موهيتو توتفرنگي
هشت تا ده توتفرنگي درشت+ده برگ نعناع +سه تا چهار ليموترش كه پوستشو گرفتيد رو در يك ظرف بريزيد و با دسته ي گوشتكوب كمي بكوبيد تا عصاره هاشون خارج بشه .
اين تركيب رو داخل پارچ بريزيد،نصف ليوان شربت توتفرنگي و يك ليتر آبِ گازدار بهش اضافه كنيد(سوپر ماركتها دارن)، با يخ و برشهاي ليمو و توتفرنگي و برگ نعناع سرو كنيد.
نکته:موهیتو در اصل با لیمویی که پوست داره درست میشه ولی چون خیلیها اون طعم تلخی که ممکنه پوست و هسته لیمو ایجاد کنه رو نمیپسندن،میتونید پوست و هسته لیمو رو جدا کنید
@shirini71
کماج همدان
کره یا روغن محلی نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم
شکر ۳ چهارم لیوان
ماست نصف لیوان ممکنه کمی بیشتر یا کمتر استفاده بشه بستگی به میزان جذب آردتون داره
آرد ۳۷۵گرم معادل ۲ونیم لیوان
جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
تخم مرغ ۱ عددکوچک (سفیده برای خمیر زرده برای رومال)
وانیل ۱چهارم قاشق چ خوری
نمک معمولی یا نمک میوه یه پنس اختیاری
*شکر و ماست و سفیده تخم مرغ و وانیل و نمک رو باهمزن همزده تا رقیق شود و دانه های شکر حل شود
آردو جوش شیرین الک شده رو کم کم به خمیر اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد
زیادی ورز ندهید تا خمیرتان چرب و چسبنده نشود (گرمای دست کره داخل خمیر نرم و چسبنده میکند )
حالا باید خمیر رو به ۱۶ گلوله اندازه ی گردو شکل بدید و کمی کف دست فشار بدید وپهن کنید و
ودر سینی فر با کاغذ روغنی بافاصله گذاشته و رومال زرده تخم مرغ کنید و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و گریل کنید ..
@shirini71
#قیمه_ریزه
#خوراک
سیبزمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم باز نشه و له بشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیازداغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی ، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه هارو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته، نوش جان
نکته 1 : این خوراک با نان سرو میشه، نوش جان
نکته 2 : سبزی ترخون و مرزه تو این خوراک بسیار مهم هست،نوش جان
نکته 3 : سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید، نوش جان
@shirini71
#باقالی_پلو_با_گوشت
دوتا پیاز رو خیلی ریز خرد کرده و در قابلمه میریزیم تا کمی تفت بخوره سپس گوشت رو اضافه میکنیم و باحرارت ملایم بیس دقیقه تفت میدیم تاکمی سبکبشه سپس زعفرون و نمک و فلفل سیاه و رب میزنیم دو دقیقه تفت میدیم تا رب بازبشه سپس دولیوان آب میریزیم وبا شعله ی ملایم میذاریم بپزه و حسابی جا بیفته
برنج رو ک از قبل خیس کردیم داخل قابلمه ی در حال جوش میریزیم وباقالی هارو اضافه میکنیم تا ب همراه برنج به جوش بیاد و اخرین مرحله هم شوید رو میزنیم و وقتی برنج نیم پز شد آبکش میکنیم.سپس برنج رو توی قابلمه ریختم و کمی روغن و زعفران هم روی برنج ریختم و گذاشتم ک دم بکشه
@shirini71
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#اسموتی مقوی و رژیمی🧑🏻🍳
مواد لازم:
جو دوسر پرک🌾
موز🍌
کره ی بادام زمینی 🥜
شیره ی انگور🍇
شیر🥛