمام بدون رفتن به بیمارستان با طب سنتی😍 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b حتما اینجا یه سر بزن👆👆👆