eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅شب نمیتونی زود بخوابے؟ صبح خسته اے؟ 🔅  برای صبحانه عدسی بخورید 🔅  عدسی به رفع خستگی کمک می کند و عوارض بی خوابی را کاهش می دهد... ‌‌‌‌‌‌‌@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد اولیه: گوشت سردست 500 گرم عدس 100 گرم برنج سه قاشق سوپ‌خوری پیاز سرخ کرده یک پیمانه کشک و روغن و نمک و فلفل و گردو و نعنا خشک به میزان لازم پیاز دو عدد طرز تهیه: در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه می‌کنیم.بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و می‌گذاریم تا مواد خوب بپزد.سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط می‌کنیم.دو لیوان آب یا آب‌گوشت و نمک و فلفل روی این مواد می‌ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی هم می‌زنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود.ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف سرو می‌کشیم.روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده بعد سرو می‌کنیم. 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 تخم مرغ ۲عدد شکر نصف پ شیر داغ داغ نصف پ خامه ی فرم گرفته ۱ پ نسکافه 1 ق، غ وانیل 1/4 ق، چ پودر زلاتین ۱ق،غ فندق خرد شده نصف پ طرز تهیه زرده و سفیده را جدا کرده، زردها راباشکر و وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، شیررا روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاد نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم هم پخته میشوند و خام نیستن پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم. سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای خمیر: 250 گرم کره 150 گرم شکر 2 عدد زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ کامل آرد به میزان لازم (تا جایی که خمیر به دست نچسبه) وانیل نصف قاشق غذاخوری خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری نمک یک پنس شیر عسل کاراملی شکلات ✍🏻همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کنید تا یه کرم سفید به دست بیاد سپس به تدریج آرد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید تا یک خمیر منسجم که به دست نچسبه بدست بیارید ، خمیر رو به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و سپس اون رو توی فر با دمای 180 درجه قرار دهید ✍🏻بین هر دو تا بیسکوییت شیرعسلی کارامل بریزید و شیرین عسل رو در شکلات فرو کنید روش رو هم با شکلات آب شده میتونید تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده راهمراه بادوتاپیازدرشت که ازقبل رنده کرده وآبش رو گرفتیم حسابی مخلوط می کنیم میتونیم برای برکتش ۱سیب زمینی درشت هم رنده ریزکنیم آبش رو کامل بگیریم وبه گوشت اضافه کنیم حالا یک حبه سیررو رنده یا حسابی له کنید ۱قاشق چایخوری دانه های گشنیزوزیره سیاه که حسابی کوبیدیم رو همراه با۲قاشق غذاخوری زعفران پودر زنجبیل ومقداری پودر سماق زردچوبه به مقدارکم همراه بانمک به موادگوشتی اضافه می کنیم وبادست حسابی ورز میدهیم به مدت ۱ساعت در یخچال گذاشته تاحسابی ادویه جات به خورد گوشت بره حالا دست به کارمی شویم ودوتاسیب زمینی سایزبزرگ باپوست نازک وصاف خیلی تمزمی شوریم باپوست به قطعه های سایز بزرگ برش می زنیم درون روغن سرخ می کنیم وکنارمی گذاریم حالا موادگوشتی را به هرشکلی که دوست داشتیم شکل می دهیم ودرون روغن سرخ می کنیم بعداز سرخ شدن درون همان ماهیتابه باهمان روغن مقداری پوره گوجه همراه با ۱قاشق پررب گوجه فرنگی ومقداری زردچوبه سرخ می کنیم ودر آخرآبلیموی تازه همراه بانمک به سس اضافه کرده وباآب مقداری رقیق می کنیم وشامی هارو توش قرارمیدیم به مدت ۲۰دقیقه سس وشامی بهم طعم بدن کافیه باچلو زعفرانی محشرمیشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا