eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بعضی دعاها عجیب به دل می شینه…! خداوندا: نه آنقدر پاکم که مرا کمک کنی و نه آنقدر بدم که رهایم کنی میان این دو گم شده ام هم خودم و هم تو را آزار می دهم … هر چه تلاش کردم نتوانستم آنی شوم که تو می خواهی و هرگز دوست ندارم آنی شوم که تو رهایم کنی … خدایا دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن ... " امین یارب العالمین ‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
📝۱ق.م پودرگل بابونه رادر ۱فنجان آبجوش دم کنید؛ دردمعده و حتی ترشح اسید معده راکنترل و درمان میکند ✍دم کرده بابونه ونبات دررفع دل دردهای ناشی ازسردی هم مفیدست @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✍مواد اولیه و طرز تهیه حمص مناسب برای ۶ الی ۸ نفر (زمان آماده‌سازی این غذا ۱۵ دقیقه): 🔹نخود پخته: ۲۵۰ گرم ارده: ۱۲-۱۰ قاشق غذاخوری آبلیمو: ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه سیر تازه: سه الی پنج حبه (بسته به ذائقه) نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری 🍮طرز تهیه نخودها را پخته و آب آن را گرفته سپس درون مخلوط‌کن (بلندر) ریخته تا کاملاً خرد و در اصطلاح له شود به‌گونه‌ای که هیچ تکه‌ای در آن قابل‌رؤیت نباشد.سیر را پوست‌کنده و با نمک داخل هاون می‌کوبیم تا عطر و طعم آن به‌خوبی آزاد شود.سپس ارده کنجدی (غیر شیرین و بدون افزودنی) را با آب‌لیمو، فلفل و روغن‌زیتون کاملاً مخلوط کرده و سیر و نمک را به آن اضافه می‌کنیم تا مخلوط یکدستی پدید آید. (اگر ارده خشک بود، کمی از آب نخود را می‌توان به آن افزود تا نرم و لطیف گردد).ارده را داخل نخود می‌ریزیم و آن‌ها را کاملاً مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی خمیر مانند و غلیظ به دست آید. در آخر پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو می‌کنیم. ریختن حمص در کاسه یا ظرف گود بهترین روش سرو این پیش‌غذا است. عرب‌ها وسط آن را گود می‌کنند و مقدار زیادی روغن‌زیتون و سبزیجات خشک در آن می‌ریزند. بهتر است که قبل از سرو آن را در یخچال گذاشت تا سفت‌ شود. به دلیل محبوبیت این ماده غذایی در اقصی نقاط دنیا، هر فرهنگی متناسب با ذائقه خود چیزی بدان افزوده است که از محبوب‌ترین آن‌ها افزودن آووکادو است که طعم حمص را شیرین‌تر و ظاهر آن را کمی سبزتر می‌کند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍘شیرینی ارده و خرما مواد لازم ارده : نصف پیمانه (ترجیحاً غلیظ و سرد) روغن کنجد : یک‌چهارم پیمانه تصفیه‌شده پودر قند : نصف پیمانه آرد : یک و یک‌چهارم پیمانه کنجد : نصف پیمانه خرما : ۱۲عدد هسته گرفته خلال پسته: برای تزئین 🍘طرز تهیه ارده و روغن را داخل ظرفی بریزید. سپس آرد را کنار گذاشته و مابقی را با پودر قند در کاسه‌ی حاوی ارده و روغن الک کنید. مواد را با قاشق و با دست مخلوط‌کنید تا یکدست شده و خمیر نرم، لطیف و کمی چسبنده‌ به دست بیاید. از خمیر آماده گلوله‌هایی درست کرده و درون آن را خرما بگذارید سپس در کنجد غلطانده و در سینی بجینید. در آخر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کنجدها طلایی شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینیارو نازک ورقه کنید و خوب بشورید. با هر وسیله ای که دارید میتونید ورقه کنید ولی بدونید که هرچی نازک تر باشن چیپساتون ترد تر میشن. یه کاسه پر از آب و یخ کنید و بهش یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر و کمی نمک و یه قاشق غذاخوری سرکه سفید بزارید و هم بزنیدتا حل بشن.(سرکه سفید رنگ چیپسو سفید میکنه و باعث تردیش میشه و تاثیری تو طعمش نداره اگه خواستید سرکه ای بشن چیپساتون میزان بیشتری سرکه تو آب بریزید. بکینگ پودر هم باعث پفکی و حباب دار شدن چیپس ها میشه.) حالا سیب زمینیارو به آب یخ اضافه کنید. یک ساعت استراحت بدید بعد آبکش کنید ولی به هیچ عنوان آب روی سیب زمینیا نریزید.سیبارو روی دستمال اشپزخونه پهن کنید تا خشک بشن. توی ظرف گودی روغن زیادی بریزید خوب که داغ شد چیپسارو دونه دونه اضافه کنید. مراقب باشید چیپساروی هم قرار نگیرن چون نرم میشن. چیپسای سرخ شده رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. حالا میتونید ادویه دلخواهتون رو روی چیپسا بپاشید. خنک که شدن بسته بندی کنین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا