#خورش_لوبیا_سفید
#طرز_تهیه
لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید.( لازم به ذکر برای اونایی که نمی دونن؛ این لوبیا اندازهی لوبیا قرمز نیست. درشتر و سه برابرشه !! )
یک عدد پیاز خرد کرده و داخل روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشه. گوشت رو اضافه کنید تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه. فلفل سیاه ،زردچوبه و دارچین بریزید که عطرشون آزاد بشه.
آب جوش بریزید حرارت کم کنید و اجازه بدید گوشت بپزه. لوبیا رو جدا بپزید وقتی گوشت نیم پز شد بهش اضافه کنید رب گوجه رو داخل روغن تفت بدید و به همراه نمک، زعفرون و ابلیمو به خورش اضافه کنید و اجازه بدید خورش جا بیفته.
@shirini71
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس موکا😍😋
مواد لازم:
نسکافه فوری☕️ ۳قاشق غذاخوری
پودر قند🍚 ۳قاشق غذاخوری
ابجوش🔥💧۳قاشق غذاخوری
بستنی🍦 در صورت دلخواه
کافیه همه رو مخلوط کنید با صافی سریع هم بزنید که فوم بگیره 🫠
✅گوشفیل خونگی😋
✍مواد لازم خمیر;
آرد قنادی سه پیمانه
تخم مرغ یکعدد
شیر ولرم یک لیوان
نمک نوک ق چ
شکر یک ق س
بکینگ پودر یک ق م
وانیل نوک ق چ
کره دو ق غ
دارچین یک ق چ
🥣 طرز تهیه:
کره رو با تخم مرغ میزنیم ،کره،شیر،وانیل،شکر،و نمک رو اضافه کرده بعد آرد الک شده رو به همراه بکینگ آرو آروم اضافه کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد نیم ساعت یحچال بزارین وبعد باز کنین یکی دو سانت ،بعد قالب و در روغن شناور داغ سرخ کنین
در شربت ولرم بریزین و بزارین چن دقیقه جذب کنه.
✍مواد لازم شربت;
آب،شکر،گلاب نیم پیمانه،زعفران،پودر هل،آبلیمو یک ق م
شربت رو رقیق برندارین که موقع انداختن گوشفیل ها خمیر نشن،نسبتن غلیظ بردارین
@shirini71
#کلوچه زنجبیلی:
آرد:۴۰۰گرم
پودرقند:۱۴۰گرم
آب:۱/۲پیمانه
جوش شیرین:۱ق م
تخم مرغ:۱عدد
روغن قنادی:۹۰گرم
شکرکارامل یا شربت بار:۱۴۰گرم
رنجبیل:۲ق غ
روغن وپودرقندراباهمزن بزنید،تخم مرغ وزنجبیل اضافه شودوهمزن بخورد،شکرکارامل وبعدازآن آب اضافه شودوهمزن بزنید.جوش شیرین راباآردمخلوط کنیدوبه موادقبلی اضافه شودوبادست ورزدهید. سپس خمیررابه قطریک سانت پهن کنیدوکاترگردبزنیدوداخل لیست چرب شده بچینیدوچندتاچنگال روی کلوچه هابزنیدوداخل فر۱۶۰به مدت ۲۰تا۳۰دقیقه بگذارید،وتازمانی که ولرم است داخل ظرف درب داربگذاریدتالطیف بماند.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نسکافه 😍😋
حالا مقدار مواد
نسکافه : ۱ ق چ
شیر :۳ ق غ
آرد :۳ ق غ
یک پنس نمک
ب پ : ۱/۳ ق چ
وانیل :۱/۲ ق چ
روغن: ۱ ق غ
شکر :۱ الی ۱ و ۱/۲ ق غ
تو همون فنجونی که می پزیم ،مواد رو با هم ترکیب می کنیم.
بکینگ پودر رو حتما الک کنید
آرد رو حتما الک کنید
یک پنس نمک رو هم بعد آرد بزنید من یادم رفت🙈
برای پخت داخل ماکروفر در حالت پخت معمولی ماکروفر به مدت یک دقیقه بزارید بعد با سیخ چوبی امتحان کنید اگه حس کردید نپخته ۳۰ ثانیه هم بزارید،دیگه بیشتر نذارید خراب میشه.
راستی فنجون رو دقیقا در وسط ماکروفر بذارید.
اگه ماکروفر ندارید فنجون رو بزارید داخل یه قابلمه و تا نصف فنجون آب جوش بریزید و با دم کنی بزارید بپزه ،پانزده تا بیست دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید اما در قابلمه رو ده دقیقه دیگه باز کنید و نوش جان کنید.
راستی من یه ذره خامه قنادی هم روش زدم که دیگه طعمش محشر شد واقعا😉
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.