آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رسپی کامل وعالی شیرینی دانمارکی بسیارخوش عطروخوش طعم وخوش بافت بدون لارفتن 😋😋😋
ب سبک مژگان بانو😍😍
آرددونیم تا۳لیوان
شیرنصف لیوان
روغن مایع ۴ق غ
کره ۲ق غ
پودرخمیرمایه ۱ق غ سرپر
ابلیمویک چهارم ق چ
زعفرون کمی
وانیل وگلاب وپودرهل کمی
تخم مرغ ۲عددکامل
موادرومال :تخم مرغ کامل یک عدد
زعفرون دم کرده کمی
شیر۱ق غ
نمک ی پنس
موادکرمفیل:اردنصف پ
شیر۱پ
شکریک سوم پ
وانیل وهل وگلاب کمی
کره یک ق غ
رومال بعدازپخت:کره ۱ق غ
عسل یاشربت بار۲ق غ
زعفرون دم کرده کمی
اول یک ق غ شکر+یک ق غ پودرمایه خمیر+نصف لیوان شیرگرم +نصف ق چ آردرومخلوط کرده روی ظرف پوشونده درجای گرم یک ربع استراحت تاخوب عمل بیاد
درظرف موردنظرتخم مرغ+ابلیمو+ روغن مایع+وانیل وهل وگلاب+شکر+همزده خمیرمایه عمل اومده اضافه همزده سپس اردب تدریج اضافه شود(واسه من دولیوان ونصفی ارداستفاده شد)بسته ب نوع اردوقوی بوداردداره......خوب هم زده تاخمیرجمع شودسپس نمک اضافه دوباره ورزمیدهیم وسطهای ورزکره اضافه وخوب ورزداده صدبارب میزکارخمیرراکوبیده تاحسابی لطیف بشه اگه خمیرچسبنده بادست روآغشته ب روغن مایع کرده تاخمیرزودجمع بشه
روی ظرف خمیرروسلفون پیچ کرده درجای گرم یکساعت استراحت میدهیم تاخوب حجیم بشه...درحین عمل اومدن خمیرکرمفیل رواماده میکنیم...تمام موادکرمفیل بجزکره داخل ظرف ریخته روی شعله متوسط باهمزن دستی میزنیم تاگلوله نشه وقتی بصورت فرنی دراومدکره اضافه میکنیم روی ظرف روباسلفون یانایلون پوشونده تاکرم خنک بشع
بعدازعمل اومدن خمیر...روی سطح صاف اردپاشی کرده خمیرروخیلی نازک پهن میکنیم ازکرمفیل روی خمیرصافع باقیف میریزیم یاباقاشق خمیرروچندلالوله میکنیم تابعدازپخت حالت چندلایع رفتن داشته باشه شیرینیمون(ترفندمژگان بانو😁)درسینی کاغذروغنی انداخته خمیراماده شده وبرش خورده داخل سینی میچینیم دوبارع درجای گرم بیست دقیقه استراحت میدهیم تا خمیردوبرابربشه سپس موادرومال رومخلوط کرده بافرچه اروم روی شیرینی زده ب دلخواه کنجدیاتخم خرفه ریخته ب دلخواه کمی شکرمیپاچیم روی شیرینی ها...درفرازقبل گرم شده بمدت ده دقیقه باالمنت پایین بادمای ۲۰۰درجه اجازه پخت میدهیم سپس ۵دقیقه باالمنت بالاتاخوشرنگ بشه.
ازفردرمیاریم رومال بعدازپخت مخلوط کرده تاوقتی شیرینی داغه روی شیرینی رومال کرده اجازه میدهیم شیرینی خنک بشه
نوش جونتون😋😋
راه دیگه برای لایی رفتن ...خمیروبه چهارقسمت مساوی تقسیم میکنیم هرخمیرووردنه میکشیم تانازک بشه کمی روی هرخمیرصاف شده روکره مالی میکنیم همینجورخمیرهارودرست میکنیم روی هم میزاریم خمیراخرودیگه روش کره نمیزنیم میزاریم یکربعی استراحت کنه سپس روی خمیررووردنه میزنیم تاخمیرپهن بشه بعدب اندازه دلخواه برش زده وکرمفیل زده دوطرف خمیروبهم میبندیم سپس رومال وکنجدپاشی وبرش زدن وداخل سینی چیده نهایت استراحت اخریکربع یابیست دقیقه
بعدداخل فربادرجه ۲۲۰درجه بمدت ۲۰دقیقه پخت نهایت اگررنگ نگرفت چنددقیقه گریل زده بعدپخت سریع رومال عسل زعفرون زده
اگه درست کردیدوخوشتون اومدواسه شادی روح پدرم صلوات بفرستین
@shirini71
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزاتخم_مرغی
تخم مرغ ۳عدد
سوسیس ۱عدد
قارچ ۲عدد
فلفل دلمه ای
گوجه گیلاسی ۳عدد
زیتون
پنیر پیتزا
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا تابه ای👌😍
نه فر میخواد نه همزن🤌
.
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
گوجه فرنگى 🍅 اشتها آور و خنك است و بدن را در مقابل امراض عفونى و كمبود ويتامين ((ث )) حفظ مى كند.
چون گوجه فرنگى از غذاهاى ممتاز است و مصرف آن نيرو و نشاط مى بخشد بايد در فصل گوجه فرنگى آن را به عنوان عصرانه با نان و پنير به بچه ها بدهيد تا آن را خام و مثل سيب درختى بخورند و به اين ترتيب پوست و دانه هاى آن به هضم غذا كمك مى كند و مثل جارو مدفوعات روده ها را وادار به تخليه مى كند.
@MajalePezeshki71
#_خورش_ترش_واش
اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم
@shirini71