eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین.... بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود. در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توي حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یوفکا یک عدد بزرگ کره یک ق غ گوشت چرخکرده تخم مرغ یک عدد پیاز رنده شده یک عدد سیر له شده یک حبه رب فلفل تند یک قاشق چایخوری آرد سوخاری پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک مواد لازم برای رومال: کره ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک/آب یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید.و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
  مواد لازم: زرده تخم مرغ : 2 عدد ماست : ½ پیمانه روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه آرد : 2 پیمانه بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری. مواد وسط قطاب : بادام چرخ شده : 2 پیمانه پودر قند : 1 پیمانه پودر هل : 1 قاشق مرباخوری گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید. مراحل آماده سازی قطاب : بکینگ پودر را در ماست حل کنید. زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید). خمیر را در نایلون بپیچید و 1/5 ساعت استراحت دهید. بعد از 1/5 ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید. روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊😊😊😊 کره نرم ۱۱۵ گرم، آرد ۲۷۰ گرم، تخم مرغ ۴۰ گرم (1 عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید و ۴۰ گرم جدا کنید)،عسل ۲۰ گرم، ماست ۱۰ گرم، پودر قند ۷۰ گرم، خامه صبحانه ۱۵ گرم، پودر کاکائو ۱۵ گرم گاناش: شکلات ۱۲۰ گرم، خامه صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇👇 مواد لازم 👇👇 5_4 عدد سیب زمینی آب پز شده 1 عدد پیاز رنده شده 1 پیاله جعفری خرد شده 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد سوخاری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز به مقدار دلخواه 👇👇 طرز تهیه 👇👇 - مواد را ترکیب کنید و به اندازه دلخواه شکل بدید و داخل تخم مرغ بزنید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا