eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی 50 گرم تخم مرغ 1 عدد فیله ماهی 300 گرم سس گوجه 2 ق غ پیازچه 3 ق غ نان 3 ق غ کره به مقدار لازم سیب زمینی پخته شده را در ظرف گودی ریخته و سس گوجه فرنگی، سس وستر شایر، تخم مرغ و پیازچه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کلوچه کاملا یکدست شود و در آخر خرده های نان (لواش، سنگگ و ...) را اضافه کنید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست پهن کنید و سپس از پنج طرف بکشید تا پره های ستاره را تیز کنید. سپس دو طرف آن را ریزه نان بریزید و در آخر کره آب شده را با برس به دو طرف آن ها بمالید. فر را از یک ربع قبل روشن کنید، سپس کف سینی فر را چرب کرده و کلوچه ها در آن بچینید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه هر طرف را بپزید. می توانید این کلوچه ها را در مقداری روغن سرخ کرد. سپس در دیس بچینید و آن را با سس گوجه فرنگی و لوبیا سبز نوش جان کنید. این کلوچه منبع غنی اسید فولیک، پروتیئن، ویتامینهای ب و د است. کلوچه ها را می توان در تعداد زیاد درست کرد و سپس منجمد کرد تا در وعده های بعدی استفاده کرد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ سه عدد شکر..یک نیم پیمانه وانیل 1/4قاشق چایخوری روغن مایع :1پیمانه شیر یا اب:1پیمانه ارد: دو نیم پیمانه+2قاشق غذاخوری بکینک پودر:2 قاشق مربا خوری (سرخالی) پودرکاکایو:2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: تخم مرغ وشکر و وانیل را توی ظرفی بریزید وبا همین برقی خوب هم بزنید.تا کرمی رنگ وک دار بشه. روغن رابه ان اضافه کنید.سپس شیر یا اب رابه مخلوط بیافزایید.مواد کف دار وشل میشه که بعد از اضافه کردن ارد درست میشه، دونیم لیوان ارد بولینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم.فقط حواستونباشه زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه. حالامواد اماده شده رو توی دوتا کاسه تقسیم میکنیم.اینجا به یکی از کاسه ها ارد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم. ظرفی که چرب کردیم را اورده وی ملاقه از مایه سفید رنگ می‌ریزم.حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم.واین کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.دراین مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز طرح دارش میکنیم. بعد روی گاز مزارم زیرش شعله پخش کن میزاریم. نیم ساعت اول درش روبرنمیداریم تا پفش از بین نرود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 پیتزا توپولی 😆👍 و یک خمیر ساده ی پیتزا . 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 . این یکی از خمیرهای ساده ی پیتزاست : مواد لازم : یک چهارم پیمانه روغن مایع ، نصف پیمانه شیر ، یک ق چ نمک و یک ق م زردچوبه ( در صورت تمایل اختیاری ) رو با هم مخلوط میکنیم بعد سیصد گرم آرد و یک ق چ بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده و به موادمون اضافه میکنیم . مقدار آرد به اندازه ای که خمیر به دستمون نچسبه . اگر چسبید و خواستیم آرد اضافه کنید با قاشق به تدریج اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا زمانی که بدست نچسبد . . سپس به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت داده بعد داخل قالب دلخواه رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم و خمیر رو به اندازه نیم سانت پهن میکنیم . . به مواد پیتزا " بار " گفته میشه . بار دلخواه رو روی خمیر میریزیم و پنیر رنده شده پیتزا ریخته و داخل فر داغ با حرارت 180 درجه حدود بیست دقیقه میپزیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏ مواد لازم: فیله ماهی ۱۰-۱۲ تکه کوچک آرد ۱۰ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری دلستر ساده مقداری نمک و فلفل پیازچه شوید خیارشور مایونز کاپاریس(اگر داشتین حتما بریزید) لیموترش طرز تهیه: ابتدا ماهی ها را مثل ویدیو که در هایلایت ذخیره شده فقط مقداری نمک بپاشید و در یخچال استراحت دهید(ماهی تازه نیازی به زهم گیری نداره) در این فاصله که ماهی استراحت میکنه سس تارتار را حاضر میکنیم ابتدا پیازچه را خیلی ریز ساطوری کنید در غذاساز نریزید چون میخوایم سس مقداری بافت داشته باشه بعد از آن شوید های تازه را هم خیلی ریز خرد کنید و خیارشور رو هم رنده ریز بزنید و همه مواد را به همراه سس مایونز باهم مخلوط کنید در رسپی اصلی این سس کاپاریس هم داره که اگر داشتین خیلی ریز ساطوری و اضافه کنید،بچشید و اگر لازم بود مقداری نمکو فلفل سیاه هم اضافه کنید بعد از آن در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خرد هم برود برای درست کردن مایه ماهی ابتدا ماهی ها را از یخچال بیرون اورده و بعد از آن ظرف مناسبی بردارید و به ترتیب مواد را اضافه کنید ابتدا آرد بعد بکینگ پودر و نمک و فلفل و حالا کم کم دلستر را اضافه کنید تا مواد ما به غلظت ماست برسه ،سپس روغن را داغ کنید ترجیحاً از ظرف گود با حجم روغن بالا استفاده کنید سپس ماهی ها را تک به تک در مواد زده و بعد در روغن داغ سرخ کنید، سیب زمینی را هم خلالی یا درشت خرد کنید و بعد از نیم پز کردن با آبجوش ؛ در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید و در کنار سس تارتار میل کنید @shirini71