eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: مسواک زدن،  نور چشم را زياد می كند، مو را پر پشت می نمايد  و آبريزش  چشم  را  بر طرف  می سازد. 📚مکارم الاخلاق ص۵۰ 📚 بحارالانوار(ط-بیروت) ج۷۳، ص ۱۳۷ @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. . بدون . مواد لازم: سیب ................... 3 عدد برنج خُرد ..............1 لیوان نشاسته ................1 فنجان قهوه‌خوری شکر .................... 2 لیوان آب پرتقال تازه ....... 3 پرتقال قیصی .................. 50 گرم کشمش ................. 50 گرم آب ....................... 10 لیوان پودر دارچین .......... به مقدار لازم مغز فندق .............. به مقدار دلخواه(خرد شده) . طرز تهیه: ها را شسته، پوست می‌کنیم و در مناسبی رنده می‌کنیم. سیب‌های رنده شده را به همراه ِخُردِ شسته شده در قابلمه‌ای ریخته، را اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی ی متوسط قرار می‌دهیم تا برنج نرم شود سپس و خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد با هم بپزد تا برنج کاملا نرم شود. را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم سپس و آبِ 3 عدد را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد به آرامی با هم بپزد و غلیظ شود سپس آن را در ظرف‌های مورد نظر کشیده و روی آن را با و مغز خرد شده کرده و بعد از این که کاملا شد، می‌کنیم. . شیرینانه‌ی 1: می‌توانیم از مقدار کم‌‌تری شکر استفاده کنیم. شیرینانه‌ی 2: برای گرفتن طعم نشاسته، آن را از قبل در آب سرد خیس می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ته‌نشین شود سپس به آرامی آب روی نشاسته را خالی می‌کنیم. . . تن‌تون سالم، دل‌تون شاد و تون پُر برکت. .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رنگینک خرما خرمای هسته گزفته 200 گرم مغزگردو به میزان تعداد خرما ارد یک و نیم پیمانه روغن جامد دو سوم پیمانه پودر زنجفیل یک دوم قاشق چای خوری پودر دارچین یک دوم قاشق چای خوری ابتدا خرما هسته هاشو میگیریم بعد جای هسته داخلش رو مغز گردو میزاریم و کیپ ته ظرف میچینیم و با دست یه فشار کوچولو میدیم که بهم بچسبن و فیکس شن ته قالبمون یک و نیم پیمانه ارد سیفد یا ارد سنگک رو تفت میدیم تا بوی خوبی ازش بلند بشه بهش دو سوم پیمانه روغن جامد یا مخلوط کره و روغن مایع اضافه می کنیم نصف قاشق چای خوری زنجبیل و کمی دارچین را هم اضافه کرده چند دقیقه حرارت ملایم با هم تفت می دهیم و روی خرمای در قالب چیده ریخته روی مواد را صاف کرده و به دلخواه تزیین میکنیم نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 آرد٢ليوان(٣٠٠گرم) كره هم دماي محيط ٥٠ گرم روغن نيمه جامد ٣٠گرم نمك نوك ق چ بيكينگ پودر يك قاشق چ سرخالي شكر ٢ ق غ آب نصف ليوان زعفران دم كرده بمقدار لازم 🌱مواد مغزي وسط كلوچه🌱 شكر ٦ق غ (٧٠گرم) گردو حرد شده ٨ ق غ (٨٠گرم) گلاب ٣الي٤ق غ پودر هل نصف ق چ(من نزدم) پودر دارچين يك ق چ مخلوط كره و روغن نيمه جامد٣٠ گرم(با كره و روغن ب تنهايي هم ميشه زد) آرد تفت داده شده يك سوم ليوان(٥٠گرم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا